Ciolacu 2 etc etc ,astia nu au invatat nimic..sa nu ne miram daca vor cistiga legionari sau alti ca ei presedentia. mia placut chestia aia cu Apa nu e H2O.Gluma sau Prostie .
Printable View
Ciolacu 2 etc etc ,astia nu au invatat nimic..sa nu ne miram daca vor cistiga legionari sau alti ca ei presedentia. mia placut chestia aia cu Apa nu e H2O.Gluma sau Prostie .
Situatia internationala e asa de kkt ca ma face pe mine care am investit timp si suflet impotriva PNL cand era in combinatia USL sa cred ca Crin e cea mai iubita floare!
vere, dar nu mai sint in tara sau afara tineri cu scoli in universitati de top care sa stie macar engleza pt acest post? asta e valabil si pt posturile de ministri. tot ei peste tot ...dupa mine au inervat extremisti cu mutarea asta..
Frate, itzi dai seama ca noi chiar avem opinii si idealuri, ca asta e mai important, sa ai idealuri.
Nu cred ca e util electoral sa povestesc ca am invstit bani timp si suflet impotriva USL, dar azi spun ca Haur jojoaca si prut doar tin la putere PNL si PSD!
Normal era ca PNL si PSD sa nu fie simultan la putere!
"opinii si idealuri" cred ca le avem toti e normal , natural .mai ales la 20 , 30, 40 de ani apoi te saturi de vrajeala si te gindesti cum era sa fi tinar si cum ajungi la pensie .Si eu credeam ca se va schimba romanica dar ce sa vezi dupa 35 de ani de la revolutie se vb de mama rusia etc etc.O RUSINE.Politica din ultimi 30 a creat o prapastie intre zone ,ma refer la vest sau est sau sud o diferenza de mentalitate .Ce a fost mai bun a plecat din ro ca sint soferi sau cur:e sau ing,cum zicea Basescu. Cred ca tineri di ziua de azi au alte valori sau idealuri, bune sau rele ?fara o educatie adecvata din partea familiei sau a scoli am ajuns aici ,nu se poatre trai doar cu X,Tictoc etc mai tre si o carte .timpul ne va demonstra cine are dreptate.Dar pina atunci cineva tre sa lucre pt copiii nostri ....SPER ca nu am suparat pe nimeni....de vina berea de TM.PACE
Te invidiez, eu am de azi-noapte o viroză nasoală. Beau ceai cu miere și lamaie.
39.5. …..
SORRY, eu o unflu cu tmsoreana mai am 2 zile si trec la dieta .....
Simonis catre Ciolacu „Îți amintești când ne spuneai să nu îi dăm voturi lui Simion? Să știi că toți i-am dat”
Cititi mai sus ca am scris de asta acum o luna de zile!
"Profetul" este inca pe cai mari ! Daca nu scot o dovada.... am belit-o ! :)
Sunt dovezi! Am incredere in Presedinte, impreuna cu „noul” guvern!
unde sint ca nu lea vazut nimeni!!!Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La cecereu! Nu trebuie sa vezi, doar sa crezi.
Dovezile sunt in ceruri, si ale falsului profet si ale celorlalti.
Crede fiecare ce vrea!
Mi-am propus să nu mai comentez pe un forum , de specialitate satelitară , despre politică
, dar fac doar o mica concesie și fac o completare la tot ce se spune aici :
Singura dovada că rușii
au plătit campania lui Georgescu apărută în spațiu public este de la ANAF , dar acolo se spune că erau cei din PNL care au plătit , nu rușii, deci până acum înțelegem că îngeri tele altora în campania unui candidat nu este un stat extern ci un staf al partidului de guvernământ.(Q E D)
Mulți din politică ne iau de proști.
Radio Erevan era mic copil, pistol cu apă sau ce mai vreți voi , pe lângă politicienii de astăzi.
Și mai este o dovadă că Georgescu vrea sa dea o lovitură de stat cu ajutorul legionarilor===>>vezi cazul Potra care a fost arestat și apoi eliberat că nu erau dovezi pentru reținere.
Astazi la mitingul organizat de aur, Potra iar a fost arestat.l, deci clar că vrea sa dea lovitură de stat dacă a fost arestat.
Suntem în teatru absurd, într-o lume care ne considera proști grămadă, oligofreni care nu putem gândi și noi, nu putem înțelege ce vedem și ce auzim.
Trebuie să credem că Potra a dat lovitura de stat nu sasu de la Cotroceni ( " turistul care și-a mai luat un mandat de președinte fără să îl voteze nimeni ci doar 9 trădători de țară") și cu cei 9 de la "cerere".
Să sperăm că timpul o să fie scurt până la restabilirea normalității in România .
Da cine e Georgescu ăsta?