Abia acum am citit si mi-am dat seama care e treaba cu soarecele. Interesant ... foarte interesant... atentie la ce trebuie spus ca altfel ne trezim cu mascatii.
Printable View
Abia acum am citit si mi-am dat seama care e treaba cu soarecele. Interesant ... foarte interesant... atentie la ce trebuie spus ca altfel ne trezim cu mascatii.
@soarece nu da totul pe fata , prea explici mura in gura sa priceapa tot userul , baga si tu cuvinte mai din popor sa derutam baieti cu ochii albastri :lol:
baietii, vreau votul vostru, care sinteti inpotriva mea si care sinteti contra:clap:inainte de a tipa cit ma tin puterile ....hai steauuuuuuuuuuuuua.....cineva cauta otrava pentru soarec.......dar numi dau seama acel ....mirtan.....de ceo fi vrut sa ma manince ,eu nu fac rau nimanui ,maninc numai brinza si cascaval .... mirtan rau....azi am fost la frizer si mam facut.... fres-pres.....adica frizerul ma tuns brebenel:clap:astept votul vostru sau parasesc saitul:comp:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si ce aparat are asta nenea ca numi dau seama cu tux text am cautat pe net sami cumpar si eu un aparat ca al tipului vad ca este un fel de calculator
Stai ma aici otravitule, unde vrei sa pleci?...ca nu e nimeni contra ta!Quote:
Originally Posted by soarece [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
eu am crezut ca .......doctor ginecolog......:clap:ca uite trebe sa ma duc sa fac o cezariana la cineva i sa dereglat ligheanul :clap::cheers::drinks::clap:Quote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by soarece [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
iti dau un pont... e o clona, adica exact dm500. aplicatia aia se scheama tuxbox commander vezi pe la addon, nu pot spune mai mult ca se prind dusmanii.
si inca ceva... nu te duce! sa nu fie o cursa!
@şoarece eu sunt cu tine , daca este nevoie intru in greva foamei ( ar fi bine ca am 110kg :lol: ) ţi-am zis nu te lăsa eu votez cu tine si pe forum sunt sute care sunt alaturi de tine ... fii liderul nostru si baga tutoriale esti cam singurul care mai posteaza ceva tehnic pe forum restul numai offtopic . se vede ca ai cunostinte si te pricepi :D
nu mai da expli.....sint expert.....in ale din astea .:clap: eu explicam altceva :clap:Quote:
Originally Posted by dan2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mi sa stricat rutarul ,si mi-am cumparat un suici,asta vine tot de la soarece :clap:suici-soarece :zicetimi si mie se apropie anul nou si vreau sa dau la cineva niste.... sare-iodata....si stiu eu :sorry:pot da la cineva am ful ....vicex....este departe de mine, si vreau sa il ajut... este venit cred de pe planeta sirius si ma rugat cu o liniuta arata cam asa ________ ---------si vreau sa stiu daca mere :cheers: suciu sa dau.....si uite am gasit asta am vreo 500 bucati ceor insemna......C:miccam.homeip.net 12000 porgi 7632 no { 0:0:5 }
Cred ca ai incalcat regulamentul si ai cam dat de belea . Sti ca nu ai voie sa postezi linii ? De ce te feresti de aia nu scapi ...
eu sint om corect ....:spam:unde e linia ca no vad:spam:astea leam gasit net, ce or insemna asta ????cautam sa va intreb pe voi poate stiiti mai bine :Drespectele mele dar nu ma prind:lol:eu nu dau linii la nimeni, sint pe cont propriu platesc la dilari autorizati precum ar fi firma digi ...max etc...... daca vreau sa vad ceva .....nu fac eu prosti dealea... ca sint mic...
.
@soarece, vezi intai daca merge suciu, daca nu ciuciu, nu poti sa-i dai sare!
.... mere...dar nu am reusit sai dau sare... despre sare e vorba ,restul i beton
.
...pentru ca ar trebui sa poti deschide un port pe ip-ul box-ului, daaca suciul asta permite asa ceva....:comp:
este switch bengos din ala cu gaura in fund modat special de şoarec sa poata intra sa smechereasca portul ... dai inainte şoarecule nu te lasa intimidat :oops:
....la instalatia g-p...mi sa intimplat sa incarc imaginea , cu program dream up ....si mi sa luat curentul......hooopsssss....aici problema: inainte de a ajunge la jtag, mi-a venit ideia sa mai incerc ...sa incarc imaginea cu programul flas vizard.....surpriza a fost mare imaginea sa instalat iar totul a decurs ok ,inspiratia mi-a venit de la marele fizician ...ein...stein... in rest sanatate si succes la toti membri..Quote:
Originally Posted by dMd [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
... banuiam eu ca orice idee geniala are o sursa secreta de inspiratie, dar niciodata nu mi-a trecut prin cap ca ai putea fi asociat cu marele fizician. Bravo maestre ! da-i inainte cu cercetarile si fa-le viata cat mai usoara incepatorilor prin intermediul acelor minunate tutoriale explicate cu lux de amanunte. Mare grija insa, tine cont si de sfatul prietenilor pe care ii ai aici pe forum ... nu da totul pe fata, ca dusmanul asculta, mai cu perdea putin sa ii trimiti pe cai false. In rest .. sanatate si putere de munca, comunitatea are nevoie de tine.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] cum se maninca ....gem pe piine...
numai asa scapam de virusi succes pentru cei care au contactat virusul
incearca sa te adresezi cuviincios celorlalti membri altfel schimbam foaia
dar cea-m mai facut ...singura chestie care mi-a placut a fost, instalarea antenei aceia ,care avea 8,9 lnb ,dar totus mam comportat civilizat.......!!!!!!!!