Eu am incercat aplicatia dar nu face nimic...
Va rog sa postati doar ce ati testat voi si stiti ca merge...
Multumesc!
Printable View
Eu am incercat aplicatia dar nu face nimic...
Va rog sa postati doar ce ati testat voi si stiti ca merge...
Multumesc!
corect,ptr ca asa ceva e imposibil(o fac si eu cu nevasta-mea(altuia)si ala din Bambucea sta si se uita la mine,doar pe circuit inchis e posibil(hotel,etc)Quote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eiiii... asta nu inseamna ca nu exista solutii ;)Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu am spus din start... nu vreau varza pe forum ci vreau ordine si disciplina... de aceea v-am rugat sa postati doar ce considerati util, ati testat si e ok...
Ca intentia oricum e buna... Multumesc!
de acord cu ce spui tu insa eu faceam referire la faptu ca poti intra pe webu cuiva fara acceptul lui asa ceva e imposibil.ma ofer ptr test,ok santem off
Mai ai pachetelul de activare XP SP2?Quote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am asamblat noul PC si sunt la software. Asamblarea a mers fara probleme! :clap:
Felicitari... nu cred ca mai faci nimic cu patch-ul ala... ultima data a ramas Genuine Notification care se scoate asa: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu stiu sa se fi schimbat intre timp. Succes!
Nush cum faceti voi dar io las sa se updateze cu wga cu tot si dupa restart ii dau un wgaremover de-l ia naiba shi dupa aia nu imi mai cere in veci nimik. Si il las sa se updateze cat vrea muskii lui...(wga remover-soft care modifica micutzul update in asa fel ca totul pare ok pentru firma lu nenea Vasile Portzi)
Pai la fel fac si eu... update-uri la zi de cand e lumea... atata ca eu prefer sa modific manual orice misca... nu am incredere totala in softuletzele de gen sau patch-uri... fa un atasament cu remover-ul ala sa il poata lua lumea...Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Merci!
Il caut maine dimineatza si il urc undeva...acum e tarziu
Ai gasit wgaremoverul?Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Are cineva crack pentru Total Commander 7.02a?
Ti-l trimit deseara pe mess si am sa postez si o versiune mai noua de Total Commander :DQuote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Poti pune un link? :D
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
enjoy :)
am modificat link-ul
Dinpacate nu imi functioneaza metoda asta. Poate nu ma descurc eu... :(