Naspa pentru tine,ca eu am plans doua zile ca era prea cald si se topea zapada.Uraaaa!!
Da-o naibii de antena,mai bine o sanie,un ski sau o patina.Antena e putin incontrolabila pe zapada,testat.:D
Printable View
Naspa pentru tine,ca eu am plans doua zile ca era prea cald si se topea zapada.Uraaaa!!
Da-o naibii de antena,mai bine o sanie,un ski sau o patina.Antena e putin incontrolabila pe zapada,testat.:D
Ce ai folosit, una de Focussat sau una de Dolce ca sa te dai pe zapada?
Ceva vechitura,cine stie ce fabricant a fost.Daca o sa bata iar vantul tare poate gasesc de digi prin zona gata "pregatita".:D
Tu te duci de fiecare data cand e vreme rea sa iti legi antena? Sau o demontezi si o bagi la adapost? :DQuote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu chiar aveam una la serviciu legata cu sarma de 1mm de o parte si de alta.:)
Acum e alta mai mare,dar trebuie legata si aia ca face figuri la vant si cand are chiciura pe ea.
Acum o am pe H-H, si este super ancorata in beton , beton, dar cine stie...Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am ras de Costica si uite ce s-a intamplat;Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Aia e pozitia (aproximativa) ptr. 30 grade vest. A fost indoita, dar e aproape noua acum. Norocul meu e ca suruburile hh-ului nu au fost stranse cu putere si a fost impinsa cu tot cu antena spre vest. Alfel mi-as fi luat adio de la antena. Hirshmanul a scapat neatins si nu a fost dereglat deloc.
Acolo unde se vede acea aerisire erau 2 antene de 0,9 m. Nu se mai poate recupera decat lnb-urile de la ele. Cred ca si suportii sunt praf.
In poza am impresia ca e vorba de o antena ASO de 1.1m
Si H.H meu a fost dereglat, am reglato cat de cat, dar o sa astept o vreme mai buna .
Sau astepti o vreme mai rea sa ti-o regleze la loc.
Antena este un noname de la Peru'.
Daca e de la peru e un ASO de 1.1. Am avut si eu pe vremuri aceasta antena la tehnicb. E destul de rausita fata de altele. :)
Cred ca titlul acestui thread, ar trebui sa fie prima lectie, cand e vorba de antene, mai ales pentru receptia satelit.
La mine a fost tocmai pe dos; daca as fi avut-o ancorata "beton" as fi avut acum o antena facuta praf. Tocmai faptul ca nu a fost stransa pana la capat a salvat-o; a rotit-o cu tot cu hh si doar am rotit-o la loc, am indreptat-o in dreapta-sus (unde a fost afectata) si e aproape ca noua. Isi face treaba pe 1W acolo unde ii era locul.
Deja ma enervez, o noua informare de vreme nasoala cu rafale de vant de 50, 60km/ora !
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu mai zic nimic. Nici macar n-o sa mai citesc acest topic. :D
Sper sa nu ma scoata iar la reglat antena Duminica, ca prea se invata antena sa fie reglata din saptamana in saptamana, partea nasoala este ,ca e expusa la vant !
Mai bine reglezi decat sa indrepti tabla.
Ceva nou de la INMH : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
O noua informare despre o schimbare in rau a vremii !
De data asta e groasa: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Deja a inceput sa ninga in unele zone ! Se asteapta un strat consistent de zapada in sudul tari de 25-30cm de zapada !
La mine in zona nu a inceput sa ninga, si sint 3 grade plus.
Se pare ca atentionarea a fost eronata.
Sau nu mai e Bucuresti in sud-estul tarii.