e ok asa.Ai cautat daca ai ping bun la net?
Printable View
e ok asa.Ai cautat daca ai ping bun la net?
Daca dau ping cu run/cmd/ imi da urmatoarele rezultate: loss 0% packet loss, average 0 ms.
Daca dau ping cu utilitarul de aici: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], imi da rezultate total diferite: 100% packet loss, average 3000 ms.
da mi adresa dyndns care ai sa dau de la mine ping.....
dandoro.homeip.net
Am impresia ca ai blocat sa acepti ping.Ca ma da "Request time out" si asta inseamna ca sau net nu merge la tine,ceva care nu cred, sau e blocat router sa aceapta ping "din firewall"
Am deblocat firewall-ul din router. Poti incerca acum.
Tot asa face.Incearca sa faci si un restart la router si ununta ma cind il faci sa incerc din nou.
Mai pacino tu esti chiar xxxx in xxxx ??
NU intelegi sa pui si pentru digi in linia X ??
X+: { 09190000:30;0B000000:30;09610000:30;06040000:30;18012011:30; ...
Eu ti-am pus acolo cateva caiduri ca exemplu tu urma sa pui si altele in functie de ce linii mai faci rost si bineinteles linii P in functie de cardurile din share. Chiar asa de greu e sa intelegi ceva?
Pe langa asta cred ca habar n-ai nici macar sa pozitionezi antena. Pe ce frecventa ai tu semnal 100% ?? Pun pariu ca pe frecventa GSP unde e cel mai bun semnal iar pe restul ii avea semnal jalnic.
Punete si vezi ce ai acolo ca faci doar xxxxx.
Stai linistit ca nu are nici o problema cu routerul si nici cu netul, singurele probleme le are cu ... n-are rost sa mai spun .Quote:
Originally Posted by otheitis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
O sa rog pe toate lumea sa respecta pe regulament care exista aici:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
o sa rog si pe al pacino sa verifica mai bine pe setari care are la ipbox si respectiv la mbox,ca multe probleme ar putea sa il rezolva mult mai usor...E clar ca ceva ai amestecat acolo!
:sorry:
Al Pacino regleaza antena,in special pe frecventele de pe Intelsat de la 1W,nu pe Thor.Nu mai bazai mbox ca nu acolo e problema.
Lasa pe al pacino acuma eu arunc BOMBE atomice!!!!!
:band:
Incumbus 0.70...
NLB 9047....
Daca ma suparati arunc si AB enigma si ia foc vecinii!!!!
:band:
1. De la conexiunea internet nu e. Am dat ping si e sub 1 ms.
2. De la mbox nu e, si nici de la router.
3. De la antena nu e.
4. Ar mai ramane setarile (sateliti + canale), imaginea folosita sau receiverul. Eu inclin sa cred ca imaginea e de vina sau receiverul.
Sa explic de ce. Dupa ce ovidiumarius mi-a zis faza ca probabil mi-am setat Thorul dupa transponderul pe care e GSPTV, am verificat si am constatat ca pe el intr-adevar, aveam semnalul cel mai mare 99-100%, iar pe celelalte canale, abia 25-30%, asa ca mi-am zis ca sigur e de la setarea antenei.
Chestia e ca am folosit intotdeauna acelasi set de setari personalizate, iar cu cateva zile in urma mergeau (chiar daca aveam Thorul setat dupa un transponder cu semnal maxim), iar acum nu. In mod normal, ar fi trebuit sa am semnal slab pe celelalte canale si atunci, nu?
In fine, am reinstalat imaginea, in ordinea firmware oficial, apoi cel de la NLB, asa cum am fost invatat, apoi am incarcat alte setari (nu cele proprii, personalizate), fara lista de canale, si implicit a trebuit sa fac setarile pe fiecare satelit in parte, luand-o de la 0. Bineinteles ca am inceput cu 0.8-1 W
Am setat semnalul pe un transponder cu semnal mai slab 12687 H (aveam cam L91% cu Q100% pe el). Pe transponderul asta sunt si niste canale de pe DIGI, care...surpriza - nu au fost scanate. Dupa ce am scanat numai transponderul asta, am dat scanare pe tot satelitul, adica vreo 92 de transponderi. Nu mi-a mai gasit niciun canal in plus! Apoi am dat pe "quick load" sa vad ce se intampla, si...iarasi surpriza...de data asta mi-a incarcat toate canalele de pe satelit, insa bineinteles ca niciunul nu se deschidea, aratand semnal 0% (la cele FTA ma refer), decat cele cateva aflate pe transponderul 12687H, care se deschideau fara probleme.
Dupa toata harababura asta, tind sa cred ca ori receiverul nu mai functioneaza cum trebuie, ori imaginea (desi inainte tot pe asta am folosit-o) a inceput sa faca figuri. Chiar nu mai am nicio idee ce as putea sa mai incerc. :comp:
1. Sa dai ping de la un alt calculator care sa nu fie la retea local care ai.
2.Cauta la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] pe TP lui digi si face manual scan numai la asta TP fara sa exista settings la ipbox.Si spune daca il gaseste si cu citi semnal.
3.Daca e din partea lui tuner (poate din cauza ca electrica a dat o tensiuna mai mare)Trebuie sa nu merge in general bine si sa nu scaneze pe toate sateliti.Ai incercat la Hot bird sa vezi daca are probleme si acolo?
4.Eu cred ca e din antena,incearca cu un alt receptor la thor sa vezi daca scaneze.Fie atent sa fie conectat ipbox direct la cablu de antena si nu prin alt receptor.
5.Daca problema insista sau mergi la un prieten care are antena si vezi daca face figuri si la el acolo sau apelezi la firma de unde ai cumparat.
salut, la un 900hd nu reusesc sal fac sa vada localul prin usb vreau sa pun focus am mbox cu newcs
[ 12:12:43 ] [ Newcamd:10110 ] User dummy logged in, client: Gbox2CS
[ 12:12:43 ] [ Newcamd:10110 ] Connection from dummy to not-ready server!
Code:<?xml version="1.0"?>
<!--
For setup-issues, look in readme.txt!
If there are other troubles, try different forums or irc channels around :o)
-->
<newCSconfig>
<globals>
<listening-ip>127.0.0.1</listening-ip>
</globals>
<readers name="Card Readers">
<device>
<name>Phoenix Interface</name>
<type>phoenix</type>
<mhz>357</mhz>
<node>/dev/ttyUSB0</node>
<parity>odd</parity>
<reset>normal</reset>
<export>yes</export>
<enabled>yes</enabled>
<blocksa>No</blocksa>
<blockua>No</blockua>
<blockga>No</blockga>
<blockC0>Yes</blockC0>
<PTShandshake>no</PTShandshake>
<crypto-special>no</crypto-special>
<carddetect>yes</carddetect>
<newcamd_port>10110</newcamd_port>
<autosid>no</autosid>
<priority>round</priority>
<sid>
<allow>
<!-- valid value for id are:
4 numbers, if the service id is 3 numbers, add a 0 infront of it. -->
<id></id>
</allow>
<deny>
<!-- valid value for id are:
4 numbers, if the service id is 3 numbers, add a 0 infront of it. -->
<id></id>
</deny>
</sid>
</device>
</readers>
<radegastserver>
<!-- valid value for enable are:
0,1 - Enable or Disable radegast server. -->
<enabled>no</enabled>
<!-- valid value for port are:
0,65535 - Which port to listen for incomming connections. -->
<port>10001</port>
<!-- valid value for allow are:
ALL - Not active yet. -->
<allow>
<hostname>127.0.0.1</hostname>
</allow>
</radegastserver>
<cache>
<emm>10</emm>
<ecm>10</ecm>
</cache>
<debug>
<level>verbose</level>
<type>init</type>
<output>all</output>
<logfile></logfile>
<console_options></console_options>
<file_options></file_options>
<udp_host>192.168.1.8</udp_host>
<udp_port>1000</udp_port>
<udp_options></udp_options>
<tcp_port>3001</tcp_port>
<tcp_options></tcp_options>
</debug>
<newcamdserver>
<enabled>yes</enabled>
<name>bla</name>
<deskey>01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14</deskey>
<userfile>/tmp/users.txt</userfile>
<user>
<name>dummy</name>
<password>dummy</password>
<au>on</au>
<allow>lower</allow> <!--Use this just when you want give free just some readers to your Users -->
<allow>upper</allow> <!--Use this just when you want give free just some readers to your Users -->
</user>
<user>
<name>dummy</name>
<password>dummy</password>
<au>on</au>
</user>
</newcamdserver>
<httpd>
<server> <!-- Port to accept connections on -->
<port>8080</port>
<enabled>yes</enabled>
</server>