Zgemma H7S H7C 4K Combo DVB-S2X
Ale mele au chipset realtek.
Zgemma H7S H7C 4K Combo DVB-S2X
Quote:
Originally Posted by barghy
Salut,
Am vazut ca ai postat legat de CAM digi 4k pe zgemma 7c: eu am cam nagra 1880 si Zgemma 7s dar o problema fizica de introducere in slot CI a Cam digi. Pina la urma am reusit sa-l pun fizic si nu mai pot sa-l scot din Zgemma dar nici cam-ul nu il vede in Openpli 7... ................. Nu ai avut pb fizice su camurile lor 1880 ? am testat si via si irdeto sau conaxetc si au fost vazute in meniul Ci al Zgemma, deci cered ca e o pb. fizica la Zgemma... THx !
Am primit PM-ul de mai sus si era deja al 3-lea care se plangea de CI 1880 de la cablu.
Avand si cam 1880 pe care l-am primit de la un coleg de pe forum, si cam Irdeto vechi, am trecut la teste.
In prima faza a devenit evident ca nu intra fizic in receptor cam-ul 1880 !!!
Am dat panoul frontal jos si am testat, mergea foarte bine.
Apare cam-ul in meniu etc.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Le-am masurat cu sublerul si am constatat ca 1880 are 55,4mm iar cele care merg au 54,1mm.
E diferenta de 0,9mm in latime pe ultima parte a cam-ului asa cum se vede in poza cu rosu.
Cel de sus e 1880.
Am pilit putin pe laterala plasticul din ghidajul aparatului (evident desfacut) si acum intra si 1880.
Deci e problema fizica, exact cum a sugerat @[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] in pm.
La acest model de cam nu se poate aplica metoda "sfoara" pentru ca nu are zona finala mai lata.
Cred ca se poate si termic (cu o bucata de metal incalzit) largi putin zona de intrare pe laterale.
Am cautat pe net si am descoperit ca modulul e prost nu aparatul!
Latimea standard e 54 mm !!!!!!!