soft-uri kaon aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by everst [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
soft-uri kaon aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by everst [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Poate ma ajuta cineva.Am pus un soft KAON CLASICO pe un kaon ksc570 si nu imi deschide platforma de key, ba mai mult ,nu ma lasa sa incarc nimic.kaonul meu este ksc 570 h/w 12.01.05 iar dupa ce am pus firmul imi scrie:KAON TEAM, info FF.FF.FF-FFFF, S/W :V03.00.00, H/W:VFF.00.FF , LOADER:V.2.1.9.Cum sa scap de problema.
Eu cred ca pt softul clasic trebuie sa apesi albastru + menu sa intri in meniul de chei daca nu merge incarca bootloader 2.19v4 si dupa aia baga softeul cu kep 230 si trebuie sa mearga ......BaftaQuote:
Originally Posted by eric [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mii de mutumiri
,merge perfect.
premiere ok....max tv 16 e ok...digi ok...tps ok.......
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am un Kaon de la Focus am bagat softul H/W:12.C1.A5 si nu reusesc sa-l fac sa dechida gigi.Ce trebuie sa fac? Va rog foarte mult!Quote:
Originally Posted by mesteru [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Key ai pus?Quote:
Originally Posted by remi mihai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ce varianta (emu...) ai pus?
Ai dat unlock ch.?.....pentru ca daca ai pus un soft bun......merge.
care mai e situatia ? mai merge gigi pe kaon ? merge pe 200z ?
merci
Pe KSF-100SCO (adica kaonul de la focus) merge ok.Quote:
Originally Posted by nirolf [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
spune-mi,te rog,ce versiune de hw are ?
Pe el este (original) 12.c0.a5 dar merge si 12.c1.a5.fara probleme.Quote:
Originally Posted by nirolf [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pentru 200z care cred ca are versiunea 16.80.91 gasesti pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
multik,orf si polsat ? asta include si gigi ?
200z care cred ca are versiunea 16.80.91 - aceasta e versiunea.
Da include si gigi cu key ....nu face AU.Quote:
merci,in sfirsit un raspuns clar si la obiect.
da,din pacate gigi nu merge !
Am pus H/WV12.C1.A5 ,S/W V02.00.07 si Loader V2.1.9 v3.Dar pentru a da Unlock ch unde trebuie sa intru? Multumesc mult!Quote:
Originally Posted by p_ionel [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]