Ba, cand am zis ca romanii sunt unici, nimeni nu mai e ca ei, mare dreptate am avut!
Singura problema a lor e cea implementata de comunisti.
Anume, zvonul.
Adus la rang de iscusinta, prin 2 categorii de oameni : zvonerii si raspandacii.
Testat de mine in diferite medii sociale si in diferite perioade de timp, rezultatul e acelasi.
Orice ai nega, majoritatea nu te lasa sa de disculpi, e suficient sa apara un zvoner, ca imediat rasuna ecoul purtat de suficient de multi raspandaci...
Nu ma refer la ce am scris eu aici pe forum, vorbesc de studii sociale.
Probabil ca cei care locuiesc si muncesc in alta tara imi dau dreptate, dar atentie, nu cei care locuiesc in comunitati romanesti, si acolo se aplica regula...
felix,
Ti se pare cumva ca am spus eu ca PSD castiga? Eu cred ca nu, dar tu te-ai simtit obligat sa afirmi :"...fir ai tu sa fii esti simpatizant psd...daca ne spui ca psd a cistigat..."
Vine altul si citeste si ce crezi ca gandeste?
Normal, oricine ar face greseli de genul asta, ar fi obligat sa isi ceara scuze, cum am patit eu deja de 3-4 ori aici...
Dar ce crezi?
Am observat ca daca pretinzi unui roman sa isi ceara scuze pentru greseala facuta, ar fi similar cu a-l pica cu smoala topita.
Mergi in Germania si vei observa ca pentru o greseala minora, cei implicati au facut "mea culpa" in public. In Japonia, pentru 30 de secunde intarziere, primul care isi da demisia e Ministrul Transportului.
Un roman din categoria semnalata de mine mai sus ar spune : fugi ba de-aici, du-te in Japonia, aici e Romania...
Si atunci, cum sa ai naivitatea sa speri ca cei care vor veni la putere vor aduce miere?
A mai fost filmul asta, in 89
Au zis unii, acum e democratie, votati-ne pe noi si prostimea s-a repezit, fara sa pretinda nimic (aici e buba care ma doara pe mine, ca nu s-au ales cu nimic sarmanii).
Au adus tara in colaps.
A mai venit unul a zis "Sa traiti bine" si iar l-au votat aceiasi romani, iar au constatat ca nu s-au ales cu nimic, decat certurile in familie ca tu esti verde, eu rosu, iar copiii - portocalii.
Si acum vin eu si cand le arat romanilor ca a mai fost filmul, ma iau toti la trei-pazeste.
In fine, fac si eu pe martirul si spun:
- Sa nu spuneti ca nu v-am avertizat!
Votul de peste 5 zile e o manipulare crasa.
Toti asa-zisii "oameni de bine", patrioti, cetateni, sau mai stiu eu cum isi spun acum nu vor aduce nimic bun pentru Romania ci vor legifera o mare furaciune juridica.
Chiar nu vede nimeni ca PSD tace si nu misca nimic in legatura cu votul asta?
Ati vazut voi psd-isti sa spuna: veniti ma la vot, ca moare Romania? NU. Doar pnl-isti care au gasit ei, cica " salvarea", acum e testul suprem, daca vom castiga acum, castigam totdeauna, pe veci...
Naivitate crasa.
Astia de la psd stiu ei ceva, altfel puneau la treaba aparatele de propaganda, vedeam pionieri cu mesaje de mobilizare la vot, bagau si cativa sportivi celebri, de concerte cu manele cu text adcvat nu mai vorbesc, mici si bere, etc - sa ajunga mesajul la toate masele...
Si ce ar putea sti? probabil ca prezentarea la vot masiva este in folosul lor...