I rest my case :)
I vezi in ceasca daca se vad numerele de la loto sa mi-le dai prin pm ;)
Printable View
I rest my case :)
I vezi in ceasca daca se vad numerele de la loto sa mi-le dai prin pm ;)
Offtopic: eu zic sa joci la loteria din Botswana sigur o sa castigi niste.....:)
Incerc,doar ca eu sunt prezicator incepator,deocamdata invat de la altii trecuti prin multe bombe.:)
Totusi apare HD in septembrie-octombrie cum era vorba?Ca daca nu a iesit anul macar sa iasa luna (lunile).
PS: Costica sper ca o nimeresti tu cu 1 Aprilie,ai mai multe sanse fata de cel care le rateaza constant.:D
Cum am asteptat 3 ani de cand se zvonea oficial din gura unui reprezentant din conducerea RCS ca au in plan introducerea de canale HD pe satelit, eu zic putem sa mai avem rabdare cateva luni. Am impresia ca asteapta sa aiba acces la simulcryptul cu cei de la UPC pentru o parte din canalele unguresti pentru a elibera un transponder de pe Intelsat ca sa dea HD.
Deja albesc in cap si HD la digi ...
Inafara de Digifilm si Digisport avem niste plastice bune de ras gheata.E adevarat ca sunt cele mai ieftine "plastice" de pe piata,dar cat dam atata face.
Tu la tine il folosesti la ras gheata in whisky, eu aici la mine le folosesc la intins untul pe paine...:drinks:
E vreun comunicat RCS ca baga hd pe satelit??????????????????????????
Sau e si nu am auzit eu de el?
Asa ca nu pricep, ca e martie, ca e iulie sau octombrie, daca sunt zvonuri de ce ii blamati pe aia?
De maine baga toate sly cinema . Daca nu baga sa va duceti peste ei si sa-i luati la injuraturi.
"Ba, a zis unu ca bagati sli cinema! De ce mama dreaq n-ati bagat? Dobitocilor"
Si aia cu plasticele... e dupa gustul omului!
Vrei ceva mai bun, ia pocus la pret dublu, zahar la triplu, sau sly de vreo 20-30 ori mai scump.
Atunci... despre ce vorbim?
Eu nu am blamat digi decat ca e ultimul la HD.
Blamez indivizii cu "exclusivitati" inexistente.Am atras atentia acum o luna in alt topic ca nu e bine sa iei de bune ce scriu unii despre care s-a dovedit ca nu mai prezinta incredere legat de informatiile astea.Ba mai grav,am ajuns ca atunci cand scrie de exemplu ca va fi HD la digi in februarie sa fiu 99% ca nu e asa,deci un fel de cobe la care ii iese aproape tot timpul pe invers.:)
Mai aveam unul care cum prezicea ca va castiga Steaua cum luau aia bataie.Cobe.:D
---------- Post added at 13:18 ---------- Previous post was at 13:09 ----------
PS:Legat de cei de la Digi,daca tot s-au apucat de mutat programe poate era bine sa anunte din timp ce mutari se fac astfel incat oamenii sa nu ramana fara unele programe.Nu toti au softuri care fac update la lista de canale automat,cei de la Focus au avut macar atat bun simt,au anuntat pe site si pe FocusInfo cu mult inainte.Chiar e asa greu de facut un anunt?Sa nu mai zic de prostia desfintarii DigiInfo care acum va da "rezultate".
Ati banat userul ca sa castige Steaua....In ceea ce priveste comunicatul oficial acela va apare atunci cand deja testele cu HD sunt efectuate, in privinta zvonistici , informatia trebuie luata ca atare si nu ca un comunicat oficial.
---------- Post added at 13:26 ---------- Previous post was at 13:19 ----------
Asa este @Mihai, mutarile de canale le fac de doru p....li, aveau posibilitatea daca tot au inceput acel simulcrypt cu cei de la UPC sa il faca in totalitate pentru pachetul unguresc intr-o zi si eliberau un transponder pentru HD , care cica se zvoneste ca ar fi 12643 H...rahat, in loc sa inchirieze un transponder pe Thor care are acoperire mult mai buna decat rablagitul de Intelsat, dar totul se rezuma la bani , si se vede ca nu au bani !
Mutarile stim cum se fac !
Exact asa : de azi aveti canalele astea si le scoatem pe astea
Si asta nu doar la unii,am vazut azi si la altii ...
La Dolce e cu totul altceva,toate receptoarele fac automat modificarile in lista de programe.In plus chiar daca nu au anuntat inainte,anunta pe moment pe DolceInfo,site,facebook,etc.La digi nimic,bezna si stai sa te intrebi daca ti-a cazut antena sau de ce ai ProTv de doua ori in lista si nu gasesti antenele.Inafara de noi cei de pe forumurile astea oamenii sunt in ceata totala si afla despre schimbari tot pe cale verbala,asa cum a inteles digi ca trebuie sa lucreze cu clientii inca din 2005.
Vroiam sa punctez faptul ca nici la ei nu se anunta in prealabil,de ex azi am primit asta:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Iar eu vroiam sa zic ca la digi nu se anunta nici dupa,in loc sa ia modelul Focus.:)
Din pacate eu nu pot pune screenshot decat cu "Canal lipsa" pe UTV.
Si receptoarele Focus Kaon isi fac update la lista,dar ei stiau ca sunt multe receptoare pe piata care nu fac si atunci si-au luat masuri din timp,din bun simt fata de clienti.Situatia digi este exact aceeasi.
Normal cei de la digi ar fi trebuit sa aiba program de Info unde sa sfatuiasca oamenii sa faca revenire la setarile fabricantului,atat.Chiar daca anuntul era pus tot azi,macar era acolo.
Era prea usor,intelegi ? ;)
Astazi am luat "o legatura directa" cu cei de la RDS si le.am zis ca le bag undeva receptoarele daca nu vin cu oferta aia HD, ca sa pus praful pe receptoarele alea din depozite....ei spera ca pana de "Pastele cailor " sa vina cu oferta comerciala , si eu sper la fel !