Multumesc pentru feed back; imi propun sa trimit email la Amiko cu relatarea problemei; ei s-ar putea sa nu observe prea curand (prefera dublajul:)).
Printable View
Multumesc pentru feed back; imi propun sa trimit email la Amiko cu relatarea problemei; ei s-ar putea sa nu observe prea curand (prefera dublajul:)).
Ar fi interesant daca iti vor raspunde .... oricum in mod sigur vor rezolva problema in viitoarea revizie soft .
Le-am scris, politicos; sper ca ei stiu Engleza. Nu vreau sa-mi raspunda, prefer sa rezolve defectul. Poate pentru maghiari, germani, francezi, Victor Socaciu,etc. nu conteaza subtitrarea, dar pentru noi, nordici, poate si altii, conteaza!
Am mai observat ca flashdrive-ul Kingston care imi functiona anul trecut sa pun E2 pe Alien, dupa resoftul cu 1.2.32 imi da eroare "7" (nu 777); l-am reformatat si degeaba; nu mai pot schimba imaginea de la HDFreaks "neam" (si nu sunt incantat prea tare de ea).
Voua ce marci de flash-uri va merg? (nu le pot cumpara si testa pe toate).
Am mai constatat la testul de viteza pe USB ca un card reader cu card SD HC e mult mai rapid si la scriere si la citire decat flashdrive-ul obisnuit (permite inregistrari HD chiar cu bitrate mare); cu hub insa nu merge. La fel, nici receptorul de la minitastatura in hub!
Stick USB DataTraveler G3 8GB Mai am 3 modele,numai acesta e ok.
Un oscam.srvid sii oscam.provid cat decat la zii? Multumesc.
Fisierele de mai jos le folosesc eu , nu sunt chiar la zi dar nici antice ... atentie folosierea unui fisier oscam.srvid mare incarca destul de mult procesorul , indicat ar fi sa folosesti oscam.srvid doar pentru localul pe care il ai in oscam .
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ma ajuta cineva cu un sfat ? am instalat de curand cel mai nou soft,am pus liniile si de primit primesc dar nu pot da, ba mai mult am verificat portul 12000 via net si da eroare ,daca montez dreaboxul merge totul ok ,oare este ceva ce nu am pus bine? multumesc
Pai daca ai folosit portul 12000 in dream si vrei sa folosesti acelasi port in Alien trebuie sa deschizi portul 12000 in router pentru IP-ul receptorului Alien .
nu cred ca asta e problema ,folosesc intradevar acelasi port dar am avut grija sa fac schimbarea si pentru alien problema e ca nu pot da nimic la schimb toate liniile din user le arata ca fiind off cand le verific prin 192.168....:8888 si am facut verificare prin net si arata ca portul e inchil desi eu cred ca am facut configurarile bune si in ruter si in alien probabil mai e ceva ce nu stiu
La deschiderea portului este cu siguranta problema dar daca stii ca ai facut bine ... mai cauta poate gasesti eroarea .
Marcobelo: Nu ai cumva romtelecom + router Huawei 656b?
Ca si eu mult am chinuit sa deschid port pentru Alien. In sfarsit am reusit dar numai cu dmz. Fara asta si mie bloca clientii. Eu vedeam linia lor, dar ei nimic.
Evitati DMZ, altfel o sa va auzim curand ca nu mai aveti linii in aparat, sau ati gasit un mesaj de la F'B;Y.
am rcs cu ruter tplink be8fb0Quote:
Originally Posted by Tody [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Stimati colegi,cine are sau detine acel oscam sau plugin care arata toate caracteristicile la accesarea interfetei sii de unde l-as putea descarca,multumesc.
Exista un program care cu ajutorul dcc-ului sau altceva,ca sa putem viziona pe monitorul calculatorului sau leptopului programele tv transmise pe spark sau E2?