deci "Ţara arde si baba se piaptănă" in plus lumea nu face nimik chiar la unii le place si se distreaza pe situatia actuala:comp:
Printable View
deci "Ţara arde si baba se piaptănă" in plus lumea nu face nimik chiar la unii le place si se distreaza pe situatia actuala:comp:
Hai cu autocarele,de pe la sate ca cei din orase nu se misca.Bunuuun si acum manutele sus si toti in cor: Ba-ses-cu!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Iar zvonurile acelea cu autocarele sunt inventii dom'le,nu cred asa ceva ca nu s-au facut dinastea niciodata-niciodata.:)
PS: Faza tare de tot [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ca tot ma intrebam de ce nu mai apare deloc Udreasa.Se pare ca Base nu mai vrea sa i se lipeasca imaginea de aceasta femeie,s-a prins ca nu da bine.Saraca,nu se poate abtine.
Atat de penibila nu cred ca si-a putut inchipui cineva. Desi daca ma gandesc bine cred ca era previzibila penibilitatea ei.
Sa nu recunosti cine esti, cand te recunosc toti, e mai mult decat penibil.
E inconfundabila in aceasta interventie si Turcescu pare ca o crede.Doar pare ,pentru ca sunt convins ca vocea, inflexiunile,parerile,argumentatia si tot ce doriti sunt ale ei, si nu puteau sa-l insele.
:ninja:
Uaaaa,asta ne-a dat o Romanie mai mare,mai nene!Quote:
Ce ma amuza ultrasii portocalii care se arunca precum un pres in fata marelui conducator de osti, Traian Basescu! Singurele argumente pe care le aud de la aparatorii “tiranului” le pot cataloga drept irationale: Este simpatic, domne! De parca are vreo importanta ca este simpatic pentru romanii de rand. Pe mine mai mult ma interesa sa fie simpatic printre presedintii de state, in cadrul summit-urilor UE sau internationale. Acolo preferam sa fie “vedeta”, “sarea si piperul”, “mizerul din dodoasca”!
Ma rog… alte intrebari de-a dreptul hilare venite din partea “pitbull-ilor portocalii” sunt : Unde s-a razgandit, ma, Basescu? Mereu ce a zis s-a tinut de cuvant. Nu zau! Lasand la o parte “nu e criza/ba e criza” , “nu avem nevoie de FMI/ ne imprumutam de la FMI” , “ne luptam cu criza/nu ne-am propus sa ne luptam cu criza”, mai am ceva bun de tot pentru dumneavoastra:
INAINTE: Ce ne spunea Traian Basescu pe data de 2 noiembrie 2004, ora 14:00 la postul BBC, intr-o emisiune moderata de Ionut Iamandi?
ACUM: Ce ne spune Traian Basescu acum?
- Traian BASESCU:…..Deci, Ucraina are un drept legitim si am mai vazut sustineri “BASESCU este pro ucrainean”. Aici discutam de faptul ca noi o sa pierdem la Haga. Daca vom merge cu un proces la Haga.Realizator: Credeti ca vom pierde la Haga?Traian BASESCU: Categoric da.
Nu e misto ca niste baieti cu adevarat valorosi sa unelteasca o asemenea victorie, in care tu nu ai crezut deloc, iar mai apoi sa culegi toti laurii? Nu strigator la cer cat tupeu poate sa aiba baiatul asta?
- “Sunt mandru ca Romania a castigat cel mai mare proces al sau de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Ne-am castigat 9.600 de kilometri patrati de platou continental in Marea Neagra, in disputa de la Haga, cu Ucraina. Iata ca, in timpul mandatului meu, suprafata Romaniei a crescut …” ([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...])
- “Am luat o Romanie mai mica de la Ion Iliescu si la sfarsitul primului mandat las tuturor romanilor o Romanie mai mare decat am primit-o si asta in primul rand este ca si voi romanii ati vrut ca sa se castige acest proces extrem de important la Haga” ([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...])
PS: Bercea Mondialul l-a tradat pe Base si s-a inscris in PSD.Acolo "e si alti rrromi".:)
Ati vazut cine se pare ca va fi la interne ? Super generalul Gabriel Oprea. Dupa cum l-am vazut eu, asta cred ca e in stare sa ne si impuste, numai sa faca pe plac conducatorului iubit. Numai uitati-va ce privire are si cat pare de destept cand spune ceva. El si cand s-a dus la Cotroceni la discutii primul lucru a fost 'sa-l informeze pe Base" . Astia nu au personalitate, astia sunt asa de mici in fata lui, se comporta ca niste slugi, si vor sa conduca Internele !!!
Greu de crezut ca se poate intampla asa ceva dupa 20 de ani.
E o vorba: "Soarecii parasesc o corabie care se scufunda!" :D
Chiar daca unii sunt doar niste soricei sau altii sobolani, e interesant cum parasesc in ultima vreme corabia psd-ului! E semnalul de scufundare? :D
Raman totusi sobolani, sau soareci doar, indiferent pe ce alta punte vor gasi adapost. Si astia nu pot sa gaseasca simpatie la mine. Sobolanii , tot sobolani.
Deci asta e semnul ca se scufunda barca marinarului si vin iar la putere cei mai mari mafioti,adevaratii baroni,inventatorii turismului electoral,etc?Tot naspa dar nu avem ce le face,se schimba doar intre ei.
Este semnalul ca lumea uita .Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In vara lui 2004 la alegerile pentru primaria Bacau , Sachelariu a trimis un homosexsual notoriu prin prejma lui Stavarache si a chemat presa sa-i pozeze .
P.S. Bercea Mondialu' este asociat ( ca imagine - si in fata Bisericii Ortodoxe Romane - :lol: ) cu Stolo santajabilu' si nevasta lu' basescu , calareata medaliata de stabor .
Ultima bomba!
Servitorii mogulilor santaj la ani:
continuare...
Pe canalele trambitare niciun sunet! De vazut Nasu in aceasta seara!
PS. Si un clip electoral! :D
E adevarat, se schimba doar intre ei precum se zice in aceasta prezentare:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cu toate acestea vad ca sunt unii pe acest forum care fac campanie insistenta si poate putin deranjanta , in favoarea unuia sau altuia dintre candidati.
Cred ca o schimbare sigur e binevenita , oricare ar fi cel ce inlocuieste. Asa e in multe domenii, unde dupa un timp iti faci prieteni, dusmani si cu siguranta nu poti sa mai conduci obiectiv, chiar daca celui ce conduce i se pare ca el procedeaza corect.
Adunati punctele pentru ce e bine , pentru ce e rau si cantariti cu sinceritate, dupa aceea mergeti la vot si alegeti cum credeti ca e mai bine. Nu lasati pe altii sa decida in locul vostru!!!!
singura care are scuze pentru penibilitate este ziarista ( desi cred ca-si putea totusi permite financiar o cocota masculina )Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
bestial : C.Nistorescu trebuia sa iasa afara din masina.
motivul : simplu , sa ia barbateste doi pumni si un sut in cur
pocit om ( radu moraru )
Geoana - un presedinte citit si umblat...cu sorcova!
Oare la cine se referea expresia: ,,NEMERNICII DRACULUI''? Cred ca nu era vorba de acei oameni de rand , care se pare ca erau din randurile ,,celelaltei'' echipe. Se mai numesc ei ,,instigatori''!
"Votezi televizorul?" Băsescu ii atacă pe Mircea Badea, Mihai Gadea şi Valentin Stan (VIDEO)
Adaptarea după scena din filmul Der Untergang este foarte reuşită.
.
Da,numai ca noi nu trebuie sa-i votam pe aia.Sa vorbeasca despre el si contracandidatii lui,despre ce a facut,ce nu a facut,despre ce vrea sa faca si ce nu vrea sa faca,etc.Daca vrea poate sa mai vorbeasca despre realizarile guvernului la care a visat si mai sunt unele,dar totusi cred ca ar trebui sa inteleaga ca e presedinte al unei tari.De mistouri se ocupa altii sau daca el crede ca asta e vocatia lui poate ar fi bine sa-l eliberam de povara functiei publice si sa se apuce de "In puii mei" in locul lui Bendeac sau la Carcotasi.Hai ca daca nu-i merge ii fac astia emisiune laBe 1 si nu moare de foame,trebuie doar sa apara si sa hahaie.:clap:
Iata si noile procente:
Basescu-21%
Ceilalti-19%
:clap:
Doar ca Antonescu nu la acuzat de nimic,a spus un adevar.:)Quote:
Crin Antonescu: Ati spus ca daca nu mai iesiti presedinte, plecati pe mare. Dar cu ce,ca flota nu mai avem?
Traian Basescu: Nu ma asteptam sa aveti atitudinea securistilor de dupa Revolutie. Nu exista vreun document ca am vandut flota .....
O placa pe care o auzim de 15 ani si nu exista dovezi... Poate le are Antonescu?
*vezi data articolului!
Pai care placa?A zis cineva ca Base ar fi vandut flota?Omul i-a atras atentia ca se da mare cu brevetul si se lauda cu meseria lui dar ca nu va avea ce sa conduca pe mare,e un adevar.El de ce s-a simtit cu musca pe cheli ...aaaa... caciula?Super faza,si-a furat-o marinelul.:clap:
Ieri a fost "Ce nu-mi plac glumele altora!Hha,Hha,Hha!"