Re: merge gigi pe kaon!!!!!!
Quote:
Vom vedea in data de 01 martie Surpriza.....:tv: daca face AU la cartela oficiala focus.... dar pana atunci merge...
PS viata nu trebuie sa fie lunga! , mau bine LATA !!! :drinks:
Daca nu face AU in kaon poate face AU in dream??? Poate din 2 in una a face ceva??? La mine e pana in 29.02.08 inseamna ca trebuie sa vad inclusiv 29? Deci pe 1 martie ar trebui sa fie intuneric sau mai lasa o zi doua?
Quote:
pe ce adresa ? pina acum nu am primit nimic !
cel care il ai an avantar. de yahoo.com , ai alta adresa?
ti-am trimis un mail,pe sateliti.
Quote:
Trebuie sa functioneze cu softul postat de "mesteru" sigur.
Poate ai scapat vreo greseala peundeva.
Cu acel soft trimis de "Mesterul"imi apare meniul alb negru,a-ti mai patit asa!Dar traducerile functioneaza pe acest receptor?
Quote:
Cu acel soft trimis de "Mesterul"imi apare meniul alb negru,a-ti mai patit asa!Dar traducerile functioneaza pe acest receptor?
vezi ca ai norma culoare pe telecmanda ,sub nu merge
Quote:
Cine stie acest soft mai face AU la cartelele de focus ???
AU face la cartela focus,singura belea care o are este ca se restarteaza cam la 40-50minute(toate softurile pe care merge gigi....pe focus isi ia restart cel putin la mine asta am observat).
@mvh:
Quote:
Quote:
Originally Posted by nirolf
mie cine-mi raspunde ?
merge si cu hw 16.80.91 ?
Ai un mail de la mine, sper sa te descurci...
merci,m-am descurcat.
poti sa-mi destainui sursa ? eu am incercat cu key de la kaon.pn si nu mi-a mers.nu inteleg de ce ?
merci
Quote:
Ajutor :pls: cu un link pentru key ,(KKE) jiji valabile pentru Kaon KSF-100SCO.
Am incarcat: bootloader (BL219v4), firm actual (R_BM-8300_STA2_HW-12.C0.A5_Fech-080131_SW-02.00.02_EMU-5.8.196_CA-2.2.9_Patched), am dat unlock canal...... si tot: "key update..." apare.
UTV, OTV, DDTV ....are lumina da restu pauza. Deci semnal am
:comp:
Un pm sau mail please!
cu toate ca am renuntat la kaon:)world-sat.info aici aveti un site foarte actualizat Key si softuri...succes
care e ultimul soft care merge pe kaonul de la focus?
Quote:
care e ultimul soft care merge pe kaonul de la focus?
Cel cu EMU196.
un link pls chiar si pe pm
Quote:
un link pls chiar si pe pm
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].... sau citeste un pic in urma la ce a postat "Spaniolul"
am luat de acolo dar nu-mi merge, incerc sa pun softul care citeste cartela de focus dar nu reusesc, imi zice ca nu-i bun formatul
Quote:
am luat de acolo dar nu-mi merge, incerc sa pun softul care citeste cartela de focus dar nu reusesc, imi zice ca nu-i bun formatul
Banuiesc ca ai dezarhivat innainte sa incerci sa-l pui pe receptor.
Trebuie sa-ti mearga,eu astazi am luat si am pus pe un kaon si merge ok.
......cum adica sa citeasca,cadul de focus.....cel putin de la Emu190 in sus toate citesc(sau softul care citeste orice card focus?).
Incearca sa pui BL2.1.9v4 si dupa softul.
.....sau poate e format BTM....ala nu se pune cu kup.
am inteles ca exista un soft care stie sa fac si au. poate am inteles gresit. n-am mai butonat un kaon de un an
Quote:
am inteles ca exista un soft care stie sa fac si au. poate am inteles gresit. n-am mai butonat un kaon de un an
AU la cardul focus?(emu194-195-196 fac sigur AU la cardul focus).
Si cum am m-ai spus...daca te uiti pe programele focus isi ia restart la aproximativ 45min cel mult o ora,pe gigi e ok nu-si ia restart.
AU la gigi?(nu stiu,nu am auzit).
nu la gigi la cardul de focus. deci pana la urma ce soft sa-i pun ca am unul acum care nu se vede nimic. nici focus
Quote:
nu la gigi la cardul de focus. deci pana la urma ce soft sa-i pun ca am unul acum care nu se vede nimic. nici focus
Pune-l pe cel universal(emu-194).
Mie mi-a placut meniul.(sa dai unlock ch.).
merge sa-i pun BL2.1.9v4? softul il gasesc pe sat.us?
Quote:
merge sa-i pun BL2.1.9v4? softul il gasesc pe sat.us?
Si boot-ul si softul acolo il gasesti.