Orice nu este propus sau sustinut de pzd.
Printable View
Orice nu este propus sau sustinut de pzd.
am trait sa o aud si pe asta de la MR G ... au sa vina nemzi sa caute de lucru in ro. oameni buni dar in tara nu mai sint oameni normali? in mai putin de un an au sa se intoarca totzi romani din diaspora....Dupa mine asta nu a mai luat medicamentele .orcum structurile statale sint platite degeaba srx sau procuroxi etc ,pina acum ZERO dovezi ... a era sa uit PONTA reloaded dar cum e posibil ?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu ne mai facem bine...
Cegeul - Cegeu' dar asta e tare: Anca Alexandrescu subiect de predat în educația tinerilor.
Si daca...Georgescu e unealta lui Ghita ? Sebastian Ghita ! Asta are toate resursele de care a beneficiat Georgescu, la indemana. Plus ca,prietenul Ponta vrea sa urce pe calul cel mare...cal ce face si gratieri. He, he ! Posibil, nu ? La fel ca oricare scenariu.
Scenarii? Acum multi ani, pe vremea defunctului Yahoo Messenger mi-aduc aminte de mesajele antivacciniste pe care le primeam de la unii prieteni si unele rude (majoritatea cred ca erau redirectionate). Nu intelegeam ce e cu inversunarea respectivilor, apoi a venit anul de gratie 2019 (alte scenarii). Dupa Covid nu am inteles nici scenariul care a circulat online printre tineri cu "balena albastra" si nici teoriile cu Pamantul care este plat sau energia gratis extrasa din magneti. O mica banuiala am: am fost testati cat suntem de prosti pentru a se trece la treburi cu adevarat "importante", sau mai bine spus pe cati dintre noi se pot baza.
Daca alegerile din 20 mai 1990 au fost botezate - Duminica orbului, cele din 24 noiembrie 2024 au macar o porecla sau alintatura?
Deduc de aici ca ai votat cu Vadim cand a candidat la presedintie.Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am fost plecat atunci cind zici! N-am putut sa votez.
Episcopia Ortodoxă a Oradiei l-a oprit de la slujire şi suspendat din funcţia de paroh pe preotul Ciprian Mega, care s-a întâlnit cu Vladimir Putin la Moscova și le-a cerut credincioșilor să îl voteze pe candidatul pro-rus Călin Georgescu
Episcopia Ortodoxă a Oradiei l-a oprit de la slujire şi l-a suspendat din funcţia de paroh pe preotul Ciprian Mega, de la Parohia „Sfântul Spiridon”, din Oradea, acuzându-l că a fost „plantat” în Biserica Ortodoxă Română de Biserica Ortodoxă Rusă şi că „slujeşte altor interese decât cele ale Bisericii şi ale Ţării în care îşi duce traiul”. Episcopia îl mai acuză pe preot că s-a opus verificării financiar-contabile a parohiei şi că nu a mers la Eparhie pentru cercetări. Reprezentanţii Episcopiei fac referire şi la „slujirea preotului-regizor, pe cât de excentrică, pe atât de anarhică”. Preotul a atacat pe Facebook acuzaţiile Episcopiei, spunând că nu s-a opus niciodată verificării financiar-contabile a parohiei, că nu a abordat niciodată teme politice în biserică şi că nu a primit ajutor din afara ţării şi niciun „policandru de la vreun mitropolit rus”, transmite News.ro
Comentariu:
Biserica s-a implicat masiv in aceste alegeri si refuza sa recunoasca.
Trebuie sa luam atitudine, sa nu mai fie preotii platiti de la stat!
Azi la supermarket un excursionist suveranist, cu echipament de drumeție, vădit agitat, își alesese un obiect și când ajunge la casa începe să țipe ca mușcat de șarpe “unde e casiera, ce, fac eu munca voastră !! huaaa!”
Îi zic calm, “nu ești obligat să cumperi”.
În marea-ai inteligență da cu obiectul pe jos și pleacă victorios, câștigase, era suveran!
Erau si casiere dar acolo era coada, zapacitu asta voia si fara coada si cu casiera!
Avea oare rost să îi explic imbecilului ca e prețul mai mic dacă o plătește singur?
sper ca va place liderul POT :) mix HAUR, sa vadem ce iasa cu acesti urmasi ai CG . Viitor asigurat benzina 1 leu ........si eu fac parte din diaspora dar LIMBA RUSA NU E PT MINE.ma gindesc sa ramin la pensie aici ca acasa lumea nu mai e normala.
Sa-i interzica si pe astia becu sau cecereu! Sa lase doar cacaraul sa candideze...si pe pictor fonta binenteles! Ca doar nu credeti ca pesede merge la „o mână moartă”!Quote:
Originally Posted by BRADU [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]