omul a intrebat cum face $haring acum. si nu se poate. pe viitor si eu sper sa existe firmware alternativ flexibil pentru acest tip de receptoare.
succesuri! :drinks:
Printable View
omul a intrebat cum face $haring acum. si nu se poate. pe viitor si eu sper sa existe firmware alternativ flexibil pentru acest tip de receptoare.
succesuri! :drinks:
Scz de offtopic:
Ce tip de receptor folosesc cei de la dolce ptr HD?Exista poze pe undeva?
Kaon K-3202HD
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
merge cumva si pe alt dth, adica suporta si alte cartele? :D
Daca este interesat cineva de receptoare hd care mere cardu de dolce va recomand edisionargus merg impecabil si mai poti folasi si alte carduri[IMG]baltazar.ro[/IMG]
sti cumva merg si in technomate 6900 HDcombo super?
Quote:
Originally Posted by RUSNACU [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
doar aici am reușit să găsesc clona de dm500hd cu
Quote:
Connect SATA şofer
Poate sa ma lamureasca cineva cum reusti sa prindeti programele HD de la Dolce cu alte recivere?
Aveti cartela dolce sau ceva piratat?
Eu am un Vantage HD si un abonament la Sky hd. A-si fi dispus sa-mi iau si un abonament dolce chiar daca va trebui sa platesc si reciverul lor. Problema este ca vreau sa folosec reciverul meu. Motivul are optine PVR si pot sa vad si alte programe pe el. Va multumesc anticipat.
mda,bine ai venit
O intrebare pentru cine are dolce hd: se transmite sunetul dolby digital sau nu? Intreb deoarece am si cablu de la rds si dolce hd ambele cu sunetul conectat pe optic intr-un receiver denon si pe dolce pe canalele hd nu imi arata ca sonorul e dolby iar pe cablu (programul U-HD) imi arata ca e dolby digital.Este posibil sa nu transmita sonorul dolby sau e din stb?
NG HD e la 207
NG wild HD e la 208
pe sat tot pe 12729
Si tot ca noutate pe HBO HD, Discovery HD, NG HD si NG Wild HD avem sunet DD 5.1.
Bravo Dolce!
.