@nicudm - Se pare ca e o problema, una mare, chiar delicata!!! Am facut un experiment! Am introdus ultima mea lista cu 79 de sateliti in receiver. Am avut curiozitatea sa o descarc de la mine din receiver sa vad ce problema are! La 'download' din receptor lista are doar 64 de sateliti, cu alte cuvinte, de la satelitul cu numarul 64 pana la satelitul cu numarul 79 a disparut tot desi pe panoul de sateliti de la spark apar 79!!!! Asta inseamna ca tot ce trece de 64 de sateliti 'sunt fantoma', de aici apare eroarea semnalata de tine! Acum imi explic din ce motiv lista default are doar 64 de sateliti! Eu nu am motor si nici nu am crezut ca poate fi o problema in a edita 100 de sateliti! Ei bine fratilor exista limitare de sateliti in lista, asa cum exista la cea de favorite, si anume, default sunt 32...si o poti extinde pana la 36!!!. Eu m-am gandit sa imi fac un soft special pentru el [vezi poza] - munca mea a fost o luata peste picior, Fulan e intr-adevar un vinilin chinezesc, facut de chinezi!
Soft pentru Spark [mai ales de editat lista de sateliti] - cu acest prilej ii raspund si lui @Ime !
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
P.S : Aceasta problema ma determina sa iau o pauza. Sunt extrem de dezamagit!
P.P.S: Daca luati ultima mea lista o sa mearga doar de la 105.5 E - 24.5 W !!! De ce?! Deoarece softul Spark stie sa numere pana la 64 de sateliti...si o sa vedeti ca lista e afisata corect pe plasma dvs pana la 63 W...doar ca 'cineva' a limitat lista de sateliti!!! Pentru reprosuri, laude eterne...adresati-va cu incredere furnizorului Fulan! Poate la descarcarea din receiver in calculator imi arata 'doar 64' de sateliti...desi eu am urcat 79 si chiar apar 79! Va rog sa confirmati sau sa infirmati care aveti motoare si puteti sa mergeti de la 24.5 W in sus! Ar fi bine sa fie doar o eroare si nu o limitare! Eu am antena multifeed si nu ajung acolo...
Mai intampina cineva aceasta problema?!? Poate e doar o eroare din ultimile versiuni de Spark, care sunt gatuite, cu imagine care pare o gelatina. Eu nu pot verifica problema ca nu am motor dar daca se confirma...chiar e rau!