-
Inca o intrebare: este diferenta intre fisierele de configurare si plugin oscam Alien1 si 2? Sau se poate folosi aceeasi plugin si fisiere de configurare pentru amandoua receptoare?
Daca este diferenta, se poate gasi undeva un exemplu de configurare (mai ales privind cele doua readere)?
-
-
Buna ziua, am si eu nevoie de ajutorul dumneavostra. Intrebarea este daca se poate adauga o lista cu transponderi pentru un satelit oarecare si daca da cum se procedeaza. Se poate introduce un fisier cu transponderi de tip xxx.ini decarcat de pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] . Multumesc, toate cele bune.
-
Multumesc @Rely, eu nu am Enigma ci doar Spark, deci se poate proceda in mod asemanator si pe Spark? Care este calea unde se afla respectivul fisier? Ce fel de fisier trebuie .xml sau .ini ?
-
Dogsettings descaci si ai rezolvat treaba:)
-
Multumesc @mar intr-adevar Dogsettings este un program interesant...insa un mic tutorial, niste explicatii despre cum se face pentru cei mai nepriceputi ar fii bine venite.
-
Trebuie sa ai actualizari Windows,Framework 2.0,deschizi programu 1.apesi pe catelus,2.apesi pe importa,3. bifezi sateliti
care dorest,4.apesi scarica canali,astepti sa se descarce,5.apesi carica,6.save ,7.unde scrie settings pui la spark xml,si salvezi pe stik,o poti edita cu programu spark editor 1.7 ::)
-
Spark 1.2.69b is now available for Amiko Alien & Alien2:
- bringing better streaming support to PC (as JAVA is no longer required),
- and improved Now/Next EPG event displaying inside TV Wall!
-
O intrebare: am umblat putin la receptor si ceva am stricat si nu mai gasesc setarea sa-l pun inapoi... Inainte cand apaseam butonul rosu (de oprire) receptorul intra numai in standby - deci se putea citi de pe alt box cardul - , dar acum se opreste de tot. Cum pot seta inapoi ca la apasarea o singura data a butonului oprire sa intre numai in stand by? E vorba de spark.
-
Menu -> System -> Basic Setting -> Miscellaneous Setting -> Power Saving Mode -> OFF
-
Buna ziua, va rog spuneti-mi si mie care este calea (unde se afla) catre lista de transponderi in Spark pentru Alien SHD 8900?Vreau sa fac update dar nu reusesc.
Ma chinui cu programul DogSettings, am nevoie de ajutor pt a configura urmatoarele, ma gandesc ca pot transfera fisierele .xml direct fara a mai fi nevoie de un stick.
Profile: Passive
User: Password:
Address: FTP port: Telnet:
Dir Satelites.xml
Dir Service Bouquet
Settings
Multumesc
-
Salut , ma puteti ajuta cu o chestie , vreau sa cumpar in luna aceasta un STB amiko8900 , insa am o problema am intrebat frima de unde vreau sa cumpar acest receiver si mi-au spus ca nu are functia web tv , stiti vreo modalitate sa pot viziona acest stream este vorba de un canal de muzica din argentina mms://cn1.toservers.com:1234/
Multumesc
-
Buna
Poate are cineva o rezolvare la problema mea.
De ceva timp nu mai am semnal pe TP 12034. Nu pot viziona Eurosport 1 si 2 HD si Nat Geo HD.
Am tot miscat antena dar nu reusesc sa am calitate; semnalul este la 70-72.
Toate celelalte TP-uri functioneaza corect.
Multumesc anticipat
-
Am cautat peste tot si n-am gasit indicatii- nu stiti cum se foloseste noua optiune din meniul Upgrade>E2 Data Transformer ? pt ca la conversia unei liste E2 iese o dezordine totala si trebuie refacute si setarile satelitilor, am observat ca accepta maxim 16 sateliti la restul listele sunt goale Am incercat si conversie cu DogSettings E2>Spark iese frumos lista dar da eroare legata de absenta PIDurilor si nu se vede nici un canal desi apare nivel semnal si EPG si nici nu gaseste nimic la scanare...M-am cam lungit, ideea e ca desi exista Database Tr. si E2 Data Tr., nu poti face o lista de canale pt Spark decat "babeste"
-
Buna ziua, revin cu nelamurire. De ce nu imi vede niciun dispozitiv USB (Stick , HDD extern) pe Alien cu Spark 1.2.64. Stie decat formatul Fat32, corect? Sau e posibil ca receptorul sa aiba vreun defect in aceasta privinta.
-
S-a rezolvat are Webtv,multumesc pentru ajutor
-
Salut
Stie cineva vrun plugin pentr alien imagine spark sa faca update la dyndns ?
Va multumesc
-
-
Softuri noi pentru Spark(Alien 1&2) v1.2.70:
New Features:
- Automatic Channel List download via the Internet (Main Menu > Channel > Auto Channel List)
- F3 button can now be used to easily access SuperIPTV
- Added server URL support for webTV's webtv_usr.xml file
Improvements:
- Improved API for Web Interface
- Improved Airplay support for devices running iOS7
Fixes:
- Fixed an issue causing viewing certain channels impossible when PMT is changed in stream
- Fixed an issue causing problems with DVB-T/C channels, while recording two channels from satellite
- Fixed an issue causing the receiver to fail to obtain IP setting via DHCP in certain cases
- Fixed an issue causing incorrect order in the favorite lists when exporting to XML format
- Fixed an issue causing slowness after loading E2 database
- Fixed an issue causing freezing when using Unicable for recording with two satellite tuners.
-
Cum pot trece si eu la versiunea 1.2.70, in momnetul de fata am 1.2.64 si daca merg in Spark Online nu mi se conecteaza (Eroare conectare retea).