a aparut nou soft 3.70 by magic.
Printable View
a aparut nou soft 3.70 by magic.
pai si? hai cu teste!!! :D
functioneaza foarte bine dar e mult schimbat fata de celelalte versiuni dechiderea e altfel sunt mult inbunatatyte icoanele de meniu si lucreaza mai usor si degajat in navigare sunt multumit am pus un soft cam mai recent si amfolosyt si soft cu sataliti actualizat
Cartela de I2(al jazeera sport 0 o citeste ? Mersi fain
pentru cei care au blocat receptorul il pot invia folosind loaderul cu optiunea write flash ( no boot) [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]si cablu null modem bineinteles
pentru cei care si-=au blocat aparatul punand soft de pe USB
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
acesta este un link pentru rom_flash.bin pentru echosmart HD cu versiunea 3.71
se pune cu loader la optiunea write flash ( no boot) [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ceva noutati , dar eu neavand aparatul nu pot testa
Cine are HD sa incerce insa sa nu ve asteptati la minuni. Din pacate Echosmart nu a mai scos de mult pe piata ceva nou si bun. Nici cel cu linux nu e clona buna (macar cel care lam testat eu e de toata jena). :(
recomandarea mea e sa puneti doar cu null modem rs232
si cu asta loaderul asta
sal horatyu,antivirusul meu zice ca-i troian file-ul ala.
este trojan... pentru ca pregateste terenul sa poti baga soft in receptor ... deci tot trojan este , nu ?
foloseste linistit nu este trojan :drinks:
Quote:
Originally Posted by mar1us [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Marius iti spun sigur ca nu e nici o problema la Chedit-ul ala
opreste antivirusul daca vrei sa incarci corect softul in aparat si apoi dai drumul la antivirus
asa arata la toate Chedit-urile pentru echosmart
Stiti ca noul Echo HD 7109 are deja port lan?Pt. acest model este SW-ul 3.74 lanQuote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sincer nu stiu
eu asa am gasit softurile si le-am pus aici
poate se refera la un adaptor rs232 la ethernet care se comercializeaza la cluj la cei de la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] de care vorbeste MihaiP aici pe forum
ar fi atunci un plus pentru echosmart HD sa se lege ca si client la un server de cccam
O mama de ajutor ! am in mana un receptor Echosmart 7109HD LAN !!!
Necazul este ca am descoperit, incercand la nimereala 9999 8888 7777 6666 ... meniuri care au legatura cu LAN
( Network setup, Newcamd server setup) ...dar de CCCam ioc ! ...sau nu caut eu unde trebuie ... nu-mi dati o
sugestie ce cod se foloseste la restul pentru a ajunge la CCCam ?
menu+buton rosu e la 792
nu am auzit sa fi aparut un echo HD cu mufa LAN
asta de care spui tu are asa ceva?
sau la asta HD vrei sa folosesti acel adaptor pe care il aminteai acum doua luni pe forum ca ar face treaba de la rs232 la mufa ethernet si se gaseste la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
vezi putin si meniurile secrete [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Chiar am in mana un astfel de receptor ...vine de la DK si a aparut in weekendul precedent ! arata la fel,
are acelesi meniuri ca si modelul de baza ...fara LAN ! Fac niste teste cu el si voi scrie ce si cum mai pe seara ...
la ce pret este?
La cei de la care il am eu spre testare ...550 ron ...ca vechiul model !
pentru cei interesati si pentru ca e un receptor HD Mihai posteaza aici rezultate ale testelor [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
puteti posta si aici intrebvari si raspunsuri daca aveti