Re: AB ipbox 9000HD Vs DM800
La fiecare post care fac copy paste scriu si de unde am luat.Denktek sau sifteam sau satupdate.Eu nu vreau sa impresionez pe cineva dar pur si simplu sa ajut pe ei care nu stiu de unde sa cauta niste informatii.Dar si asta pt tine e rau.Nu trebuie sa ajutam nimeni..cum faci tu.Te am spus inca o data stai cu receptorul tau dm800 sa fii bucuros si lasa pe lumea sa face ce vrea.Cine vrea sa cumpara dm800 o sa cumpara cine nu vrea nu o sa il cumpare.Aica nu e RDI ca sa chemi pe blana sa stearga pe posturi care te deranjeaza sau nu te place.Aica nu ai voie sa injuri pt ca nu ai ce sa faci acasa.Daca prin adevar vrei sa faci ceva bun pt aceas forum (ceva care nu cred se vede de la primele posturi care ai facut)Du-te la section dreambox/clone si raspunde la intrebarile oamenilor....Tu nu esti in stare sa dai niste settings care a cerut saracul uliness.....
O sa rog frumos pe admin sa ia niste masuru.Nu inteleg de ce aceas om trebuie sa face circ la fiecare forum care intra.
Quote:
La fiecare post care fac copy paste scriu si de unde am luat.Denktek sau sifteam sau satupdate.Eu nu vreau sa impresionez pe cineva dar pur si simplu sa ajut pe ei care nu stiu de unde sa cauta niste informatii.Dar si asta pt tine e rau.Nu trebuie sa ajutam nimeni..cum faci tu.Te am spus inca o data stai cu receptorul tau dm800 sa fii bucuros si lasa pe lumea sa face ce vrea.Cine vrea sa cumpara dm800 o sa cumpara cine nu vrea nu o sa il cumpare.Aica nu e RDI ca sa chemi pe blana sa stearga pe posturi care te deranjeaza sau nu te place.Aica nu ai voie sa injuri pt ca nu ai ce sa faci acasa.Daca prin adevar vrei sa faci ceva bun pt aceas forum (ceva care nu cred se vede de la primele posturi care ai facut)Du-te la section dreambox/clone si raspunde la intrebarile oamenilor....Tu nu esti in stare sa dai niste settings care a cerut saracul uliness.....
saracul ulisses daca mai citea cu 2 pagini mai inainte putea sa vada cum se face dar daca omul este superficial eu nu imi omor creierii cu el sa explic daca iti este amic s al stapinesti sanatos :)
sai dai cadou un ipbox sa faca si el toast si oua prajite pe el ca asa de mult se incalzeste :)
ps:cind ti am scria aseara pe rdi ca TOATE ipbox de CABLU au tunerele stricate si trebuie retrimise in fabrica ai luat foc asa este amice eu nu m am ferit sa fac poze si sa scriu ca tunerul de dreambox are probleme diferenta dintre noi este ca eu sunt dongle si tu esti grec :) :gathering:
grecule te rog sa citesti titlu topicului si sa vezi ca este vorba de dreambox 800 si ipbox nu imi spune mie de ce intru si ce scriu intelegi ?
Re: "Nu te supara frate!"
Domnilor! va rog frumos sa va certati in PM sau pe mess nu aduceti pe acest forum samanta de scandal,nu avem nevoie,acest thread a fost creat pentru a te impaca cu cel ce te-ai certat intr-un topic si nu pentru a crea noi scandaluri,nu prin astfel de topicuri cu aluzii jignitoare dati dovada de oameni maturi,va rog sa folositi sectiunile forumului pentru ceea ce au fost create,va multumim!:cheers:
Daca ai sa spui ceva in folosinta puplicul scrie!Daca nu stai la banca ta.Aica nu e rdi si nu intereseaza pe lumea ce ai tu cu mine cu uliness sau cu admin si nu stiu cu cine inca.Te am rugat frumos dar tu nu vrei sa intelegi.Te rog frumos lasa pe lumea in pace, sau e greu si asta de inteles de la tine.
Quote:
Daca ai sa spui ceva in folosinta puplicul scrie!Daca nu stai la banca ta.Aica nu e rdi si nu intereseaza pe lumea ce ai tu cu mine cu uliness sau cu admin si nu stiu cu cine inca.Te am rugat frumos dar tu nu vrei sa intelegi.Te rog frumos lasa pe lumea in pace, sau e greu si asta de inteles de la tine.
ianis.......azi am stat 5 ore si ai vazut ce se intampla si cate probleme exista le dreamul meu 800.....te rog eu mult de tot lasa-l sa dea in clocot si nu il mai baga in seama...te rog mult ...e singura varianta sa ne lase in pace...sa mai injure odata sa il baneze si gata....sa isi vanda aparatele unde vrea....chiar devine totul ridicol
:offtopic::offtopic::offtopic::sorry::thx:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu nu ma supar.Si stiu ca nu trebuie sa fie aica.Dar anumite noi user tot insista sa supara pe lumea si sa face misto de ei.....Va rog sa fie sters ce nu are relatia cu subiect.
Dongle si Otheitis va rog sa va calmati.Discutiile in contradictoriu sunt binevenite daca sunt sustinute cu date si detalii tehnice.Incepand din acest moment vor dispare atacurile directe dintre voi si mistourile de la sectiunea Receptoare.Chestiile cu "se sterge ca pe RDI" sau "faceti si voi ca blana" nu tin.Respectati regulamentul (mai ales primul rand din semnatura mea) si nu veti avea parte de blanisme .... aaaaaa stergeri am vrut sa zic.Incercati sa dati mana unul cu altul (virtual) si sa va bucurati de receptoarele pe care le detineti,nu sa va "dati in cap" cu ele.Bafta.
dongle s-a obisnuit de pe rdi sa dea 2 info tehnice si 12 ironii de 2 lei....asta e problema....
Quote:
dongle s-a obisnuit de pe rdi sa dea 2 info tehnice si 12 ironii de 2 lei....asta e problema....
Mai ......tu ai vazut ce a scris amicul tau grecul ca angajeaza oamenii sa lipeasca cu scuipat piesele de pe tuner !!!!daca e de neam prost si are probleme la creier descurcate cu el ce sa fac, sa-l las sa scrie ce vrea el ?? sai dea si moderatorii un warn exact aum am eu :)
>>>> Einstein>>>Du kannst mich mal ......toate informatiile le i-au de pe forumurile germane,de aici 0 asta daca ma intelegi....pe ....... grec il lasi sa scrie ce vrea pt ca iti da o informatie fis pis pt un receptor de il au 3 persoane......sa fi sanatos...
ps:cum naiba ca pe rdi era un gainar&co si toti le spuneau sa si vada de treaba lor ca baga lumea in ceata cu ce scriau..... aici il lasi sa scrie ce vrea
hasta la vista
Quote:
Mai ......tu ai vazut ce a scris amicul tau grecul ca angajeaza oamenii sa lipeasca cu scuipat piesele de pe tuner !!!!daca e de neam prost si are probleme la creier descurcate cu el ce sa fac, sa-l las sa scrie ce vrea el ?? sai dea si moderatorii un warn exact aum am eu :)
>>>> Einstein>>>Du kannst mich mal ......toate informatiile le i-au de pe forumurile germane,de aici 0 asta daca ma intelegi....pe ....... grec il lasi sa scrie ce vrea pt ca iti da o informatie fis pis pt un receptor de il au 3 persoane......sa fi sanatos...
ps:cum naiba ca pe rdi era un gainar&co si toti le spuneau sa si vada de treaba lor ca baga lumea in ceata cu ce scriau..... aici il lasi sa scrie ce vrea
hasta la vista
cred ca ar fi bine sa iti schimbi atitudinea
cu asa ceva rezultatul e simplu =====> ban cateva zile
intelege ca daca ai ceva de spus despre un anumit receptor este ok
si nu mai intra in polemici de doi lei ca sa aratati cine este mai tare in injuraturi si jigniri
ok?
respecte si numai bine
Quote:
>>>> Einstein>>>Du kannst mich mal ......
Pot sa o fac, dar eu am alte principii!
Daca ai dreptate, foarte bine! Cei care citesc si sunt in tema cu subiectul DM 800 iti vor da dreptate!
Quote:
hasta la vista
dongle...pari un om inteligent....am pretentia la tine sa sesizezi ca "grecul" in tot ceeea ce ironiza se referea NUMAI LA RECEIVERE..IN SPETA DM800....SI IN NICI UN CAZ LA CEI CARE LE DETIN....ASA CUM FACI NUMAI TU.....NU UITA CA DISCUTIILE PE RDI AU INCEPUT DE LA UN SEMNAL AUDIO PE CABLU DVI-HDMI...prin care initial nu trecea audio....lucru rezolvat intre timp etc.....in ce post grecul se lua de cei care au dm800 sau cablu sau mai stiu eu ce....tu si numai tu dupa ce dadea 2...3 informatii...bune dealtfel...urmai sa ironizezi pe saracul cel ce si-a permis sa creada altceva...chiar si gresit fata de tine.....nu mai vorbesc de felul in care m-ai tratat ca am avut tupeul sa te intreb ceva....din ghertzoi nu m-ai scos...ca tu nu esti dator sa imi raspunzi eu fiind prea prost pentru rdi....de luppul ce sa mai zic...omul spunea pur si simplu ca i se pare prea mare pretul pt calitatea dm800...iar tu ai inceput sa il faci sarac...si mai stiu eu cum....nu am absolut nimic cu tine insa ai grija ca ai 3 oameni cu care esti in conflict...si dupa cum bine vezi incepi sa se mai adune cativa...inclusiv moderatori....nu iti da de gandit nimic....???....aaa era sa uit....de ce nu pui si aici semnatura ta nazista pe care o ai pe rdi...?.....nu de alta dar sunt curios sa vad reactiile.....
te rog inca o data.....FA DIFERENTA INTRE APARATE SI OAMENI......
Io sunt convinsa ca daca va-ti cunoaste in real life toti 3 va-ti intelege de minune :drinks:(fara misto)