-
Un alt "cadou" pe care ni-l ofera noua versiune 2.5 AltDVB este si luminarea pachetelor Albertis DTT la 30.0W cu ajutorul functei TS-TS(in poza).
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Streamurile T2-MI au fost implementate in versiunea anterioara AltDVB.
Cred ca e bine sa reamintesc aceasta functie importanta si necesara pentru cei interesati de a avea acces la acest tip de transmisie.
Ambele functii se afla in aceasi casuta-Decapsulation.
Cine stie, poate in versiunea urmatoare AltDVB vom avea si un blindscan, iar daca se va intimpla, voi zice ca acest minunat player ar putea fi un fel de "portal" media pentru pasionatii de receptii.
Sa-i dorim colegului nostru, Simi, sanatate deplina si putere de munca, pentru a ne bucura de mintea lui brilianta si generozitatea de a darui gratuit aplicatia lui oricui doreste sa o foloseasca.
satelescu
-
Probabil cel mai bun produs pe piata dtpv.
Iar unii schimba regula jocului din mers, transforma o licenta permanenta intro licenta limitata la o perioada stabilita...!
Domnul turc sa astepte mult si bine
-
Buna.
Cu AltDVB 2.5 cine poate verifica daca merge ok canalele UHD 4K.
La mine orice setari fac merge ca in imaginea de mai jos.
Canalele SD si HD merg ok.
Mersi.
-
Fara probleme. Setarile implicite sunt suficiente
-
Ce nu functioneaza pe AltDVB cu TBS 5580 este sa deschida programele 4K de pe digi-cablu. Dar nici pe aplicatia domnului turc nu functioneaza, desi are optiunea in menu, dar el ne aminteste mereu ca licenta permanenta va expira curand....!
Doar pe DVB Viewer, dar cu intreruperi, adica tot nesatisfacator! Nu cred ca asta e o problema majora!
-
Subtitrarile le setez in galben pe unde se poate...
Am incercat si aici, dar nu-mi reuseste, tot albe sunt chiar daca exista posibilitatea (aparenta) in settings!
Ori nu fac eu ceva corect?
-
Configurarea culorilor se poate face pentru subtitrările transmise prin teletext, nu și pentru cele dvb. În cazul canalelor de cablu, subtitrarea este dvb, deci nu se aplică setarea culorii din Altdvb.