Pentru ce receptor sunt setarile astea?
Printable View
Pentru ce receptor sunt setarile astea?
Aici le-ai amestecat :Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pentru DM500 , corect este :
PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers
CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio
Pentru DM800 trebuie pus :
PROVIDERINFO FILE : /etc/CCcam.providers
CAID PRIO FILE : /etc/CCcam.prio
Pană la urmă , cu care din ele mergi ?Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ar trebui făcută puţină curăţenie in setările alea.
.
am dat copy - paste rapid la ce am gasit pe net
ca omul zicea ca nu stie ce setari :D dar nu a specificat ce aparat are
Am inteles ...ca pe linga ccam.cfg mai trebuiesc si CCcam.providers CCcam.channelinfo si CCcam.prio......si cum se editeaza aceste fisiere.....mentionez ca am o clona a lui DM500 -----OPTIBOX 550
poate ma ajuta cineva cu ceva exemple ptr fiecare....cum se editeaza.......!!!!!!multumesc mult......si scuze de atitea intrebari
Restul de fişiere sunt recomandate , nu obligatorii.
Fişierul CCcam.prio trebuie configurat de fiecare user in parte , in funcţie de cardurile care ii vin din share.
Pentru CCcam.channelinfo şi CCcam.providers vezi aici : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
.
Am mai pus aceasta intrebare dar , pentru ca nu am reusit sa agat pozele cat de cat explicit posibil sa se fi trecut peste ele usor.
Deci:
Am resetat router, dreambox si modem RDS,.....trece ceva timp si ma uit la statistici....problema de care ma lovesc si nu o inteleg este urmatoarea :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Deci mie-mi deschide corect dar remote adica pentru altii serverul meu nu da corect nimic, foarte rar mai raspunde si el bine si da cate un OK. Ajung dupa ore de functionare sa am un raport de raspunsuri corecte cam de 10-20%.....la 15000-20000 de ECM uri venite ca cereri.
Am strans linii bune pe acest provider dar tot degeaba.....
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
NU ma lamuresc deloc....cine ma poate lamuri si pe mine.....????:!:
Avand card conax asa se intampla.Are acelasi Caid ca C+nordic , digitalb sau MTV.Clientii tai cer ecm pentru aceste pachete dar Focusul avand acelasi Caid raspunde si el dar trimite ecm nok.Schimbarea pe 0b02 a adus o imbunatatire in acest sens...acum se potriveste doar cu TVN si Redlight.
Daca cardul tau nu a facut inca trecerea la 0b02 poti folosii SID assign....o optiune ce a aparut de la versiunea 2.1.2.Merge ok ...eu am folosit si am avut 99% ecm ok.
da lorena ce spui tu e valabil ptr cei cu card conax(nu neaparat)insa nu e si cazul lui yky(nu are card conax) el avand problema asta de mai multa vreme insa pana acum nu i sa dat de cap si sau incercat toate variantele:)
poate cineva care stie mai mult tainele adanci si secrete ale cccam ului:)
Nu stiu...din poze vad ca are card conax. Recent local ecm handled 45/45......sau poate e altceva.
Ce nu am spus.....vina mea...
Nu am card...si dreamul a fost lasat pe canalele nordice ...nu pe focus, la mine se deschid toate canalele din 1*W si raspund carduri in hop1 foarte rar vad din hop2 si totusi la remote am acea statistica proasta :(
Ma rog,nu el are local conax ci peers-i lui.La conax e normal sa primesti multe cereri pentru alt provider cu acelasi caid si sa nu raspunda cardurile conax care nu sunt de la acel acel provider,nu au cum.
In CCcamInfo V.1.2.1 cu Cccam 2.1.3 la Clients numele provaiderului shi numele canalului nu se afisheaza, doar cifre (numerele provaiderului shi canalul), la Versiunea CCcam 2.1.1 arata shi numele prov shi canalul? Asha e la totzi sau ceva nu e bine la mine?
Banuiesc ca nu ai CCcam.providers si CCcam.channelinfo actualizate sau sunt goale.......iar daca le ai si sunt la locul lor..tot ce se poate sa le fi editat cu notepad-ul din windows si am observat ca nu se prea inteleg cele editate cu notepad-ul de windows.....incearca sa le rescrii cu "notepad++"
Eu folosesc CCcam2.1.3 si-mi arata bine (nu cifre) am doar cifre acolo unde respectivele canale sau provideri nu sunt in listele mele.
In Cccaminfo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Ce inseamna culoarea cu care apare provaiderul? Verde cred ca e activ, galben - inactiv? Ar merge pe acest card, dar nu e activat, adica acest card nu e full?
Unde si cu cine pot face schimb de linii daca nu am card local ? Multumesc !
La sectiunea aceasta : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] :)
@ij2007 , ca o completare la link-ul dat de @SuperSonic : citeşte inainte de a posta şi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
.
Incep prin a va ura La Multi Ani!
Lamuriti-ma si pe mine cu o problema.
Fiind proaspat beneficiar de cccam si avand ceva timp la dispozitie, am incercat sa-mi fac curat putin prin config-uri (nu ar fi o problema de functionare, avand sub 1000 de carduri, doar asa "just testing").
Concret, am vrut sa scot providerii xxx, unknown si unused si cardurile fake. Adica sa le restrictionez intrarea in server.
Am testat in nenumarate feluri, am recitit ce s-a spus despre cccam, dar nu am rezolvat decat intr-un anume fel:
C: adresa.no-ip.biz 12000 user1 pass1 no { 0:0:2, 500:020910, 500:020a10, .... un carnat de vreo 25-30 de providers-i }.
Ma intreb daca e normal asa si ce se va intanpla cand se vor inmulti liniile si se vor aduna carnatii?
Eu credeam ca se poate restrictiona usor din cccam.prio, folosind liniile "I".
La mine nu conteaza daca am pus prio in /etc sau lipseste cu desavarsire.
Daca nu folosesc "carnatii" nu e nicio deosebire.
Ca exemplu, am incercat (iau la intamplare unul):
I: 0100:000001 # fake
si
I: 100:00001 # fake
si
I: 100:1 # fake.
Am incercat cu liniile "I" puse in prio dupa cateva linii "P", dar am si sters tot prio si am pus liniile "I" in cccam.cfg incercand si asa.
Acelasi efect, adica nimic.
Functioneaza la cineva Liniile astea "I", unde si cum trebuie puse, ce atribut trebuie sa aiba fisierul pana ala urma?
Cu respect,
dolby
prio este pentru a comanda cccam care caid:id sa fie folosit primul la decodare ... ignore este pentru a sublinia caid:id fake care vor fi ignorate de cccam dar cardurile le vei primi in cccam deci nu vor disparea la numaratoare . pentru a reduce numarul de carduri singura chesti pe care o poti face sa nu apara acel "carnat " este sa folosesti hop1 adica :
C: adresa.no-ip.biz 12000 user1 pass1 no { 0:0:1 }
iar daca ai nevoie de carduri si din hop2 poti adauga la sfarsitul linie C : caid:id:hop din care doresti cardul respectiv ( aici este de preferat sa testezi liniile si sa vezi care au cardurile full si sa pui doar la acele linii ) . exemplu doresti carduri sky italia ambele caid-uri 919:0 si 93b:0 linia va arata asa :
C: adresa.no-ip.biz 12000 user1 pass1 no { 0:0:1, 919:0:2, 93b:0:2 }
asta inseamna ca vei primi localul acestei linii si carduri sky italia din hop2 , daca vrei si carduri sky germania ( card nagra ) atunci linia va fi asa :
C: adresa.no-ip.biz 12000 user1 pass1 no { 0:0:1, 919:0:2, 93b:0:2, 1702:0:2 }
daca doresti de exemplu si carduri digitv - nagra3 din hop2 linia va fi asa :
C: adresa.no-ip.biz 12000 user1 pass1 no { 0:0:1, 919:0:2, 93b:0:2, 1702:0:2, 1802:2111:2 }
si asa poti adauga orice card doresti sa il primesti de la acea linie , trebuie doar sa urmaresti ce linii au carduri full si care deschid cel mai repede pentru a luat doar de la acele linii si a nu mai face acel "carnat" la toate liniile .
Quote:
"prio este pentru a comanda cccam care caid:id sa fie folosit primul la decodare ... ignore este pentru a sublinia caid:id fake care vor fi ignorate de cccam dar cardurile le vei primi in cccam deci nu vor disparea la numaratoare."
Deci sa inteleg ca la numaratoare vor aparea intotdeauna o suma de carduri fake...etc, dar cccamul stie sa le ignore daca le pun in linii "I" in cccam.prio?
Atunci de ce-mi deschide un canal xxx spre exemplu, daca providerul respectiv este notat intr-o linie "I".
Si sa ma lamuresc: aceste linii "I" se pun langa liniile "P" in cccam.prio, intr-un fisier separat "ignore" sau in cccam.cfg?
Si chestia cu { 0:0:1 } nu e o rezolvare in totalitate, ca multi au pe langa un card bun si un xxx (sunt cu 8-10 carduri ca local, nu conteaza de unde le au), nu c-as fi impotriva, sa nu ma intelegeti gresit :) , dar dreamul asta poate sta in camera copiilor, sau nu vrei sa vada nevasta anumite chestii :) , motive sunt destule.
Ar insemna sa restrictionezi providerul respectiv la fiecare linie care are local xxx si iar ajungem la carnat.
Cel putin la mine, n-a functionat ignore-ul, merge la cineva, ajuta, nu ajuta si daca ajuta in ce mod, asta vreau sa aflu.
Cu respect,
dolby