ce ne dorim noi de la un smart si ce au oferit astia(despre ei s-a aflat) clientilor lor ...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
ce ne dorim noi de la un smart si ce au oferit astia(despre ei s-a aflat) clientilor lor ...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ne ducem pe sula : telefoanele ne sunt ascultate , smartTV-ul ne filmeaza in pat cu f0meia , in curand frigideru' ne tradeaza ca bem prea mult si ni se pregateste si smartHOME :)) .Intram in propia casa doar cand au chef alti. :)
f11
P.S. La 10 km de mine este un satuc aproape parasit ~30 locuitori fara semnal GSM fara drumuri de acces fara nimic , acolo ma mut. (cu "M" nu cu "F")
Toate televizoarele culeg date despre noi, unele le transmit direct altele indirect.
Eu am reusit (vedeti topicul de tv hacking) sa patrund in unele, si pot sa va spun clar ca smart-ul bazat pe html5 cere de pe serverul compniei aplicatii in timp real, deci aia stiu clar ce faci, si mai mult, toate televizoarele au backdoor.
E bun si pentru tine ca utilizator daca esti constient de el si il folosesti!
Pai inseamna ca nu sunteti la curent cu legea ''Big Brother'' din RO
Obturati lentila de la camera video a laptopului sau de la camera video atasata tv-ului
Vedeti ce vorbiti pe la telefoane si pe unde navigati , fiindca nu de acum se stie ca tehnologia/internetul ne fac foarte vulnerabili
Am devenit ''prizonieri'' ei , vrem nu vrem trebuie sa o acceptam asa cum se ''dezvolta'' ea ( sau o dezvoltam noi fara sa ne dam seama ca este ca un bumerang )
vorbesti cumva de catunu Galbena ?Quote:
Originally Posted by f11 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
e sau era ceva de vis acum ani buni in urma !
Sapartoc -Mures,
f11
dam cam multi bani pe SMART tv , cand am putea cumpara daca s-ar gasi doar un TV care sa-l folosim ca un monitor si parte de SMART sa o facem pe un computer mult mai performant decat un TV.
Daca stie cineva de unde s-ar putea cumpara un Tv doar cu partea de TV , ca il facem smart print-un cablu conectat la un PC
Poți incerca cu un monitor performant singura buba ar fi diagonala. Totuși eu prefer un gadget all in one in locul unei mari aglomerații de deviceuri energofage. In privința supravegherii eu zic ca trebuie sa ne obișnuim cu ideea fiindcă soluții nu prea exista. Chiar dacă te multi intr-un sat izolat sateliții lucrează, dronele la fel și in plus tot sub lupa ești ,adică undeva tot figurează identitatea și detaliile tale intr-o baza de date.
Buna ziua, rog un sfat din partea celor mai experimentati.
Prin ce metode se poate conecta un TV Samsung din seria K cu un laptop prin conexiune wireless, dar un telefon?
cine ma poate ajuta sa pun aplicatia vimeo pe tv meu samsung H8000 , deoarece nu mai apare in Smart hub
o am in format zip de forma " 11101000410_1.20623 "
Am luat un samsung seria 7 de 50" , ca ăsta de [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Atât mi-a permis bugetu' pt. moment.Ce părere aveţi, işi merită banii? Nu l-am butonat prea mult pt. că nu prea am avut timp.Insă până acum, mie mi se pare destul de ok.
Ceea ce n-am reuşit a fost să fac screen mirroring de pe telefon.Aveţi idee cum se activează funcţia respectiva? Eu nu am găsit nimic prin meniu.
Eu din telefon activez Screen Mirroring. Telefonul cauta dispozitivele compatibile conectate la aceeaşi reţea şi îmi afişează denumirea televizorului. Selectez televizorul şi apare direct imaginea de pe telefon pe TV. Dacă opţiunea Access Notification din Settings - General - External Device Manager - Device Connection Manager e pe ON îţi va apărea întâi pe TV o notificare pentru a accepta conectarea cu telefonul.
Asta doar dacă ai android,dacă ai iPhone nu merge atât de uşor
Am incercat cu mai multe telefoane cu android şi nu-l "vede" niciunul.Cred că e ceva de prin setarile tv-ului.
La seriile Q 2018+ ai AirPlay si merge perfect.
Seria NU7092 la care intreaba @konstantine are Wireles Display, e folosit sa vezi fotografiile si filmele personale.
Pentru continut media Plex si Netflix merg perfect !