Ai uitat semnul grafic % .Quote:
Originally Posted by viocons72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pe acelasi aparat-instalatie , sw diferite raporteaza diferit .
Printable View
Ai uitat semnul grafic % .Quote:
Originally Posted by viocons72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pe acelasi aparat-instalatie , sw diferite raporteaza diferit .
Este ok ,este o clona poate mai buna decat originalul asta nu te impedica sa iei originalul. Eu nu am avut probleme cu el. Chestia cu grafica ce indica calitatea semnalului rec este un moft atat timp cat esti un meserias si faci o reglare buna a antenei!
Daca nu te multumesti cu clona ia ti originalul!!!
Si nu are probleme cu SR sub 3000 se comporta bine,are un tuner sensibil.
Ce este interesant cu SR < 3000 ?Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pentru romani mai este KissTv si Axa,dar cele mai multe programe cu SR mic gasesti pe Turksat.Nu ca ar fi interesante,dar parca te doare cand nu poti vedea tot,indiferent daca sunt bune la ceva sau nu.Quote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Salut.Am un Soleron si am un router MSI wireless.Intrebarea este ca sa nu trag cablu pana la receiver exista ceva adaptor ethernet-wireless?
Am si un Echolite 790 DSB cu care merg Premier,Tps,Absat,D+,Cabo,Rai, canale de la Amos.M-ar interesa sharingul prin net cu Soleronul.
Ce alceva merge pe Soleron pe care nu-l vad la Echolite?Puteti sa ma ajutati?Sunt incepator.
Pt wifi trebuie access point linga soleron .
Ce merge in plus : Hotbird 13E MCT&Redd-light cu dccamd
Pt share vezi pe site cum se instaleaza / configureaza gbox / ccamQuote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multam.Dar eu nu trebuie sa modific MAC-ul la Soleron ca sa iese pe net .Asa este?Quote:
dic_star79 de ce ai vandut SOLERON-ul ? Oare facea figuri ? Sa sti ca eu doar intreb , ca nu ma hotarasc ce sa iau . Am vazut la sectiunea shop ca l-ai vandut si erai foarte entuziasmat ... dar l-ai dat dupa 3 luni .
In loc sa mi iau dacie eu am luat bmv asa ca am facut o greseala in necunostinta de cauza, timp de trei luni nu am avut probleme cu el mi sa parut un receptor OK si chiar este o clona (originala) a lui DM 500.
Dar...ai preferat sa ramai cu un receptor mai ieftin .
''Re: Ce receptor satelitar ai?
Un amarat de ECHOLITE790!!!!!!!! '' ,asta spui ca ai.
Plus ca ai pierdut 1,5 mil la soleron.
Eu incerc sa adun TOATE datele . Cand am schimbat Strong pe Kaon am fost DEZAMAGIT TOTAL , imaginea si sunetul erau aiurea rauuuuu , daca cineva imi spunea ca sant diferente majore intre modelele de soft ale kaon-ului eram scutit de atatia nervi . Nu vreau sa ma pling pe aici pe urma .
Intradevar ceea ce spui tu este adevarat dar asa este cand nu cercetezi in detaliu ceea ce cumperi.Nu mi fac probleme pt bani ,cum se spune noi facem bani nu ei pe noi.
Ce nu ne place la SOLERON sau la clonele DREAM 500 . Abia astept raspunsurile pe tema asta :)
maximuss, eu am un solleron de jumate de an, timp in care nu a fost scos din priza si am scos untul din el, merge perfect, cred insa ca trebuie sa ai cateva mici cunostinte pentru a nu avea probleme. peste 6 luni am sa scriu mai multe despre el in ce stare se afla, sau daca va pica intre timp, oricum mai are un an jumate garantie asa ca...Quote:
Originally Posted by maximuss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Confirm si eu.Am unu de 4 luni si merge de rupe 24/24.7/7Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]