Re: Suspendarea lui Basescu,un lucu bun sau rau?
Quote:
Nu , ai inteles gresit eu nu am facut referire ca sunt fricosi sau nu ci la faptul ca dupa ce dezvaluie un caz care are toate acuzele sa fie unul de parnaie nu se face nimic de cei care ar trebui sa faca!!!
Quote:
Manipularea maselor este cea mai buna metoda!!!!!!!!!!
Ai dreptate in ambele cazuri...
Quote:
Crede-ma ca nu sunt indiferent,mai ales ca mai sunt si corespondent de presa,dar.... punete in situatia mea;
primarul ma stie,in anticamera eram doar eu si secretara,atunci cine sa fi soptit? secretara? in nici un caz e cu el de 2 mandate,atunci raman eu,dar daca zic cine si cu cine a vorbit,goodby autorizatii semnate de primar,asa ca o las moale,poate sunt las intr-un fel,dar am familie si copii,singurul lucru pe care il fac e sa nu ma prezint la vot,ii dau dracu pe toti!!!
Pai vezi... aici e problema inca la noi... unul nu face nimic ca nu are putere... dar daca l-ar da in gat mai multi si nu numai pe el... pe toti... crezi ca atunci nu s-ar mai linisti? Numai ca nu e cine... inca...
Sa traim cu speranta ca indiferent daca va pica sau nu, sper sa fie mai bine si sa actioneze in interes public si nu o sa fie in continuare o mascarada politica , ca pana acuma.
Tot speram, tot speram...
Cred ca o sa o dau d...lui de speranta ca m am saturat de atata asteptare!!!!!!!!!!
Respecte!
Sambata la referendum se voteaza doar cu buletinul sau (si) cu cartea de alegator?
Multumiri!
Quote:
Respecte!
Sambata la referendum se voteaza doar cu buletinul sau (si) cu cartea de alegator?
Multumiri!
Ce am inteles eu ca NU te lasa sa votezi cu cartela de alegator.
Se Va Vota Doar Cu Buletinul,cartea De Alegator Sau Cu Cartea De Identitate Provizorie!!!!!!!!! Nu Se Va Vota In Gari Si Aeroporturi!!!!!!!! Cei Care Nu Se Afla In Localitatea De Domiciliu Vor Vota Pe Liste Suplimentare La Orice Sectie!!!!!, Dar Vor Fi Obligati Sa Completeze O Declaratie Pe Propia Raspundere Ca Nu Au Mai Votat Si In Alta Sectie!!!!! Mergeti La Vot Si Votul Tau Conteaza, Puterea Este Doar La Tine!!!!!!!!
NU se voteaza cu carte de alegator! Buletin sau carte de identitate, pasaport sau carte provizorie de identitate.
Quote:
Se Va Vota Doar Cu Buletinul,cartea De Alegator Sau Cu Cartea De Identitate Provizorie!!!!!!!!! Nu Se Va Vota In Gari Si Aeroporturi!!!!!!!! Cei Care Nu Se Afla In Localitatea De Domiciliu Vor Vota Pe Liste Suplimentare La Orice Sectie!!!!!, Dar Vor Fi Obligati Sa Completeze O Declaratie Pe Propia Raspundere Ca Nu Au Mai Votat Si In Alta Sectie!!!!! Mergeti La Vot Si Votul Tau Conteaza, Puterea Este Doar La Tine!!!!!!!!
Stau acasa si beau o bere,fac un gratarel,va las pe voi sa votati,votul meu din pacate nu am cui sal dau,asa ca las sa decida majoritatea succes tuturor.......la bere si mici!!
rectifc nu se va vota cu carte de alegator!!!!!! asa este cand esti cu gandul la gratarul pe care o sa l faca alti iar tu esti in comisia de votare!!!!!!!!
Gratarul ramane pt duminica pt ca simnt miros de LA MULTI ANI !!!!!!
URAAAAA!!!! TRAIAN BASESCU PRESEDINTE.
Base shoo pe hoti!
Quote:
URAAAAA!!!! TRAIAN BASESCU PRESEDINTE.
Base shoo pe hoti!
Sa vedem ce va urma.....