daca vrei sa-ti bati joc de box sa instalezi ultimele versiuni OSCAM !
In prima faza ruleaza excelent, dar in momentul in care incepe sa se "traga" de el, reuseste sa-si bata joc de box, cum nici un emulator nu a reusit, de multe ori nu mai asculta nici de telecomanda. Dar am gasit rezolvarea, am sters orice fisier care-mi aminteste de acest emulator, nu merita sa-ti bati capul nici macar pentru teste. Am facut mai demult teste cu versiuni mai vechi, parca erau mult mai stabile decat cele actuale si nu reuseau sa franeze box-ul atat de tare cum fac versiuniile recente. :sorry:
deocamdata pare a fi o versiune stabila !!!
Quote:
la mine 4081 a multiplicat dupa 1 zi .m-am trezit cu 300 clienti .am revenit iar la 3090 .singurul ei dezavantaj e ca accepta maxim 16 readere si diferenta pana la 32 ocupata de clienti .In rest , ca server, nu a picat niciodata in 3-4 luni de la aparitie .
In sfarsit ! Exista cineva care-mi da un sfat bun, in loc sa ma ameninte ca-mi sterge...
....dar sa trecem ontopic.
Dupa cateva ore de functionare, pare sa nu multiplice clientii si box-ul este inca voinic si se misca impecabil. Sper sa fie asa si dupa cateva zile de teste ! Multumesc pentru idee, deocamdata pare sa fie ok. Daca ar putea fi scoasa si limita de 16 servere la aceasta versiune.....
Sper ca stabilitatea sa nu fie doar aparenta si sa revin cu confirmarea stabilitatii acestei versiuni, oricum, deocamdata nu multiplica clientii, cea ce este un semn bun.
Daca mai exista versiuni care au fost testate de DM si clone, ar fi bine ca cei care au "descoperit" stabilitatea unei anumite versiuni sa ne povesteasca si noua. Astfel poate-poate vom putea face ceva teste mai serioase cu acest server.
:clap: