Nimeni n-o sa-l acuze pe Basescu pe criteriul iubirii de tara. Unde mai pui ca elementul respectiv nici n-are acoperire in legislatie. Poti foarte bine sa devii si parlamentar si presedinte fara sa-ti iubesti tara nici un pic. Nu e obligatoriu.Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Acuzatiile sint altele, dar sint formulate atit de general, incit intr-adevar dau impresia ca nu au decit suport ideologic. Ori ele trebuiau sa fie precise, cu fapte, date si ore cind s-au petrecut incalcarile care s-au petrecut. Nu sint foarte precise, numai antipatia e precisa. Si intinsa.
Mie conflictul actual imi ilustreaza, a suta oara, caracterul romanesc. E tragicomic. Imi dau seama ca asa sintem si noi. Alegem o chestie si, aproape imediat, nu ne mai convine ce-am ales. Istoria e plina de intrigi care nu subliniaza, in cele din urma, decit lipsa de continuitate a protagonistilor. Liderii de minut au fost la moda mereu. Cine rezista la conducere nu rezista prin vointa populara ci prin subterfugii. De asemenea, nu stim raspunde la intrebari. In tara asta, la fiecare intrebare ti se raspunde contraofensiv. Exemplu: au facut cutare lucrul ala? Raspuns: da' cutare n-a facut aia? Acolo unde nu exista dialog, nu poa' sa existe comunicare si nici continuitate. Si in ultimul rind, n-avem tact. Toate ofensivele politice sfirsesc in derizoriu. Orice mare demers (luptam pentru reinvierea democratiei si pentru libertatea maselor) sfirseste in derizoriu si parodie (a lovit copilul!, a copiat lucrarea, s-a imbatat, a luat mita, n-a pus virgula).
Care-i problema, nenea Macovei? Unde e durerea?Quote:
Originally Posted by parpaneata [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:D