Re: Echosmart 771 & 791 softuri-discutii!
se rezolva daca pui flash la optiunea write flash (no boot) in Chedit 8.4 sau 8.8
si ar fi bine sa pui si si boot 3.01
cauta in acest topic ca am pus de nenumarate ori link-uri catre asa ceva
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] aici e 3.33 +791
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]si boot 3.01 e aici
multumesc deci nu merge decit cu 3.33
inca odata multumesc merge
Se poate pune un cititor de cartela universal pe Echosmart 771.Are aceasi placa de baza ca si 791 ?
da
au fost multi care au pus
luat de la alte receptoare , dar sa ai habar de electronica
succes
Am gasit intr-un post asa ceva (cititorul de card dupa 791 pus pe 771), eu am incercat cu cititor dupa 792 pe 771 si a functionat (compatibil pin la pin), in incercarile mele multiple de a rezolva ceva pb cu dulcele pe echosmart. Sw era 3.47 pe 771. Nu stiu de alt tip de cititor.
O schema pentru echo 771 se poate gasii pe undeva???
nu stiu exact parca era una pe aici de 790 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] dar nu stiu sigur
Re: Ajutor cu echosmart 771
Nu s-a trecut la nici un n3 . Cardul n2 functioneaza si e tot rev.ac3 .
Urmariti topicul cu lumina de la General.Rabdare si tutun.
PS:Nu mai deschideti peste tot topicuri cu aceeasi intrebare,daca acolo nu scrie nimic despre lumina inseamna ca nu e.
Quote:
Am inteles ca sa trecut la nagra3 si 00,01 key pentru intelsat sunt numai pentru nagra3.Am un receptor echosmart 771 si nu-mi merg key-le.Daca este sasa va rog sa ma ajutati cu ceva soft ca sa-i fac upgrade.
Va multumesc
Digi tv saves a new patch card Here's some information by Digi soon be able to put a new patch on the old card. It is the N2 REV AC8 Patches. For now, digi used AC6, and what will it to them when they go to N3 have no idea (probably do not have money for new resivere because these very old and not working with N3 card properly). If that happens we will have our darkness that day or hour when a new key is not read.
Aberatii.Receptoarele merg cu carduri de N3,bani au pentru ca tocmai au aruncat ceva milioane pentru fotbalul din Spania.AC8-ul nu e pe carduri chiar daca ar avea de gand sa-l puna,deci ce a fost aseara nu are legatura.
S-a schimbat 3des,lucru pe care l-au mai facut.
care este cel mai bun soft magic ptr echosmart 771 ???am vazut ca a aparut versiunea 3.53.ce inbunatatiri aduce???
Am vazut pe np-ulc.net un nou soft pt Echo (3.53).Momentan n-am nici un echo disponibil :sorry:si as vrea sa stiu daca l-a verificat cineva si daca aduce ceva nou,sau numai schimbari nesemnificative.SORRY ,am postat fara sa vad ca a mai scris cineva despre acelasi lucru!!!!!
il intereseaza daca telecomanda receptorului poate sa copieze codul de telecomanda a televizorului sa nu mai foloseasca doua telecomenzi.sa lucreze doar cu tel.receptorului.asta am inteles eu sper ca nu gresesc