pe crosat
v3.30_7x1sw.rar
v3.30 7x1 fix tps
multe multumiri magic!!!!!!!
Printable View
pe crosat
v3.30_7x1sw.rar
v3.30 7x1 fix tps
multe multumiri magic!!!!!!!
Era si cazul.Quote:
Originally Posted by rammstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
testat 100% tps ok!
oameni buni... la mine de ceva timp nu imi merge crosat-ul... deci nu imi deschide pagina... nu o gaseste... imediat dupa ce mi-am facut cont nu a mai functionat site-ul stie cineva de ce?
acum am intrat fara probleme
s-ar putea sa iti fi blocat ei accesul
foloseste un web proxy
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sau cauta pe google altul
trebuie sa mearga
merge super v3.30 multumim:clap:
Nu stiu cum merge super 3.3O la voi dar la mine se blocheaza pe canalele TPS iar la Universal si Scifi de pe HB nu merge subtitrarea (pe dream insa e OK sub). Spuneti si voi care o fi cauza ??
ai sa razi sau ai sa crezi ca sunt paranoic.. insa eu cred ca a blocat rds-u accesul la paginile lor... sau mai simplu au banat pe cineva cu aceeasi clasa de ip-uri... de, daca am ip rutabil :( ... acu pentru csat... tre sa ma dau cu alt browser :( da ma descurc!Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pe crosat:
v3.31_7x1sw.rar
v3.31sw 7x1 fix art and showtim
by magic! thx!
pe langa vestile acestea bune
mai apare alta:
nu mai merg cele doua canale de la 1w mai interesante
au trecut cel mai sigur in nagra 3
de asteptat de altfel
tps merge?
nuQuote:
Originally Posted by badeaghio [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dar nici nu se mai blocheaza ca ieri
s-ar putea daca ii pun un softcam sa isi dea drumul
pt ca acum nu se mai blocheaza
Daca faci referire la D...I Film sunt OK.:DQuote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
probabil era ceva cu ele cu ceva timp in urma, dar acum confirm si eu sunt okQuote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
BRAVO MAGIC
am vazut prima data utilitatea functiei AU la ce ne doare pe noi
eram plecat si cand am venit era totul ok
probabil ca s-au facut teste
nu a fost ok