Quote:
Originally Posted by nelu68 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
aceeasi prob. am avuto si eu....cu un softcam....si a-m deschis softcam cu NOTEPAD ,am sters de acolo niste chei...si ....a mers .:)
Printable View
Quote:
Originally Posted by nelu68 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
aceeasi prob. am avuto si eu....cu un softcam....si a-m deschis softcam cu NOTEPAD ,am sters de acolo niste chei...si ....a mers .:)
aaaa...n-ai cablu..
reseteaza receptorul din butonul din spate si incearca din nou
salut ,am si eu o problema cu un eco 791 , il bag in priza dar nu se mai aprind ledurile de pe panoul frontal si scoate un bazait pe tv puternic .pe tv ecran negru ,nici urma de menu.am observat ca ledul rosu de la s/pdif se aprinde .sa fie de la sursa sau altceva? unde poate fi reparat de preferat in buc?
Este posibil sa fie sursa daca nu se aprind ledurile si nici afisajul.
@ionutc daca ai cablu null modem rs232
pui un flash si poate se rezolva
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
la menu+write flash (no boot) in meniul programului Chedit 8.4 sau 8.8
1. Nu cred ca poti.Quote:
Originally Posted by bobo74 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2. Prin usb nul poti pune in sharing, doar prin cablul serial.
pt curiosi si beta testeri
salut nu stiu ce se intimpla la 791 se schimba cheile de nebune si cind vrei sa pui cheile din nou abia pui 00 si vrei sa pui 01 se schimba 00 si treb sa ii dau setari din fabrica si abia asa merge
@icemantn citeste si tu putin [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
acum am incercat si eu 3.45 ,pe stikusb ,nu merge acelasi mesaj:not enough memory to upgrade ,, si nici bootloader nu vrea ,doar softcam vrea..Quote:
iti trebue cablu null-modem pentru update.
multumesc mult !!!!!
da si tu un restart din spate , un factory defaultQuote:
Originally Posted by felix73 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dar salvezi lista inainte
si trebuie sa mearga daca ai boot 3.01
si soft 3.44 si merge chiar de pe stick
dar cred ca nu merge 3.45 in sharing ok
ramai mai bine la 3.44
da, mi-a zis levy intre timp ca nu merge sharing.3.45
ramin la 3.33 (old menu):cheers:
merge sharingul si pe 3.44 new menu
si nu se blocheaza pa rai,1.2.3.4.?10992/27500v (13e)?
da,e bun si 3.44 .mersi horatyu.:cheers:
a aparut 3.46 pa crosat.
da, si face AU