am incercat cu un diseq 2/1 si mergea humaxul nu are diseq 1.1,dar nu am incercat cu diseq 8/1 care e protocol diseq1.1
Printable View
am incercat cu un diseq 2/1 si mergea humaxul nu are diseq 1.1,dar nu am incercat cu diseq 8/1 care e protocol diseq1.1
Salut, sa nu cumva sa fie alterat softul receptorului,si o trebui resoftat....am patit si eu treaba asta cu receptorul meu G.M. Spark Reloaded .
Am diseq 4/1, si la un momendat ave-am semnal slab,banuiam diseq-ul dar nu era din el ca probasem cu altul si facea la fel.
nu are cum toate receptoarele sunt cumparate saptamana aceasta si daca era softu nu mergea nici cu cablu lung nici cu cablu de maxim 3m, am mentionat mai sus ca merge cu cablu de maxim 3m lungime unde nu am probleme in receptia acelor transordere!
salut,o intrebare va rog,am o parabola primfocar de 1,8m,se poate face din ea un multifeed?
se poate, dar te chinui putin pana gasesti sateliti cu semnalul cel mai bun
e asa o solutie cand nu vrei sa iti iei un offset sau multifeed
am intr-o locatie si un multifeed lnb quad cu 6 sateliti pe 4 diseq 8/1la care am adaugat una de dolce pe 39e si vreau sa mai pun una pe 45 est pt prima si kiss,dar in locatia unde am antena primfocar mai am inca 10 antene de diverse marimi de 60,80 si 90 cm din care doua de 90 sunt transformate in multifeed ,una pe 45e si 42e iar cealalta pe 16e,13e,4,8e.primfocarul as vrea sa il fac multifeed pe 28,2e,26e,36e,31,5e,25,5e.Restul antenelor sunt 4w,1w,7e,19,2e,39e,23,5e,12,5w:).
daca ai timp si rabdare spor la treaba
oricum ai ceva de lucru pentru construirea unui suport pentru antena parabolica sa o transform intr-un "ofset-multifeed"
revin la problema cu semnalul pe acele transpordere din posturile anterioare,era si de la cablu dar e si de la receptorul de la dolce care e pe lnbul octo,daca il scot din priza am semnal pe receptoarele care sunt montate pe cablurile mai lungi,cu conditia ca receptorul dolce sa fie scos din priza, daca il bag in priza nu mai am semnal pe celelalte receptoare pe hellassat in special pe cele in format dvbs2!oare imi trebuie amplificatoare de semnal?unde trebuie pus amplificatorul de semnal intr lnb si diesq ?sau dupa diseq?
cred ca ai undeva prin setari lnb la receptorul de dolce o setare dar nu mai stiu cum ii zice , ceva de genul "multi lnb" sau tv ceea ce facea o aplificare a semnalului , dar asta doar cand semnalul era impartit de un spliter, poate ajuta si la diseq
daca face figuri incearca sa vezi daca schimbi locul cablului de la dolce pe alta iesire...totul prin teste si vezi ce rezultate ai, daca nu pui pe alta antena sau alt lnb... teste , teste...
salut,ce stiti pe o antena orange se poate face un multifeed care sa includa urmatori satelitii 39e,19,2e si 13e in acelasi timp?ideea e urmatoarea,am o antena pe dolce 39e si o antena de 1m motorizata pe un amico mini combo si am facut rost de aceasta antena orange si vreau sa fac un multifeed sa pun dolcele pe antena multifeed facuta din antena orange,39 e,sa pun pe combo 13 si 19e,iar antena care e pe dolce acum sa o redirectionez pe 12,5w cu un receptor amiko alien1, iar antena motorizata sa o pun la un amiko a3 cu android.
multifeed orange de la stg la dr,39e-19,2e-13e-1w,pe 39e cand ploua nu mai am semnal iar pe 1w nu am semnal pe transporderul 12687 H 27500,inca nu e reglat la maxim.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ai citit regulamentul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ?
util e daca specifici localitatea , unde ai multifeed ul ...
thanks
@mrx76 cel mai bine să pui pe 2 antene , pentru a fi cat mai aproape de focarul principal sateliții care te interesează sau chiar in focar principal, că doar așa să spunem ca prindem semnal pe satelitul respectiv nu prea ajută
Salutare tuturor. Vreau sa instalez o antena multifeed in sudul Frantei ptr 5W, 1w, 13E, 19E si eventual 9E sau 7E ptr calibrare. Ce imi recomandati dintre WaveFrontier T90, multifocus T-85 sau un offset de 110? Multumesc
@lucian
la ce semnal au satelitii pe care i-ai enumerat in zona mentionata ,merge cam oricare dintre antene . Poti sa adaugi si modelul bigbisat de la Cahors (fostul visiosat) . Alegerea e si in functie de preturile la care gasesti antenele . In perioada 2012-2014 am montat dar mai mult am reglat/corectat antene wavefrontier instalate ,de la Monte-Carlo pina la Marsilia , cam toate cu pretentie sa receptioneze de la 28est la 5west si nu prea am fost incintat de ce semnal obtineam ,in special pe satelitii de la extremitati. Mai bun semnal aveam la extremitati cu antena bigbisat care e mai mica , mai usoara si pentru mine mai "sincera" la semnalul receptionat.
Initial era si Cahors pe lista dar dupa ce am vazut ce pret are am renuntat. 160-180 Euro nu este chiar putin dar o sa mai studiez problema.
@lucian
de la brico depot sau de la leroy merlin ,zona nord Nisa , am luat bigbisat cu 150 sau 155euro in conditiile in care wavefrontierul T90 era 200euro iar antena multifocus de la triax de 1,25m era undeva la 300euro. In Romania o antena de 80cm se vinde cu 40-50ron, in Franta cu 40euro. Amicul care locuia in Nisa ca sa iasa mai ieftin a comandat in Germania 20 bucati wavefrontier si chiar daca au fost ambalate individual si puse pe paleti tot a avut antene indoite de la transport asa ca nu prea a facut mare economie cu trimisul inapoi a celor indoite si cu o noua comanda . Vezi ce gasesti si la ce preturi si vorbim. Daca gasesti antena care te intereseaza si nu cunosti brandul ,fa-i poza si discutam.
Multumesc de sfaturi. Am gasit Maximus T-85 la 70 euro, WF T90 la 110 euro. De asta zic ca Cahors mi s-a parut scump. Pana la urma nu m-ar deranja sa dau si 180 pe Cahors daca stiu ca are o durata de viata mai mare. Eu locuiesc in Bearn spre sud-vest-ul Frantei unde ploua cam 170 zile pe an. Cum antenele Cahors sunt din fibra nu am nici cea mai mica idee cat de bine se tin in timp.
In romania antenele enumerate mai sus sunt ieftine dar si de o calitate mai slaba (semnal mai mic, lipsa protectie coroziva) fiindca sunt clone fabricate in turcia ori alte tari.
Salutare @all
As vrea sa imi modific antena multifeed 19.2/13/08 la un system unicable. Are cineva o asemenea intalatie si imi poate da ceva detalii de ce imi trebuie tot. As dorii sa folosesc 4 Dreamboxuri multituner. in total 10 tunere dar sa mai fie spatiu ptr eventuale modificari, marirea nr. de tunere.
Multumesc