daraka 24 decembrie..cum am mai scris:DCode:mi-au zis in fata ca de sarbatori vad negru
Printable View
daraka 24 decembrie..cum am mai scris:DCode:mi-au zis in fata ca de sarbatori vad negru
Fratilor.....eu zic sa facem un concurs ca la radiozu "cand va ninge in Cucuruzu" ,la noi sa se numeasca "Cand va fi ecranul negru",poate va castiga ceva cel care o nimereste:)
Scuze de offtopic...
:tv: Eu băeţi am prieteni de la D-ră din ţară, si tot la fel mi-au zis, căci incă nu le-au scimbat nimica cei de la Digi. Dar, vă spun sincer nu-i de glumit, oricum pană la Anul Nou trec in N 3 !!!
Nu avem decat sa asteptam :)
Quote:
Originally Posted by Ursanu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:lol:
Dar chiar nu inţeleg !!! Incepe lumea şi se termină cu Digi ? E singurul DTH si nu sunt alternative ? Nu-i de glumit doar pentru bişniţari şi cei care vreau doar moka .
Deja se exagerează pe tema asta. Nu mai pot dormi noaptea .. :lol:
Să fim serioşi , majoritatea plătim abonament ...
.
Eu sincer va spun am aflat ca se schimba cartelele de aici de pe site, de obicei platesc facturile prin internet, pe mine personal nu ma anuntat nimeni nici in scris nici telefonic sa merg sa schimb cartela!(detin pachet complect tel,tv internet). Nici de-a dracu nu ma duc din proprie initiativa, sa vad ca ma taie de sarbatori !
bine faci
dar poate ramai pe 1 ianuarie fara tv :lol: aiurea nu cred ca exact la 1 ianuarie 2010 se intampla asta pentru ca sunt multi in situatia ta mai ales aia care au platit pe un an intreg inante , deci clienti fideli si tocmai lor sa le faca magaria nu prea cred ...deci undeva prin februarie cred ca o sa se treaca definitiv la N3
sau poate si mai tarziu la cat de varza e baza de date de la ei
Azi am schimbat un card digi la un vecin.
Cardul era rosu pe verso si l-a primit prin posta.
Diferenta...comutarea de pe un canal pe altul foarte greoaie..pana la 6 secunde. Receptorul este de la digi. Nu stiu dak si in contrinuare va schimba tot asa canalele dar eu dak las avea l-as arunca pe geam.:comp:
Normal nu se intampla asa ceva.Trebuie dus la casierie,dar poti incerca un update de soft mai intai.Altfel nu stiu ce sa zic,am carduri rosii de 1 an si jumatate,comutarea programelor pe conserve are aceeasi timpi ca pe vremea cardurilor nagra 2.Testat timp indelungat pe 3 receptoare.Nu am auzit nici neamuri sau prieteni sa se planga si nu mai stiu pe nimeni cu card albastru de mult,cam toti au 2 receptoare pe un abonament sau receptor dublu,deci toti cu carduri rosii.
Si eu m-am mirat de schimbul asta asa greoi dar na nefiind al meu nu m-am stresat. Schimba canalul dupa aia apare canal codat si abia apoi imaginea.O sa mai merg peste vreo doua zile sa vad cum se comporta.
Legat de culori: este vreo diferenta intre cel de culoare rosie si cel galben? (ROM sau altceva)
Da.
Rosu-rom142.
Galben-rom180.Aici nu stiu 100% sigur,doar de la prieteni,pana cand ajung sa pun unul personal in phoenix.La inceput se vorbea ca ar fi rom190 dar vad ca zvonurile de pe forumuri nu prea se confirma.Eu zic ca spre binele nostru.:)
Xdonehd1000 citeste digitv card oficiale?
nu,cardul functioneaza doar cu receptoru de la digi
A incercat oare cineva sa activeze noul card "rosu" pe un alt receptor decat cel de la gg? De exemplu pe un Echosmart?
Nu,pentru simplul fapt ca nu se poate fara beka si resea.