corect,nu poate nimeni sa ti spuna ce sa faci,iti dam doar sugesti,insa daca esti preocupat de share acolo vei pierde cu siguranta
Printable View
corect,nu poate nimeni sa ti spuna ce sa faci,iti dam doar sugesti,insa daca esti preocupat de share acolo vei pierde cu siguranta
Ok, multumesc celor care mi-au raspuns, dar intrebarea ar fi, daca pot sa prelungesc contractul cu ei pe o perioada mai scurta? 6 sau maxim un an. sa vedem ce se mai intimpla. pt. share sunt alte variante mai bune.
Dupa cum au zis toti depinde de situatia ta,nr de receptoare pe care le ai si poate ai nevoie de ele,poate ai fix,poate ai net de la ei,poate-poate-poate.Iti faci un calcul,vezi cate receptoare ai nevoie in casa,cum e legat de celelalte servicii,ce alte variante ai.Vezi cine ofera nr de receptoare (cartele) pe un singur abonament ca sa te satisfaca.La digi de exemplu nu prea cred ca vei gasi unu,ca de mai multe nu mai zic.Tu stii de ce ai nevoie si ce ai in casa.La fel si legat de bani,tu ai portofelul in mana,ca altfel daca te dau banii afara eu iti spun sa te abonezi la toti si gata.:)
mda, cam asa e. d.p.d.v. al receptoarelor si cartelelor pe un singur abo. dolce are avantaje si poate si ca imagine mai buna, zic eu. sa auzim numai de bine.
Dar să şti că nu eşti obligat să prelungeşti contractul după ce expiră acea perioadă obligatorie de 2 ani sau cat ai semnat tu la instalare. Poţi să mergi cu plata abonamentului in continuare că nu iţi desfiinţează serviciul şi renunţi la contract peste 3,5,9... luni cand consideri tu că e cazul.Quote:
Originally Posted by pin70 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mersi Supersonic, e exact ce ma intereseaza.
Nu mai merge deloc in sharing sau pe sistemul echosmart cu share prin rs232 inca functioneaza?
Nu mai merge indiferent de metoda.
Probabil va mai merge doar atunci cand v-a exista unitate intre forum-isti si pasionatii de receptie SAT cu mai multe/putine cunostinte de programare!
Atata timp cat pe anumite forumuri vor exista replici de genul "ba pe-a matii" sau asa zisi "experti" nu vor fi in stare sa elimine singuri o amarata de parolo la un DM500 sa nu avem pretenti la mai mult.
Deranjeaza mereu intrebari de genul: TVR merge in 3c? Sugar mai merge in 7c?
Pai nu vor merge fratilor niciodata daca un cap mai luminat dintre noi nu va pune mana sa faca ceva!
Credeti ca cei de la CCcam fac ceva gratis?Va inselati amarnic!
Hai sa fim sanatosi!
pai cam asa e,daca tot asteptam de la altii atunci vom astepta mult si bine,cred ca santem singura natiune care nu prea facem mai nimic in acest sens,doar mici invarteli,ce sa i faci daca nu stim mai mult decat,vb ta,in aia mati
am mai spus o,o spun si o voi spune in rest pace,voie buna si sanatate
noroc ca fac altii si avem si noi la ce ne uita
A facut cineva cerere de reziliere?
Da.Eu am reziliat contractul cu si.
Fratilor , dolce nu au facut decat sa "activeze" un rsa generic in conservele lor , problema este ca nici un softcam nu are suport de RSA pentru nds :( chiar daca s-ar extrage RSA-ul din conserva lor (un RSA soft , ca e in firmware nu in cpu ) nu avem deocamdata ce sa facem :(
poate spun o prostie dar nu se pot compara 2 firmware unu functional acum in conserve si unu mai vechi dintro conserva nefolosita de cateva luni care sa aiba firmweru neupdatat.
nu prea se pot compara pentru ca update-ul este "incremental" , dar in teorie se poate scoate firmware .... problemele sunt urmatoarele: nu prea exista documentatie despre procesoare ( decat despre coship se gaseste ceva dar nu are legati pinii de jtag) si nu exista softcam nds care sa suporte RSA :(
si eu am reziliat, nu m-au intrebat de ce si cum, intr-un minut am terminat....
pacat ca am stat vreo juma de ora la coada totusi
m-a sunat acum doua zile de la RTC, o duduie, sa ma intrebe de ce reziliez, si ii spun ca nu imi mai merge cartela, ii explic ca o am in alt receiver, ca bla bla, cartela sotiei si cartela dolce intr-un singur receiver etc.
Si ma intreaba daca nu vreau sa trimita pe cineva sa se uite la cartela si rec, poate se poate repara sa mearga din nou, eu ii zic ca nu cred ca reusesc omuletii sa o rezolve p-asta....ea: nu cred, daca mergea sigur se poate repara.....eu in gand: cata bunavointa din partea ta, daca ai sti tu....
Si pana la urma, ma intreaba ce receiver am, sa ii intrebe pe cei de la tehnic poate stiu eu sa rezolve.
I-am zis de DM 7025.....sunt curios daca o sa ne mai auzim.....
buuuuuun,m ai facut curios:)
adresa ta o au, tu leai confirmat ca ai folosit cartela in alt reciver, esti inca sub contract cu ei, poate or sa dea o lectie tuturor.
nu e bine sa faci glume de astea ca poate au mintea odihnita....
Si poate ca va merge iar Dolce si poate chiar si Boom si alte...ecouri...din padure! In curand lumea va ramane cu gura cascata! Amin!
:drinks: