Marcajul este usor sters.
Printable View
Marcajul este usor sters.
LGT8F328
Clona uC Atmega328, echipeaza placile de dezvoltare Arduino LQFP32 MiniEWB:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Diferentele intre cele doua microcontrolere:
Ca pret sunt mai avantajoase placilor Arduino, care de fapt nici acestea nu sunt originale (...)
Pentru test si utilizare ulterioara (inca nu am montat senzorul de temperatura/umiditate) am ales proiectul lui Sergiu Florica: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ; functioneaza fara problema.
Imi aduce aminte de ”Casa pionierului”!
Acum pasiune de weekend :)
Interesanta jucaria, partea cu ADC-urile pe 12 biti chiar e tare, nu stiu ce timpi de raspuns are.
Sincer, nu am abordat până acum proiecte complexe cu arduino. Pot sa-ti trimit un modul, ajunge mai repede decât daca-l comanzi de pe Ali.
Nu am inca vreme de joaca. Multumsc de intentie.
Zgemma H8.2H
Receiver combo sat + catv, full HD.
Avantaje:
- preț convenabil, aproximativ 250 Ron cu tot cu transport;
- sistem de operare Enigma2, OpenAtv 7.2 preinstalat.
Ce nu-mi place:
- un singur port usb;
- ce credeam că este afisaj LCD este un led bicolor pe care intenționez să-l înlocuiesc cu un ceas.
Testat deocamdată pe cablu cu oscam, este ok.
Cristos a inviat
Am si eu o intrebare pentru cei care au cumparat de pe site-urile din china ( aliexpress......)
Pe langa pretul afisat pe site-ul in cauza , ce ar mai trebui luat in calcul ?
Banuiesc ca transportul se face prin posta si trebuie sa ridici pachetul de la oficiul postal de care apartii
Multumesc anticipat de raspunsuri/informatii
In ultimul timp au venit cu fan curier sau cargus, dar nu am avut comenzi mai mari de 30-35 dolari.
Adevarat a inviat!!
Setezi tara si adresa corecta, pretul afisat in RON( sau $) , plata se face pracatic in $(la cursul zilei) si nu exista alte taxe. Pachetul vine prin curier(GLS sau Fun dar si Cargus).Am comandat de pe Aliexpress si Temu sume intre 5 - 800$.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
---------- Post added at 16:50 ---------- Previous post was at 16:35 ----------
Concluzii la 2 ore de teste in Trafic in Bucuresti:
-face cam tot ce scrie la ei pe site.
-nu e foarte rapid dar e decent.
-legat pe fir la sistemul audio al masinii merge foarte bine sa vorbesti la telefon in timp ce sofezi, are calitate audio si nu are lag
-se vede decent
-sensibilitatea touchscreen se poate regla, nu am facut inca asta.
-e dificil sa intelegi unde sa apesi si ce face dar daca eu dupa 2 ore am reusit inseamna ca se poate.
-L-am probat doar pe Carplay si merge super.
-se cam incinge in spate, in zona radiatorului de la procesor
-se conecteaza imediat wireless in Carplay cand intrii in masina
-
Cum este radioul? E sensibil si stabil? Cred ca nu are RDS din motive de licenta. Sistemul afiseaza si temperatura exterioara prin sensorul masinii? Pentru conectarea camerei rear cred ca trebuie gaurit bordul sau exista alta posibilitate? Scuze pentru prea multe intrebari, am folosit si eu un sistem car android dar dupa trei ani l-am aruncat. La inceput a fost OK, dar apoi raminea blocat pe marsarier cateva minute, radioul era instabil si insensibil la iesirea din oras, comparativ cu radioul original. Al meu era android 8, nu am gasit actualizari asa ca l-am aruncat la gunoi, desi display-ul de 7 inch era excelent, singurul lui punct forte
Nu are radio deloc, e doar emitator FM catre masina.
Practic asta e un display Carplay si Android TV care functioneaza ireprosabil pe USB si Wireless.
Are si camera de pus in spate, am cumparat-o dar inca nu ma dau cu ea (sa vad pe ce masina ramane mai întâi).
Am luat si un alt CarRadio de VW care vine sper pana pe 5 iunie, scriu si de ala.
Asta a fost moka si face banii.
M-am edificat, multumesc. La #118 am scris o prostie, evident ca ecranul este de 7 inch, nu 17 ca nu este monitor:haha1: