Quote:
Originally Posted by zaibercow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
da-mi voie sa am ff mari indoieli....
Printable View
Quote:
Originally Posted by zaibercow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
da-mi voie sa am ff mari indoieli....
Uite asta am vrut sa postez si eu mai devreme.Cred ca oamenii astia in viata reala sunt mai mult decat in regula si sigur ar sta linistiti la o bere.Ba cred ca nu-i mai misti de la masa pana dimineata!Quote:
100% cel putin din partea lu @dongle carei un om superfain si is convins ca si grecu si ulise is la fel
Quote:
nu stiu cum si de unde il cunosti..insa pune-te in locul meu...am un dm800...imi permit s ama bag in discutii pe rdi....il intreb prima data de niste settings si ce imagine are el....si ghici ce imi raspunde....CA NU E DATOR SA IMI RASPUNDA SI CA SUNT UN GHERTZOI...CITEZ..."NU SUNT DATOR SA ITI RASPUND TIE BAI GHERTZOIULE "....zi-mi tu mai departe despre ce bun simt si om educat vorbesti........
Quote:
Originally Posted by ullises [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ulise sa nu te superi pe mine dar esti sarac cu duhul daca nu sti de pe forumul asta toti ne stim de la rdi 99% din useri de acolo sunt pe mine ma stiau cu tot cu semnatura :) dar inca o data un arhitect chiar daca a fost criminal de razboi tot bun este nu are rost sa mai polemizam acum tu chiar ca nu sti de unde a inceput cu cearta poveste cu dvi>> tot timpul a trecut audio pe acolo dar nu mai incerc sa ti explic..... deci inca o data mie nu imi vine sa mi spuna ca eu sunt bisnitat ca vind receptorul cu 600 euro man unde traiti in mongolia il vind cu cit vreau fara sa dau socoteala la grec si la lup am rugat sa mi se inchida topicul de vinzare pt ca nu mai scapam de ghertoi.....hai sa o lasam balta ............
in atentia moderatorilor take it easy cu warn sau ban incep sa ma plictiseasca vorbele astea......
e cool daca scrii fiecare cuvant cu litera mare?
Salut,eu spun ca este un lucru bun ca fiecare sa posteze cate ceva despre un receptor sau altul chiar daca pe ics sau igrec il deranjeaza cu ceva ,sau aparatul cutare ,estye un forum ,nu o bodega unde fiecare se injura si fac misto unii de altii ,orice lucru scris despre vreo conserva si ceva legat de sateliti si nu numai ,e binevenita,asa ca lasati pe Grec sa isi faca treaba sa posteze ,nu conteaza daca e cumparat de 2 ,3 sau cati insi ,este un receptor si orice informatie e binevenita.:)
P.S Care vor sa ma injure nu are de cat .
E vb de putin respect intre noi,nu conteaza ce etnie este fiecare!
Santem oameni!
Asta a fost o afirmatie OBRAZNICA...din partea ta....trebuia sa intelegem ceva anume...???????????Quote:
Originally Posted by dongle [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
TU observi ca am incercat sa v-a temperam si sa v-a moderam???? nu s-a stergem si sa editam chiar tot ce ai-ti scris?????
Era simplu sa folosim alte taste.....DAR daca e democralie si libertate asta nu inseamna ca trebuie sa o intelegi in felul tau....ori te conformezi...ori.....o sa ne para rau...la toti!
"ulise sa nu te superi pe mine dar esti sarac cu duhul daca nu sti de pe forumul asta toti ne stim de la rdi 99%" ................POFTIM CUM INCEPI UN RASPUNS...DACA TU ATATA EDUCATIE SI VOCABULAR AI ,EU CE POT SA ITI FAC...? ASTA STII ...DOAR SA JIGNESTI........NU ESTI IN STARE DECAT SA REFULEZI FRUSTRARI... INTOLERANTA TA NU ITI PERMITE UN TON EDUCAT,ASTA E VIATA....STILUL TAU, DE PANZER DIVISION SI ARHITECTI CRIMINALI DE RAZBOI ,ISI ARE LOCUL IN ALTE VREMULRI...TI-AM MAI ZIS.....MA ROG SA SE REDESCHIDA RDI SA TE DUCI ACOLO SA NU MAI AUD DE ABERATIILE TALE....
Va rog sa va linistiti ca asa nu ajungeti nicaieri... si folositi PM-urile daca chiar nu va puteti abtine.
Have fun ;)
Quote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
......si pe offtopic aici ce mai executam???:P
hai mai omukle chiar vreti sa va certati toata ziua?Quote:
Originally Posted by ullises [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mai bine cautati sa postati la alte sectiuni si aici doar din cand in cand asa ca un gand
dar vad ca aveti multe , multe ganduri acumulate in voi si pt ca dincolo nu aveati libertate totala veniti pe la noi sa va refulati toate amintirile
bune si alea ce sa zic ...dar cred ca ar fi cazul sa incetati sa va certati si sa va jigniti
inteleg ca la offtopic puteti pune o barfa , o gluma sau o gluma proasta dar nu epitete negative la adresa userilor
ok??
o noapte buna
Pai in topicul asta va dati mana,in altele beti o cafea,etc.Nu e neaparat sa va paruiti.Tot nu inteleg de ce trebuie sa te certi din cauza unui receptor de satelit!Indiferent de modelul acelui receptor toata lumea poate contribui cu teste,experiente,impresii la comunitatea satelitara,fara a ataca pe cel care are o alta opinie.Nu mai spun despre faptul ca nu trebuie sa ai "sange albastru" pentru ca detii un receptor scump,aici toata lumea e egala,indiferent daca are receptor analogic,Strong,Kaon,Echosmart,Skystar,DM500,clone,800,8000.
Daca vreti sa va dati mari cu ce aveti incercati [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ,altfel respectul se castiga nu se cumpara odata cu receptorul.
Nu va suparati fratilor,dar asta e adevarul.Si daca nu incetati se vor lua masuri drastice.
nu inteleg cu ce te deranjeaza?Quote:
Originally Posted by badeaghio [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Te place nou avantar Dongle??
V for Vendetta........Cam linistit esti la ultimul vreme.....si ma sperii...sau te pregatesti pt EURO 2008????
In principiu cand esti pe net [forumuri,mesenger] si scri cu litere mari e ca si cum ai tipa la ceilalti,cam asta este.:)Quote:
Originally Posted by ADAMGAVRIL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:) frumos avatar.Quote:
Originally Posted by otheitis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc.Am bagat-o ca sa glumim putin....
Ei, are si el scopul lui, nu te-ai prins?Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
poti sa mil spui si mie? :D ca nici eu nu m-am prins:P