Re: "Nu te supara frate!"
Quote:
eu nu cred ca inchiderea threadului cu kb a fost cea mai buna alegere; cumva ar trebui sa stie si altii ce fel de "om" e kb; personal n-am nimic cu el, doar cu caracterul de care da dovada; ca se intampla ca multi sa pice de fraieri dupa ce el le modifica posturile dupa cum ii cade lui bine, sa pice el de baiat istet si restul de... nu-mi amintesc cuvantul ala care l-a folosit cand era vorba de intalnirea rdi...
de acord cu tine...se creeaza impresia ca ,cuiva ii este frica de acest limbric frustrat...ca de respect nu poate fi vorba......nu?
nimeni nu respecta o nulitate scoasa in suturi de la postul de radio unde lucra din greseala....
nu-i vorba de frica, am spus mai sus.
Am mai spus: Baietii aia nu merita atentie aici!
Daca aveti ceva sa le reprosati, spuneti-le in "fata" (pe forumul lor)!
Quote:
. nu cred ca-si are rostul sa-i dam atata importanta
asta cam asa e...
vad ca va place sa fiti la "moda" cu vecini... daca rdi are probleme si voi colac pe pupaza aveti, pe rdi se desfasoara fenomenul bine cunoscut drkoder cum naiba s-o chema si aici fenomenul Turku ceva nu e in regula cu voi baietii...mai iesiti si voi la plimbare,facetiva prieteni/ne ca dor a venit primavara
@turku nu cred sa te fii jignit intrun fel sau altul. am spus doar ca trebuie sa avem respect unu fata de celalalt nu conteaza ca esti junior/guru/moderator/admin...la tastatura este tot un om la fel ca si tine
Quote:
vad ca va place sa fiti la "moda" cu vecini... daca rdi are probleme si voi colac pe pupaza aveti, pe rdi se desfasoara fenomenul bine cunoscut drkoder cum naiba s-o chema si aici fenomenul Turku ceva nu e in regula cu voi baietii...mai iesiti si voi la plimbare,facetiva prieteni/ne ca dor a venit primavara
@turku nu cred sa te fii jignit intrun fel sau altul. am spus doar ca trebuie sa avem respect unu fata de celalalt nu conteaza ca esti junior/guru/moderator/admin...la tastatura este tot un om la fel ca si tine
cred ca e un pic cam mult. sa ne compari cu vecinii....aici nu e nici un reality show.......
Quote:
cred ca e un pic cam mult. sa ne compari cu vecinii....aici nu e nici un reality show.......
nu compar ...constat nu poti spune nu pentru ca nu este adevarat.
o seara buna
Se mai supara oamenii,dar le trece.Sper ca si Turku va reveni la sentimente mai bune,iar frictiuni apar ca asa e firea omului.Important e sa trecem peste ele.Comparatia cu situatia de dincolo nu mi se pare deloc potrivita,pe dark nu il egaleaza nimeni.:)
Simnt ceva:D ceva care imi spune ca moderatori nu isi prea fac treaba de moderatori si nu respecta regulamentul:D si lasa toti...... sa si faca de cap, nu vreau sa spun mai multe.
Quote:
Simnt ceva:D ceva care imi spune ca moderatori nu isi prea fac treaba de moderatori si nu respecta regulamentul:D si lasa toti...... sa si faca de cap, nu vreau sa spun mai multe.
Nu simti bine,am fost pe faza un pic cam tarziu,deh am montari de facut,dar treaba de la offtopic sa rezolvat asa cum trebuie,3 zile se plimba pe unde vrea numai aici nu!
Am o idee pentu cine se simnte putin sau mai mult " dus:D " sa va faceti o pagina web sau un forum si acolo puteti sa va "exprimati":D in voie, vad ca sunt din ce in ce mai multe atacuri(se simnt ..... si vin aici sa ...., nu cred ca este bine) , dar in fine, hai:cheers:
Quote:
Am o idee pentu cine se simnte putin sau mai mult " dus:D " sa va faceti o pagina web sau un forum si acolo puteti sa va "exprimati":D in voie, vad ca sunt din ce in ce mai multe atacuri(se simnt ..... si vin aici sa ...., nu cred ca este bine) , dar in fine, hai:cheers:
Relax man sunt cu ochii pe ei cu toate ca acum pot intra pe net doar cand ma trezesc,cand ma intorc de la instalari sa iau masa cu familia si seara cand fac actele......tot am timp si cum ii prind.....:)