@mihayll , azi suntem in 10.10.2010
Lista din link-ul tău este de mult expirată, are aproape jumătate de an.
.
Printable View
@mihayll , azi suntem in 10.10.2010
Lista din link-ul tău este de mult expirată, are aproape jumătate de an.
.
asa este,ai dreptate dar negasind o lista mai recenta si acesta poate fi de ajutor (cred).
E lista celor de la Eurocardsharing - e mai actuala [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ca sa fim cel mai sigur ca nu se intampal nimic rau daca avem ont pe dyndns cred ca cel mai bine ar fi un cont pe dyndns pentru ca la 15$ pe an si face si update automat eu zic ca se merita si asa nu o sa aiba nimeni probleme cu contul
Nu contul e problema ci publicarea unor linii si payserverele.
da dar eu cred ca daac paltesti pentru cont nu conteaza ce faci
Nu conteaza,pentru ca daca ajunge linia ta la un payserver chiar nu are legatura cu adresa dyndns.Poate sa ajunga si daca ai IP fix si nici nu iti faci cont la dyndns.
PS: Problemele cu contul dyndns sunt in momentul in care faci update prea des si fara sa fie nevoie.Solutie:folositi no-ip.
Am un abonament Dolce si un Dreambox 800 hd pvr.Cum pot pune cardul Dolce pe acesta si cum pot dupa aceea sa dau si eu linii la prieteni?Quote:
Originally Posted by daradici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dolce nu mai merge in sha re .Deci trebuie sa cauti alt card
Daca va intalniti cu adresa asta , mare grija sa aveti, cauta carduri romanesti, si in timp de 2 zile pote va fac sulrprize, de ex:
Pote sa se bage si in rpouter,
Pote sati sterga liniile,
Pote sa umble si in Pc,
Pote ca si va ameninta!!!!
Deci tipul cauta localuri romanesti, nu stiu de ce, da cauta. Asta e linia lui, eu deja am vazut si 3 diferite ip cu adresa lui: si cand e in Germania, cand e in Italia, cand e in Anglia!
Asta e linia lui. Nu stiu daca e voie sa public, daca e interzis va rog stergeti messajul, Multumesc!
N: lovers.no-ip.org.......................
Aiurea, am bagat-o eu acum si nici macar nu este activa! :(
Cum iau legatura cu el? Vreau sa imi intre in router.Quote:
Originally Posted by djczefre [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Rezultat - locatie ip :
lovers.no-ip.org = ...... = Vitalwerks Internet Solutions, LLC = City Reno, NV 89503 =
US, United States
nu postati adrese ip
Aveti grija ,ca eu am avut de furca cu el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Salut, poate detaliezi si pentru alti useri ....
Buna.
Iara eu sunt cu tipu asta tot nu am dat de capat. Mi-a facut o surpriza cca. 2 saptamani nici net nu am avut , nici router topex nu mai am, si nici clienti nu am avut, doar acuma strang inapoi pe cei care am pierdut. Deci pur si simplu nu pot sa dau seama cine o fii. Ip e aici xxxxxxxxxx
deja si 3 prieteni mi-a zis ca asta se baga, se tot connecteaza la ei cu randul meu. E o solutie, cei care nu au inperecheat liniile, nu ar strica pt. ca asta evita ori ce connectare straina. Se pote foarte usor ca tipul este prezent si in forum! Sper ca nu am suparat pe nici un admin, daca am facut vreo greseala, cer scuze! Si sa stergeti postu! Multumesc.
nu este voie sa postati ip-uri
nu a postat nimeni pe forum cu ip-ul spus de tineQuote:
Originally Posted by djczefre [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Omul foloseste proxy servere pentru a-si proteja identitatea. Nu vad care este problema ?