E capcaaaaaana
Spp-isti zici?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Printable View
E capcaaaaaana
Spp-isti zici?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Asa, ma lasa sa intru, da sa ies ?Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Te lasa sa intri daca vi la tine cu niste wiskiane la tine...dupa ce se termina wiskianu sigur te da afara....
A-ti luat-o pe carare departe de topic :)
Germania-Spania Finala iar cistigatoarea e Germania !
De la caldura! Iarta-i si tu.
Fiti iertati fiilor ! :)
Bun,dar eu nu stiu daca azi e meci sau nu.Cand sunt semifinalele?
Azi joaca U. Floreasca cu F.C. Rahova.
Portugalia- Spania 27 iunie ora 21:45
Germania- italia 28 iunie aceasi ora
Iar finala pe 1 iulie aceeasi ora
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
eu zic ca Spania cistiga finala,cu toate ca Germania este in poll..............si a jucat cel mai constant
hai Spania :clap:
Ai pus "R" de la Registered Mark from gabrield ?Quote:
Originally Posted by mar1us [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In poll asa am votat.
Pana aici pare okQuote:
Originally Posted by mar1us [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dar aici este gresit .... Spania va fi castigatoare :clap: , daca nu o fi asa dau 10 like-uri :drinks:Quote:
Cu tot respectul pentru Spania, desi are multi sustinatori, imediat dupa sau chiar in timpul meciului cu Germania vor apare voci ca lipseste Messi.
Stii cum e, cind carul nu trage...
Asa ca, Germania va cistiga, cu o echipa obosita de prelungiri si penalty-uri cum va fi Spania dupa meciul cu Portugalia.
Sa nu vorbesc de cartonase galbene sau chiar rosii ...
Nu uitati, in seara asta joaca Portugalia-Spania si va fi meci egal.
Tot egal va fi si dupa prelungiri, iar la penalty-uri Ronaldo va rata.
e bun Messi,chiar f.bun,dar nu uita ca Barselona cu el nu a reusit sa ia cupa campionilor..........echipa nu sta intrun jucator ,iar cind se intimpla cum a fost cazul Portugaliei care nu a stralucit le Euro2012,nu poti spune ca meritul a fost doar lui Ronaldo,orice jucator bun are noroc si ghinion .
:spam:Quote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Te-am plagiat moo gabrield ? :oops::sorry::lol:
Exact ce spuneam, Spania dupa penalty-uri a reusit sa ajunga in finala.
Mai mult, asa cum va spuneam, deja le-am citit gindurile, au inceput comentatorii sa spuna de Messi, de parca sta intr-un jucator echipa, cum bine spunea un coleg mai sus.
Tot cum va spuneam, Ronaldo n-a marcat din penalty.
Astazi Germania, odihnita si cu echipa cea mai buna va trece de italieni, dar nu fara emotii.
Dupa prinz va voi spune daca vor avea prelungiri si penalty-uri, depinde cit costa minutul de publicitate din pauze.
mariuse,
Vezi ca nu te mai las sa conduci guvernul, pai ce crezi tu, ca merge asa "ctrl+c - ctrl+v" ?
Te-ai scos la pariuri de data asta :clap:
Un meci slab. Am stat degeaba pana la miezul noptii.
Eu nu am stat, sper ca Italia sa le faca felul germanilor la lovituri de la 11m.
N-ai sa vezi asta!