-
Eu am ramas la BH, acum am 1.4.4, am pus pe el ce am vrut si merge bine, dar am vazut 2 probleme la BH:
Daca ii dau restart si nu am conexiune la net, link cu ruterul am, adica daca scot Wan din ruter vu intra in loop si nu mai pot sa-l folosesc.
Ma gindesc ca o fi de la niste pluginuri care vor sa se conecteze undeva....
In cititoarele interne am ecm time foarte bun la conax si via, 88-98 ms in schimb nagra 1*80 e la peste 700 ms, asa ca l-am pus in smargo si are cam 413ms
Scula este doar client de cccam cu vreo 7 linii si server de card (1-3 carduri)
-
eu am pus de sambata seara ultima imagine de la vti , bineinteles ca nici asta nu a rezolvat problema cu afisarea ecm-ului (nan)
problema e ca pt prima data de cand am vu+ duo am gasit cccamul blocat, deci sar putea sa aiba un bug,
aveam instalat cccam 214 instalat manual dintrun fisier ipk
cred ca am sa revin la imaginea anterioara.
-
Vezi ca trebuie sa inlocuiesti un fisier ca sa nu mai apara nan.
am postat eu pe forum dar nu mai stiu unde.....
uite aici
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
normal ca am modificat fisierul , nui bai de asta , dar ma mir ca au lucrat atata la imagine si nu au reusit sa skimbe fisierul acela
vin cu o intrebare am vazut postu asta: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si am reusit sa bag serveru de cam pt download , ma gndesc daca copii fisierul respectiv dintr-o imagine VTI23 sil bag in vti24 ar putea functiona ? astfel sa am acces la camurile ...
-
BH
Noile BH 1.6 bijuterii de imagini, functionare ireprosabila inclusiv a tunerelor usb fata de VTI 2.4, 2.5 care generau rateuri frecvente ale tunerelor usb.
Nu stiu VTI 2.6 cum sta la capitolul asta, a pus cineva ?
-
vti 2.6 e o imagine mai buna , in opinia mea, decat precedentele de la VTI
nu am testat nici un tuner pe usb deci n-am cum sa ma pronunt din punctu asta de vedere
-
vti 4.2.x
- imaginile VTI din seria 4.2.x cu hbbTv sunt cele mai proaste, dau rateuri tunerele, se misca greoi, lipsa spatiu in flash, aglomerate cu toate rahaturile, in consecinta inapoi la 4.1 care sunt foarte bune.
-
Am folosit 2 ani BH si am si testat si vti/vix in acest timp. De asta vara oscilez intre Vix si Black Pole (vix2.4 OE1.6 si BP OE2.0)
Momentan am BP si sunt multumit. E o imagine mai greu de administrat, dar eu sunt adeptul lucrurilor simple, daca imi trebuie un addon, ceva ...las' ca mi-l pun singur.
Nu-mi trebuie imagine sau sistem de operare cu de toate in el, majoritatea brizbrizurilor nefolosindu-le niciodata.
-
eu am vti4.2.3 si sant multumit de ea, intradevar am mai dezinstalat din pachetele preinstalate care nu imi sant necesare cum ar fi hbb si altele. eu nu am avut probleme cu tunerele si imaginea e stabila si nu are laguri mari
-
eu folosesc black hole 2.0.8 si mi se pare foarte ok..