Poate ai vrut sa spui ca Rusia da gaze la jumatate din Europa si nu Ucraina, prin Ucraina doar trece conducta...
Printable View
Poate ai vrut sa spui ca Rusia da gaze la jumatate din Europa si nu Ucraina, prin Ucraina doar trece conducta...
Nu mai bagati pixeli albastri si in topicul asta,pana acum s-au calificat echipele cele mai bune.Doar nu era sa se califice grecii sau francezii care nu au jucat nimic.
Vom avea semifinale frumoase cu echipe care joaca fotbal,chiar daca reprezinta tari importante politic in Europa (hai ca Portugalia si Spania nu sunt chiar asa importante fata de Franta,etc).Unii vor sa vada si cate o surpriza,dar anul asta nu cred ca vom vedea,poate daca castiga Portugalia europeanul.
Simplu ! pe sistemul lasă-i bre să se bucure și ei puțin că le luam dobinda mareQuote:
Originally Posted by roderttam [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ați uitat ca grecii au cistigat un campionat european ?
Au castigat, dar meciurile lor au fost urate.
In seara asta cred ca Italia se va califica.
Si eu tot pe Italia pariez.
Italia. Sper sa bata Italia
Dislache Italia,intotdeauna o taraie cu 1-0 si ajung sa castige.
Au cistigat CE cind au adus antrenor german care le-a aratat calea spre succes, Otto Rehagel numit Rehakles!Quote:
Originally Posted by mar1us [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Acuma , dupa ce Germania a pompat miliarde in Grecia si le-a sters deja din datorii, au vrut sa-i ajute si cu experti,
dar grecii, inteligenti cum sint, au refuzat. Altfel nu mai puteau fura din "ajutoare".
Dobinda sa incasezi, tre sa si ai de unde. Deocamdata Germania se teme ca nu va recupera mai nimic de acolo.
Semnat: un contribuabil german
Tot pe langa subiect: cred ca nici ai nostri nu ar primi experti nemti din acelasi motiv.:)
0-0 la pauza in meciul Italia-Anglia.
Parca a fost invers pana acum, dar poate am vazut alt meci! :)Quote:
o taraie cu 1-0 si ajung sa castige
0-0 la 90 de minute
daca dadea anglia gol in ultimul minut era ca un gol de aur
a incercat o foarfeca Rooney dar nu a iesit ce a vrut el
daca dadea gol era golulcampionatului
Incep prelungirile
eu merg pe mana Angliei
Nuuu,ziceam ca in general ei castiga cu 1-0,atunci cand castiga.Rar dau 2 sau mai multe goluri,joaca cu aparare beton si meciurile lor sunt plictisitoare.Deci dislache.:)Quote:
Originally Posted by lao [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
0-0 la 115 minute
ar fi pacat sa se decida la 11 metri
eu vreau sa castige Anglia
oricum este un meci frumos
---------- Post added 25-06-12 at 00:14 ---------- Previous post was 24-06-12 at 23:57 ----------
0-0 si la final
incepe loteria loviturilor de la 11 metri
Dupa prelungiri pot spune ca italieni au jucat mult peste englezi.Doar ca nu imi trece antipatia,sper sa piarda la 11 m.:)
s-a sfarsit
Italia s-a calificat 4-2