nu stiu exact , dar din cate stiu eu cam la toate versiunile noi de 792 se schimba si serverul newcamd din softul lui
Printable View
nu stiu exact , dar din cate stiu eu cam la toate versiunile noi de 792 se schimba si serverul newcamd din softul lui
Am instalat ultima versiune de soft 3.59 si surpriza, la pozitioner imi apar informatiile de la tasta UHF.
Asa ca am revenit la vechea versiune de soft. Acelsi lucru aparea si la 3.57Inca o intrebare pe 4.8 E merge in sharing ?
Multumesc.
Am cumparat si eu un echosmart792hq.Am instalat pe el sw3.59 au ok,dar nu merge serverul ptr a vedea programele de pe sirius.Rog sa ma ajutati daca puteti.Daca introduc server nou care functioneaza de ex;tring tv,acesta merge.
Ok, ai scris ca serverul cu tring tv merge. Sar putea sa nu mai fie valabil serverul de pe sirius. Incearca altul.
Pe un alt receptor tot echosmart792,mai vechi nu hq,si sw 3.46,merge 4.8E,si acuma.Dar pentru seria hq,se zice ca nu merg numai sw3.50 in sus.Am pus si pe acest receptor sw3.46 dar pe acesta nu functioneaza.
Nu ma poate ajuta nimeni:sorry:
Poate gresesc dar din cate am citit bootloaderul e cel care ar trebui sa remedieze ceva 3.0.2 ceva de genul asta
Unde pot gasi boot 3.02?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Tot nu functioneaza.Cind dau pe newcamd debug info apare,server ok,login answer e1error
servarul newcamd este functional?
pe ecran apare mesajul mgcamd server host[runtimepmt.xxx.net],port[1x002]dns success gotIP[xxx.86.7.20]login answer e1 error
din cate am citi pe oldhardwer merge bootul 3.01 iar pe newhardwer 3.02. Nu ma pot pronunta findca nu am facut teste cu newcamd servere pe astfel de receptor. Poate cineva care are un astfel model de receptor si il intrebuinteaza pe necamd iti va da un sfat mai util.
Am facut de curand o configuratie de sharing gbox pe 792 cu @horatyu la cineva dar nu am mai apucat sa facem testele pana la final sa vedem cum ruleaza poate vrei sa incerci tu cu gboxQuote:
Originally Posted by szebi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cine ma poate ajuta si pe mine cu o linie gbox pentru echo 792 ?