Multumesc mult,raman dator de cinste.:cheers:Quote:
Originally Posted by JBTC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Multumesc mult,raman dator de cinste.:cheers:Quote:
Originally Posted by JBTC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
no problem :)Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
hai ca am luat activator de pe net acum si-ti trimit in email.
poate ma vei ajuta in vara asta cu o instalatie sat completa (mutifeed sau h-h) plus un dm800 cu tot ce tr pe el. - contra cost, evident ;)
email trimis. cauta in atasament in arhiva. ai 2 tipuri de activatoare.
OK! daca stai in Buc,sau imprejurimi te ajut cu placere,:cheers:Quote:
oarecum aproape... la 1h de mers daca nu-i nebunie la otopeni si baneasa... ;)Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
stau in ploiesti.
Nu a mers bine arhiva,imi poti retrimite pe yahoo?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc mult.
foloseste ultima versiune de winrar pt dezarhivare.Quote:
sau iti dau fisierele cu extensia schimbata. schimbi tu extensia in .exe dupa ce le salvezi.
Am pus winrar 3.71Quote:
vezi ca am mai dat 2 e-mail-uri... cu asta le arhivasem si eu...Quote:
OK! ms,mult,vezi ca iti dau un reply cu nr. meu de telefon pentru cand te hotaresti cu instalarea.Quote:
cel mai probabil dupa 15 iul. cand ma intorc in tara... pe 15 iun parasesc fascinanta romanie pt un binemeritat si mult asteptat concediu... imi iau fetele si ma car de aici. ;)... dupa 15 iul chiar vreau sa imi duc la indeplinire noul proiect cu antena (noul hobby ;)). am deja boom, dolce si digi insa vreau mai mult. deci nu o fac pt gratuitati, sunt platitor de abonamente full insa vreau o jucarie noua ;)Quote:
OK! sau descarcat cu bine dar am deschis unul si....sunt un pic nedumerit,imi cere sa;select the brand to emulate OEM BIOS+LOGOS,la ce se refera? la placa de baza? am ASRock sau la procesor? asta e Intel si banuiesc ca la acesta se doreste a face referire,corect?
cred ca merge oricare...Quote:
incearca asus.
aceste activatoare au fost facute in special pt pc-urile manufacturate de marii producatori. vista foloseste un fel de efi bios (o emulare) ca la mscosx. acele loadere pacalesc vista si-i comunica precum ca are instalat un os oem manufacturat si activat pt un anume producator... ma rog, nu asta conteaza...
eu am numai asus prin casa si un dell la birou.
pe asus-uri n-a contat ce am selectat insa pe dell nu s-a activat decat cu optiunea dell. ca si la dell si sony-urile au aceeasi "sensibilitate"... alte modele n-am testat...
e bine sa iei de baza producatorul placii de baza. asrock, daca nu ma insel, e divizia inferioara de la asus... so... try asus.
OK!,mai am cam vre-o 2 ore de downloand si apoi sa copiez pe dvd iar apoi sa intru in bios sa sterg C-ul,sal formatez si apoi...instalarea Vista utimate,ufffff....sper sa iasa bine...:dance:Quote:
nu-i nevoie sa formatezi partitia din dos bios whatever. dvd-ul vista are propriul utilitar care-si face treaba f bine. doar bootezi de pe dvd si urmezi pasii. nu introduci niciun serial la instalare. vezi sa ai o partitie de macar 20gb (vista care ocupa cam 8gb plus programe plus pagefile plus mai stiu eu ce...) daca nu-ti ajunge part primara din instalare vista poti face resize la celelalte partitii daca sunt ntfs.Quote:
C-ul il am de 40Gb iar D-ul de 120Gb,cred ca-i suficient,deci doar sterg C-ul si bootez dvd-ul fara a mai format C-ul,am inteles bine?:)Quote: