Multumesc mult pentru info.Aceeasi treaba am patit si eu cu blacklist-ul.Tocmai ce mi-am cumparat de acolo o licenta pana in 2009.:lol:Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Multumesc mult pentru info.Aceeasi treaba am patit si eu cu blacklist-ul.Tocmai ce mi-am cumparat de acolo o licenta pana in 2009.:lol:Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu zic sa mai sapi pe acolo.Mai sunt si surprize placute.Bafta!Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Kasperski respinge toate keile, are cineva ceva valid?
Mai cauta,gasesti pana la urma.Quote:
Originally Posted by vladcarama [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am nevoie de un pachet protectie internet cu tot ce trebuie, dar sa mearga permanent, ca m-am saturat de kasper care blocheaza keyle si alte porcarii free:comp::comp:
ma ajuta cineva cu asta?
Doar AVG e free dar cred ca e suficient.
eu te-as sfatui sa pui avira care e free si e unul dintre cele mai bune,ca sa zic asa,si manca mai putine resurse(e parerea mea)
nu-i problema de resurese, ca mi-am pus 3gb ddr2, si n-as vrea free, vreau unul complet si sa fie bun si sa nu ma mai doara capul.Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
eu avira sau nod folosesc,crezi ca daca nu e free e mai bun?
nu neaparat, dar prefer unui care nu e free:DQuote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pai sa nu fie free si sa mearga permanent nu este decat daca il cumperi.:)
Testeaza unul free si scapi de multe batai de cap,la mine la serviciu am avg pe 2 PC-uri si nu am incaltat nimic pe ele niciodata.
:D:D:D:D:D:D:D:DQuote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:D:D:D:D:DQuote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ma refeream la ceva cu crack
Sorry,man,eu folosesc kapersky 7 si am keya luata dupa mininova,am 3 luni de cand merge bine mersi si mai am inca 150 de zile valide,eu sunt multumit si la 2 luni sa schimb keya ca acest kapersky isi face treaba bine mersi fata de altele de gen.Quote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]