sa te mai intreb si cine e geniul care a scris asta?Quote:
Originally Posted by maximuss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
sa te mai intreb si cine e geniul care a scris asta?Quote:
Originally Posted by maximuss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Intreaba si o sa ai o surpriza .Quote:
Originally Posted by vasilescudaniel [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Prietenii rdi-sti.:)
Care sa fie cauza scaderii pretului la Optibox ? Sa fie oare deficiente in functionare sau alte considerente ? De la 575 ron la 460 ron e totusi o scadere semnificativa.
In curand majoritatea receiverelor vor avea preturi mici si foarte mici,a inceput o NOUA ERA-HDTV,asa ca ganditi-va bine ce doriti sa cumparati!Quote:
al meu sol face un an luna asta. a mers non-stop si fara probleme. a, era sa uit: mai are un an de garantie:)
au inceput sa apara si chinezariile la preturi mici" SOLERO,,pe platforma dreambox astept comentarii
si.. scuze ca am deschis aici discutia cu soleron dar ma enerveaza faptul ca orice produs bun apare pe piata chinezii astea il si ,,cloneaza" .Nu m-ar mira daca in urmatorii ani totul va fi made in china
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by mihaimihai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cred ca si originalul e made in China.Daca produsul se vinde in magazine,cu factura nu sunt de contrabanda.Cumperi ce vrei,faci ce vrei cu el,aici gasesti informatii si pentru original si pentru clone.Quote:
Originally Posted by mihaimihai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Buna tuturor .
Am un Soleron luat din mina a doua , care a functionat fara probleme timp de un an. Acum sa intimplat sa nu mai dea alimentare la LNB ( probabil sa scurtcircuitat cablul spre LNB timp de mai multe minute) ,dar pus dupa un alt reciver functioneaza si acuma. Am dus la reparat la singura firma care se ocupa si cu repararea receptoarelor de satelit din oras, dar nam avut noroc,are un tranzistor care este ars ,dar au zis ca nu au schema si nu stie cu ce sal inlocuiasca,nu se mai poate citi ce scria pe tranzistor. Tranzistorul ie notat cu Q72. Daca cineva cu soleron ar putea sa se uite si sami zica ce inscriptie are tranzistorul pe ia as multumi foarte mult.
Varog foarte mult HELP :))
vezi ca aici sunt niste poze cu un soleron. salveaza una cu el desfacut si incercuieste cu rosu piesa care-ti trebuie tie
In Dream "original" e N017W,dar nu il gasesti dupa codul asta.Nu pare sa fie tranzistor bipolar.
La o bere cand iesim?:)
Salut.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asta ar fii piesa .
Va multumesc.
acest receptor functioneaza perfect ,il am de 1 an si.....dar n-am avut probleme,poti sa -l achizitionezi.e ok/
Eu am soleron de 4 luni si functioneza beton, fara probleme.Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Da , mi-as dori sa aiba si hard disk, si iesire tv fomat HD, si multe...dar atunci mi-as lua Dreambox 8000 cu 900 de Euro nu soleron cu 130 de Euro.
pana acum nici o diferenta intre Soleron si Dream500S original- sau cel putin eu nu am gasit una in functionare...
Chiar si Imginea problema Gemini 4.30 s-a instalat fara probleme...
Nu cred ca merita diferenta de pret pt un Drem original
bafta tuturor
E intr-adevar cam complicat de identificat tranzistorul cu pricina fara o schema... E un tranzistor de comutatie de mica putere, dar o fi npn sau pnp? Nu mai poti citi inscriptia de pe el?Quote:
Originally Posted by guzy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
PS: Poate ne ajuta cineva cu un Soleron in stare de functionare, ii da jos capacul si citeste ce scrie pe tranzistor! Asa ne putem da seama ce tranzistor este!
Din pacate nu se mai vede pe iel.Quote:
Originally Posted by genugeo85 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In jurul lui se mai gasesc 2 tranzistoare Q70 si Q71 care au scris pe ele 6C t 5n .
Din pacate nici google nu zice nimic dupa codul acesta.
Alea sunt BC817, tranzistoare NPN de uz general. Poate totusi desface cineva capacul de la un Soleron si citeste ce scrie pe tranzistorul Q72...Quote:
Originally Posted by guzy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Salut .
Zmeura daca te rog frumos , nu te poti uita daca Q70 , Q71 , Q72 sint tranzistoare identice?
MS