Am impresia ca e si mai rapida la boot si in general cind ma plim la menu...Poate sa il confirma si altii asta?Sau e impresia mea?
Printable View
Am impresia ca e si mai rapida la boot si in general cind ma plim la menu...Poate sa il confirma si altii asta?Sau e impresia mea?
Da este mai rapid totul.
cu vechea versiune se bloca daca schimbam canalele mai repede.
este OK ! imaginea
Foarte ok imaginea n-am ce zice ... subtitrarea merge ca porcu, la restart nici macar nu mai tine minte setarile.
Pe cum apar firmware mai noi zici ca isi bat joc de ipboxuri ... asa le fac de bune.
P.S. : Nici macar la schimbare de canale nu tine minte subtitrarea. Si apropos nu vad nimic nou mai bun decat la versiunea anterioara.
Au scos pe posibilitate sa fie salvate subtitrare acuma trebuie sa il alegi tu singur fiecare data,dar din ce am inteles o sa fie introdusa din nou.Cind scanezi canale acuma arata citi canale radio si citi tv ai gasit.Si in plus booteze mai rapid fata de vechi firmware.Cel mai important pt mine e ca merge incubus cu mai multi server si merge bine.Am testat-o cu 10 linii si merge ok si deschide pe canale cu aceas viteza ca CCCAM.Nu trimite o caruta de ECM si se comporta ok.
Eu "gasit toti canali tivi" pentru ca nu astept mura'n gura de la altii updatarea transponderelor, mi le updatez singur. Bootarea nu e cu nimic mai rapida.
In ceea ce priveste incubus ce legatura are cu imaginea?? Faptul ca iti merge mai bine e ca a aparut un nou update pentru incubus nu ca a aparut alta imagine.
Singura imbunatarire e la subtitrarea (forma ei) dar au dat cu bata in balta tot acolo.
Asa ca ... nimic nou pe frontul ipbox ... front care in ritmul asta se apropie de terminate.
Hai sa fim corecti au fixat asta probleme:
1.FIRST TIME BOOTSCREEN PANIC IS FINALLY FIXED!
2.cardreader- DGS Release had problems with Nagra3 cards. this one works ok.
3.DGS webif - updated Geckow webif to 1.3.1 (07.03.2009)
4.Added repeat function in Video Player
5.Display the summary when searching channel.
local timer after AC power off even with Automatic time setting
6.Modified pop up message 'Service is not available' disappears after 5~6
seconds automatically.
7.Adjusted the position of Pillar box
8. Adjusted color table of DVB subtitle for some channels
Cel putin asta 8 lucruri sunt fixate la ultimul NLB si am vazut si eu la aparatul meu, nu trebuie sa fim chiar asa de negativisti cu orice update.Asta cu subtitle e fixat si arata ca lumea nu la toate canale dar la canale lui digi e fixat.
Daca pentru atata lucru se "screm" o luna, ganditiva cat se vor "screme" sa scoata un firmware de doamne ajuta sa nu mai zic enigma ... care in ritmul asta va dura cel putin cativa ani pana va iesi si asta poate doar cu forcepsul ca altfel slabe sanse.
Eu cel mai mult mi-as dori suport cccam sau incubusul sa fie si server. In rest, costemtica putin ma intereseaza, asta o fac si singur. Pot sa am mama enigmei, daca n-am emulator bun e degeaba. Dreambox 100 n-are enigma, dar are suport nativ pe cccam.
am pus nlb 9047 ,dar ramine blocata in nlb panel si nu reusesc sa schimb emu sau sa-i dau restart.am pus db,dat in var/etc-nu vede setarile(la o vers mai veche sif mergeau),iar cu keys nu deschide nimic.
am pus acest nlb9047 peste sif-team 8728,trebuia oare sa pun peste sif 8630 ?
Voi chiar credeti ca va merge vreodata cccam pe ipbox? Eu asa ceva nu prea cred, in principal nu vad de ce s-ar dezvolta suport bun cccam pentru ipbox, cand cei ce dezvolta cccam sunt finantati de dream multimedia si cu asta am zis cam tot ce se poate zice.
Poate oricine filosofa pe aici dar asta e purul adevar.
Tu esti prea negativist in general!Acuma incubus stie mai multe servers,pip in putin timp o sa face si resharing...asa a inceput si mbox si dupa 5 luni functioneaza ok.Tot ce discutam aici e in sfera de ilegalitate nici o firma nu iese si spune ca eu o sa va dau bun emulator,sau bune receptoare pt sharing,nici macar Duolabs care scoate cel mai ilegale produce pe lumea asta (cas 3,diablo).Am impresia ca ati invatat cam prost cu dm500 cind am luat eu pe Dm7000 singur emu care lucrea a fost newcamd si asta bloca dupa 40-60 min...Sau sa nu vorbesc cu primele versiuni de cccam cind toate lumea folosea pe GBOX.E ceva nou incubus si vrea timpul lui.Cine se grabeste apeleze la alte solutii cum e abonament oficial sau la dream cu cccam.Totusi se vede ca nici la cccam lucruri sunt chiar asa frumoase,adica exista 3 probleme de la inceputul lui 2008 si asta e cartele Nagra3 care nu stia, si anumite provider care nu il vede, si la asta providers sunt si TVR HD,plus nu poate sa face o alegere mai corecta intre servers CCCAM si newcs.Adica eu am local o cartela in newcs si prefera sa ia cartele din altii server cccam care sunt 3 hop mai incolo.Ai vazut tu ca asta 3 probleme care stia toate lumea sa fie rezolvate dupa un an?Nu!Atunci de ce ai pe pretenie de la incubus in 4 luni sa fie la nivelul lui CCCAM.CCCAM a fost la nivelul lui Gbox cind a fost public sau dupa 3-4 luni?Important e ca exista anumite team care lucreaza si la E2 si la emu si lucreaza pt toate receptoarelor cu cpu sh4.In putin timp si Qbox HD o sa stie CCCAM deza pt diablo wifi au scos firmware care stie CCCAM.
:cheers:
Hmm, eu spun una tu intelegi altceva.
Nu stiu daca va exista cccam pe ipbox hd, dar pot sa-ti spun ca exista pentru variantele anterioare. Daca se vrea, se poate. Cei care au facut incubusul au spart codul de cccam. Ba mai mult decat atat, prima varianta de incubus aparea in serverele celor cu cccam cu denumirea de incubus. Cei de la T.U au ripostat si au scris in cod, ca orice alt emu in afara de cccam incearca sa traga de pe cccam sa-l depisteze si sa-l respinga. Urmatoarea varianta de incubus a fost facut sa apara in serverele de cccam ca cccam 2.0.11 si pacaleste astfel cccam-ul. N-are rost sa mai intru in amanunte pentru ca oricum e inutil.
Incubusul vine cu un update puternic: auto reconect si posibilitatea de a adauga mai multe servere de cccam. Cand va face si reshare o sa bata cccam-ul (pot sa pun pariu) deoarece e mult mai rapid si nu tuseste la anumiti provideri.
Azi o sa avem o mica suprinza legat de AB enigma!Nu o sa am pe firmware sau un emu,dar ceva interesant si legat de AB enigma.Sper sa ajunge email repede!
:cheers:
un release date ceva? :gathering:
Stati sa ajunge la mine intii email si vede dupa!