-
@Gabb40 la fel am patit si eu cu un skystar 2 si nu are legatura cu dvbviewer imi facea la toate la fel.
@belac nu are nici o legatura cu codecurile video la tine, foloseste cyberlink video si audio ac3 iar apoi mergi la video codec settings si bifezi alow hardware acceleration sau DxVA depinde ce versiune folosesti.
-
Folosesc Prog DVB si DVB Viewer(ultimele versiuni); bifat la DVB Viewer -Cyberlink DxVA- dar la video si audio sunt mai multe date de introdus...si nu stiu de ce la video codec H264 nu-mi apare Cyberlink 10 desi e instalat acest program ...pana la urma am reusit cu canalele DVB-S dar mai trebuie s-o rezolv cu programele Full HD.Si ca parere personala:ProgDVB e mai performant ca DVB Viewer.
-
E adevarat ca inregistrarile de pe canalele MPEG 4 sunt salvate in MPEG 2 TS ? Asta tine si de placa sau numai de player?Player-ele care pot salva inregistrarea in .mpg o fac tot in .ts cand e vorba de canale HD.
-
nu inregistreaza sunetul
Aloha !
Am un SkyStar HD2 pus pe Windows 7 si folosesc ProgDvb. Am o problema: nu inregistreaza cu sunet. Calitatea video este super dar sunet... ioc.... Va rog frumos, spuneti-mi pe unde trebe sa umblu ?
-
Normal trebuie sa mearga.Cu ce player ai rulat inregistrarea?Incearca cu Prog DVB.
-
ciudat....
ciudat... acum merge ok, am incercat vreo 4 canale si totul e ok. Atunci am incercat ceva cu discovery sau national geo sau viasat, nu mai stiu exact care anume. Mai am cateva din ele de verificat si pana la urma il gasesc eu care era si va spun.
-
A trecut ceva vreme decand nu sa mai scris aici!
Am decis in sfarsit sa schimb H-H SRT SG 2100 semi-functional cu Amiko DM 3800.Diferenta mare intre cele doua tipuri de motoare cel putin pe SS HD2 asa am zis sa caut daca au aparut drivere noi si surpriza -au aparut.4.7.0 cei drept pt SS HD express adica pe PCI Express,dar cum nu mai figureaza HD2 pe lista de produse am zis ca poate merge si pe asta.Dupa instalare am verificat data aparitie si e cam veche pt drivere noi ,cred ca noutatile sunt pt PCI Express.Chiar si asa am observat ca ALT DVB nu mai crapa asa des si la ProgDVB apare meniul diseq care nu-mi mai aparea cam demult.Cam atat am observat la noile drivere.Problemele nu au disparut ,dar astea tin mai mult de player si eventual de motor.Nu functioneaza in mod diseq 1.2 decat cu DVBViewer.
-
Ss usb2
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] in linkul de sus nu spune daca este si HD sau numai SD. M-am uitat si in alte descrieri si nicaieri nu este specificat DVB-S sau DVB-S2. Stie cineva daca e ok si pe HD?
-
E SD dupa HD dai pe gogu si vezi cum arata.
-
roderttam, e ori SD ori HD, nu prea am inteles ce ai vrut sa zici cu " SD dupa HD" ....?
-
Scuze ! Cuma am zis e SD.Varianta HD arata cam asa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
hi hi hi ... deci e doar sd si eu am luat tzeapa. ! am comandat la satshop deja, nici nu ma gandeam ca nu ar fi HD:agresiv:
-
Eventual ii contactezi si soliciti varianta HD etc