Sunt curios cine a primit numar de inregistrare a sesizarii pentru problema accesarii unui singur site.
Printable View
Sunt curios cine a primit numar de inregistrare a sesizarii pentru problema accesarii unui singur site.
dragul meu nu e vb DE UN SINGUR SITE e vb de ingradirea la libera informare de libera navigare pe internet nu cred ca scrie in fisa postului la rds ca treb sa restrictioneze accesul la acest forum(nu santem dc++)mai ales ca lucru asta vine de la o persoana fizica si din afara institutie(din cate imi aduc aminte)
poate ca ideea cea mai buna ar fi ca toti pasionati de satelit sa treaca la alt provider,insa asa ceva nu se va intampla(eu cand voi ajunge acasa voi face lucru asta)
Perfect de acord cu tine, insa vroiam sa subliniez faptul ca obtinerea unui numar de inregistrare pentru asa ceva este aproape imposibila avand in vedere care este tratamentul in call-center.
si eu sant perfect de acord cu tine de aia am spus ca va fi imposibil de facut ceva
cred ca asta ar fi solutia-------poate ca ideea cea mai buna ar fi ca toti pasionati de satelit sa treaca la alt provider,insa asa ceva nu se va intampla
Ar fi o idee asta avand in vedere numarul de membri de pe forum care in marea majoritate cred ca sunt pe RDS insa sunt prea multe formalitati de facut. Pacat ca se fac astfel de lucruri...
Merge bine acum de pe RDS.Sper ca s-a rezolvat definitiv.
De mers merge dar sper sa tina ca a mai avut reveniri din astea dar de scurta durata din pacate.
Pai maine.Cand ajunge baiatul de la butoanele RCS la serviciu e foarte probabil sa ne rezolve din nou,apoi pana schimba admin ip-ul va trebui sa intrati iar cu proxy.Tot asa pana se plictisesc.
Aceasta problema se poate rezolva numai prin sesizarile ABONATILOR RDS la Oficiul pentru Propectia Consumatorului (OPC) si la Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI)!
Cu cat vor fi mai multe sesizari cu atat sansele de succes sunt mai mari!
a intrat iara jegosu la butoane si a banat ip ... sa se inece cu os de peste ca azi se mananca peste ...
forumul va fi oprit in maxim 5 min
NE CEREM SCUZE
problema rezolvata
salut,
am net de la rds ip static la birou si nu pot sa accesez sateliti.info iar acasa ma conectez cu pppoe si pot sa ma conectez ...de asemenea am un amic din irlanda si spune ca nu se poate conecta la site ... oare o fi de la furnizorul de net ?
theghostbuster
Acum ce sa zic,sunt unii carora le-ar fi mai bine sa mearga forumul asta mai departe,altfel daca nu o sa am unde sa-mi pierd timpul poate ma apuca si incep sa-i vizitez.Cu proxy a cam inceput sa se invete lumea,email-urile le faci din doua click-uri si hop un nou user.Sa vezi cum devine aproape de necitit un forum.Nu ca acum ai ce sa intelegi de pe acolo,dar se poate si mai rau.:)
Asa ca cel care se afla in spatele miscarii mai bine renunta,nu ii aduce nimic bun,incep sa ma plictisesc in momentele cand serverul e down pentru schimbare de ip si am ganduri negre.;)
Jenant sa ajunga unii in cealalta barca.Jenant.
Zmeurica.mai tii minte cand ai spus cu cateva zile in urma ca o sa tragi niste sfori pe la Chisinau si-o sa-mi crape blogul ? Ti-a fost indeplinita "dorinta" :D ,ai menit si acuma nu mai este :D
Cum nu mai este?Ca la mine merge "globul" tau.:)
Si chestia era "copiata" de la altcineva,dar vezi ca oamenii nu stiu discutia si nu inteleg despre ce vorbim.