E explicata procedura de trecere de la Mars la SW vechi[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Probabil ai activat ceva cu parental de cere pin, al meu nu cere asa ceva.
Printable View
E explicata procedura de trecere de la Mars la SW vechi[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Probabil ai activat ceva cu parental de cere pin, al meu nu cere asa ceva.
Nu am intrat deloc in menu-ul parental.
Imi cere pinul chiar si la instalare antena, cu mars 1.10.8734, dar chiar si cu softul original gtmedia imi cerea pinul.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Verifică la parental, nu merită să treci la softul original.
Poate dacă ai linie moka pe el de la chinez ...
Da, nu am umblat la parental pentru ca nu m-a interesat.
Am verificat si am gasit setarea implicita "YES".
Am pus pe "NO" , am salvat si e totul in regula. Inainte imi cerea pinul la aproape toate setarile, acum s-a linistit.
Quote:
Originally Posted by innesat91 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asa este, dupa ce am memorat 6344Tv + 1656 Radio, adica exact 8000 canale imi spune ca lista este plina si nu ma mai lasa.
---------- Post added at 16:34 ---------- Previous post was at 16:22 ----------
Pentru antena mobila, prin disecq 1.2 se duce la pozitia care o vrea el, nu pot sa-i modific pozitia setata. De exemplu pentru Astra 19.2 pozitia presetata este 1, iar la mine pe pozitioner este nr. 3 si trebuie sa-mi schimb toata ordinea selectata a satelitilor in pozitioner pentru a-l sincroniza cu gtmedia. Am avut impresia ca la softul original gtmedia se putea memora pozitia dorita, dar nu sunt chiar sigur pentru ca imediat am trecut pe mars care nu-mi da voie sa pun satelitul la alt numar.
Am observat și eu acum 3 zile, la diseqc 1.1, nu se poate schimba numărul asociat satelitului, e cel implicit din lista de canale.
Salut! La multi ani!!! A sosit si cutiuta mea. Am trecut pe mars V1.10.8734... merita sa cumpar o linie dedicata pentru ea? E plin netul de ele... care ar fi mai stabila,imi puteti recomanda? Multumesc! Vad ca sunt si multe probleme cu deschisul pe alte boxuri... Merita? Daca da ,va rog sa ma ajutati cu un link. Va multumesc! Un an nou fericit!!!
Să îl stăpânești sănătos, $ky-rile etc le deschide cu line specială mars .
Cu o mica precizare, momentan S*Y IT nu se mai deschide, si nu stie nimeni cand revine. Restul se deschide ok.
Da, au confirmat si algerienii de la mars ca Sky-It de pe 13E e off. Dar si pe UPC Romania la 11938H28000 programele Filmbox se deschid, numai Crime &Investigation este tot off. Am intrebat si au spus ca nu pot controla programele. Daca poti verifica si la tine
E aceeasi situatie la toti, Mars sau Apollo. Pentru 1°W folosesc altceva pe langa linia lor, de completare pentru ale noastre, si nordici. Mi se pare ciudat ca tocmai fix ale noastre merg doar jumătate, iar la unguri merge full.
Dealerii nu au cum sa faca modificari la pachete, in schimb se pot trimite cereri direct catre echipa pe site-ul metamango. Acum nu stiu daca au vreun efect.
L-am intrebat pe dealer-ul meu si a spus exact acelsi lucru: qte " Unfortunately, the channels are not my responsibility and I cannot control them"
Am revenit temporar la SW-original conform cu instructiunile de la #79 din motive experimentale, cu mentiunea ca TX a trebuit legat la pin 2 iar RX la 3.Quote:
Originally Posted by dingo31 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pe unele forumuri am gasit schema asta, care e gresita
Dupa ce am modificat legaturile, a functionat imediat
Salut! Exista liste de canale in format sdx. pentru cutia asta? Ca pe motor, [cel putin la mine e praf]. Multumesc! Mars soft.
N-am gasit nici un editor pentru listele sdx.
Iar despre motor, are disecq 1.2 dar functioneaza numai cu pozitiile definite de Mars, nu cu cele care vrei tu sa le memorezi la pozitioner. De ex, pentru thow 1W trebuie sa memorezi in pozitioner 37, pentru Turksat 42E este 18, Astra 19.2 este la poz 1 iar Hotbird la 3, etc.
La Mars există editor online. Faceți cont apoi aveți posibilitatea să urcați, să descărcați lista de canale online, evident și să o editați, la mine e lista veche, când fac restore nu o mai pune. Testați și voi.
Am testat pe 1W si 7W. Cred ca este ce-mi trebuia
A revenit blonda italiană. Inca nu toate canalele, treptat isi revine.
Lipseste Sky Super Calcio din pacate.Speram in revenirea lui...
Personal te plangi sau .... "e" unii cum se zice pe la piatza prin Bucuresti care "vrea" si canalu ala?