Astia iar ajung sa ia campionatul european fara sa dea prea multe goluri si dupa un traseu plictisitor.
Printable View
Astia iar ajung sa ia campionatul european fara sa dea prea multe goluri si dupa un traseu plictisitor.
Ii mananca Germania de vii :clap:
si eu cred ca italienii pot ajunge in finala desi nu arata mai nimic in meciuri
Gresit .... Germania ii spulbera :clap:
Anglia nu a jucat nimic ... au fost penibili .
Iar am dat cu batul in balta, dar numai ca am pus cu sufletul, am boala pe italieni, dar vin ei nemtii si le arata cum sta treaba.Quote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Bine ca i-au alergat englezii si i-au obosit.
Oricum am fost singurul care a pus egal si prelungiri.
Nu as fi crezut ca echipa Angliei va fi dominata in asa hal.
Statistica partidei Anglia - Italia:
Posesia balonului: 36%-64%
Faze de poarta: 9-35
Ocazii de gol: 4-20
Cornere: 3-7
Atacuri: 34-56
Cartonase galbene: 0-2
Faulturi comise: 15-11
Faulturi suferite: 10-15.
Iar Italia a fost campioana ratarilor. Balotelli ar trebui sa mai invete cu mingea; e talentat, dar ii lipseste simtul portii.
Spania - Italia finala, si castiga Spania
Italia cand o pierde o sa fie din cauza ca Balotelli nu-si face treaba, mie nu-mi place de el, prefer genul Van Basten - 2 ocazii 2 goluri!
Ocazii de gol 20 a avut Italia ?
Si niciun gol ?
Poti sa ai posesie 100, daca din 20 de ocazii nu dai macar 1, esti varza.
In fine, altceva trebuie retinut, Anglia a folosit armele Italiei, a fragmentat jocul si a alergat cu economie, lasind deliberat initiativa italienilor.
Se pare ca Hodgdon a stiut ce face si le-a mers perfect strategia, dar eroarea umana nu iarta.
Dupa acest meci, Italia e obosita, si intilneste alta echipa bazata pe forta, Germania, care a avut si timp de odihna mai mult.
Da, pare favorita Germania, dar un meci nu seamana cu altul. Sa vedem ce-o iesi pana la urma...
Deci Anglia a jucat ptr. Germania.Quote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In finala va juca Spania si Italia si va castiga Germania! :D
Eu am pariat aici la "poolu" de mai sus ca Italieni castiga finala...
"poolu" de aici este fara premii adica free asa ca berea o dai tu de castiga broscanii .
Berea o da Gabriel ca el a jucat la pariuri si a castigat de fiecare data...:drinks:
Cu balotelli nu castiga nimic. Poate daca il reactiveaza pe Paolo Rossi.Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca imi iese finala Germania-Spania si cistiga Germania, dau bere la toata lumea care vine.Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asa am votat si la poll si la pariuri.