Re: Noutatii pt Firmware si pt EMU!
Urmarind evolutia stirilor despre aparitia E2 sau E1 ptr ipbox (ca pana la urma nici nu mai stim ce asteptam) vreau sa imi expun si eu parerea, vad ca toata lumea o face.
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar eu cred ca ceeace ne spune abcom e doar o strategie de marketing si nimic mai mult, ne tin in sah cu Enigma iar intre timp cunoscatorii si pasionatii incep sa cumpere ipbox crescandu-le simtitor vanzarile. Se stie ca aceste boxuri le cumpara numai pasionatii sau cunoscatorii in domeniu iar forumurile de specialitate sunt locul cel mai bun de reclama. Ne vom intreba de ce RSP, simplu ptr ca e forumul cu cea mai mare cantitate de informatie despre ipbox concentrata intr-un singur loc, datorita in cea mai mare parte lui @otheitis si lui @snow si profit de ocazie pe aceasta cale sa le si multumesc.
Am trimis un mail la abcom acum vreo 3 zile si inca nu am primit raspuns.
As vrea sa nu fie adevarat ce am scris mai sus si sa ramana numai parerea unui pesimist si atata tot...
Am trimis si eu un mail la abcom acum vreo 3 zile si inca nu am primit raspuns.
Otheitis spune-ne tot ce stii si nu mai baga in seama gurile rele, lasa-i sa carteasca...
Sanatate
René Hubinský care lucreaza pt abcom a confirmat ieri ca e gata AB enigma inca o data.E intrebat in jurul de 4 ori din saptamina trecuta.Cind o sa fie public e treaba lor.Asa si cum ati vazut au scos si uboot care e multiboot,si nu cred ca au pierdut pe timpul lor sa scoate asa ceva ca sa fie scos ca sa exista ca souvenir.Cine vrea crede cine nu vrea nu crede si foloseste pe firmware DGS,sifteam,NLB si pe versiuna E2 care se evolueze destul de rapid si e confirmat si de la @zildan.
ar fi interesant un Enigma 1 in flash facut de AB.:cool2:
NLB firmware o sa avem public Simbata.
Atentie la persoane care au cartela Premiere 3 nagra nu vede pe cartela cu nou firmware.
La urmatoare versiuna MBOx o sa avem daca toate lucruri merge ok pt @mower:
1)Sloturi active (acuma daca e pt toate sisteme sau pt numai unu ca inceput nu cunosc)
2)O sa adauga EMM update.Asta inseamna practic ca mbox o sa poate sa cere de la cartela key EMM pt update.Asa nu o sa fie sa facem fiecare luna update la cartela care avem in alt emu cum e mgcamd.
:cheers:
07/02/2009, V0.70
- added auto-reconnection on servers (if lost connection previously)
- fixed a bug that caused the lost of cws
- added multi-server support for cccam (you can connect as a client to more than one server, this is a beta try, seems almost stable but it could have many bugs)
- fixed nagra providers (nagra3 and nagra2) interpretation (now they should work on cccam protocol, but i've not tested it so please report if you find bugs)
- fixed biss over cccam protocol
- added possibility to get emu shared data by server on cccam protocol (see config file)
- added logs information from console and into file (see config file)
- changed a bit the config file
Consider this version as a BETA one, i don't think it's really stable as i can think.
GBOX protocol is not fully supported in this version, I will fix it in the next release.
Este aici:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ce am observat cu nou NLB pina acuma.Se misca mult mai repede,se booteaza destul de repede fata de veche versiuna....si am observat ca aspect de subtitle e mult mai frumoasa fata cum a fost.Astept pe parerile voastre....
ps din pacat nu au facut inca update la limba romana....o sa vorbesc cu ei sa vad de ce!
@otheitis,scuze ,am postat aiurea,acum merge download
A fost aglomerat si nu a avut slot libere....din cauza asta!
De la ABCOM inca nimic?...
Tu intelegi limba Romana sau nu?Ca sa inteleg.....Te am explicat 10 ori AB Enigma e gata!Acuma cind o sa il dau public e treaba lor.Daca te intereseaza asa de mult si te grabesti asa de tare trimite un email si cere explicatii de la ei, de ce nu il fac public!!!Dar am impresia ca faci asta balamuc cu AB Enigma ca sa distrezi cu noi!
ps la 12-14 Martie in Atena o sa fie o expozitie pt aparate electronice ceva ca CEBIT....O sa vine si de la ABCOM si de la DGS si o sa ne intilnim acolo impreuna cu distribuitor din Grecia.Si o sa lamurim multe lucruri acolo cu baietii!
Mai jos e si afisa de la expozitie ca sa nu crezi ca te spunem prostie....
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu iti inteleg atitudinea asta ostila si de ce te ambalezi asa, ca doar tu ai zis ca ca azi dai BOMBA de la abcom.Am intrebat frumos nu am crezut ca te poate deranja asa de tare.Departe de mine gandul de a-mi bate joc de tine sau de ceilalti membri ai forumului, pe tema asta.Sunt nerabdator ca toata lumea sa apara o imagine enigma stabila si sa pot sa-mi folosesc ipboxul la adevarata lui valoare, atata tot.Scuze
Am spus in sens de gluma....asta cu AB enigma azi, dar posibil nu ai inteles-o.Cind o sa fie Ab enigma public o sa il gasesti aici.Cum am pus si pe NLB azi inainte sa fie public la alte forum cum e Denktenk.Eu confirm inca o data ca AB enigma e gata....acuma e la burta ABCOM cind o sa il face public.De 30 zile am trimis si pe update pt traducere de limba romana in ABCOM dar cum ai vazut inca nu e pus la nou firmware care a iesit ieri,ei hotareste ce o sa face public si cind...Mai mult nu am cum sa te ajut.
ps Din ce am vazut incubus acuma functioneaza bine.Poti sa te conectezi ca client la mai multii server, ai info pt decodare,pip,inregistrare si au fixat pe bug care trimitea milioane de ECM la server cind nu gasea o cartela.Asta a produs multe probleme cel putin la mine pt ca au crezut ca am apy server.Suntem la cel mai bun drum.Sa nu uitati la situatia noastra sunt si altii user cu alte receptoare de gen qbox hd,ipbox,azbox hd,kathrein.Suntem prea multi ca sa fim parasiti de la Team care lucreaza la EMU si la firmware.
intradevar subtitrarea arata mult mai bine la versiune NLB 9047
este mult mai stabila imaginea