asta cam asa numa ca nu toata lumea stie pe linux:)Quote:
Originally Posted by AaA [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
asta cam asa numa ca nu toata lumea stie pe linux:)Quote:
Originally Posted by AaA [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
da asa e . cine stie , bravo lui :dance: . chiar merita zic eu ... iar cu antivirusii oricati am avea . pe windows tot o sa fie foarte multi virusi si nici un antivirus nui poate oprii pe toti dupa cum ai zis si tu :ha:
eu l-am comparat cu kaspersky antivirus, nu internet security, ca sa fie de aceasi talie si a fost mai slab decat kaspersky la detectia cailor troieni. am luat ultima versiune de nod32 cu fix-ul aferent de pe torrent. de ce kaspersky a descoperit calul troian in fix-ul pentru nod32, iar nod32 nu l-a vazut? aici sunt pareri si pareri, depinde cu ce antivirus te-ai invatat si stii sa lucrezi. nod32 e foarte usor de configurat, pe cand kaspersky e un pic mai dificil daca nu cunosti softul bine. sunt de acord cu tine ca kaspersky ocupa mai multe resurse insa daca stii cum sa-l setezi nu omoara pc-ul. eu il folosesc la firma pe 3 calculatoare p4 la 3,00 GHz cu 512 DDR2, pentru aplicatii de birou nu e nevoie de mai mult. si nu se simte ca ar fi antivirus pe ele. la magazin vand si nod32, si kaspersky. crede-ma ca kaspersky e mai cautat decat nod32-ul.Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sunt virusi si pentru linux, dar nu in halul in care apar pentru windows. linux are un firewall excelent, daca il stii configura nu ai probleme pe net. in schimb firewall-ul din windows e jalnic.Quote:
E free si merita incercat pe perioada de 30 zile.
Kaspersky Internet Security 2009
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
merg licentele de la versiunile 6.0 si 7.0. l-am instalat la firma peste 7.0 si a acceptat fara problema licenta.
oricum e destul de ieftin si daca-l cumperi... kav simplu mi e pare ca-i vreo 10-15 eur/an
avast e moca pe net activare 1 an
Si e varza,mai bine dau 10-20E/an si stau cat de cat linistit,kapersky este excelent!Quote:
Originally Posted by sebastian_ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sa va dau un simplu exemplu, o diferenta dintre nod32 si KIS, desi cred ca am mai spus asta in primele pagini:Quote:
Originally Posted by niros [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am folosit Nod32 cateva luni bune iar cand am prins oferta am luat KIS 6-le. Dupa instalare mi-a descoperit 1 troian si 3 procese active de care Nod32-ul habar nu avea...
Intradevar nod-ul e usor, nu prea ai ce sa configurezi la el, dar dupa o perioada incetineste bine sistemul. KIS papa resurse mai multe dar daca il pui la punct nu ai treaba cu el.
E slabut...Quote:
Originally Posted by sebastian_ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Disponibil de la mijlocul lunii mai, primului kit beta „BitDefender Total security 2009” poate fi testat de utilizatori prin inscrierea online la beta.bitdefender.com.
Testati una din cele mai renumite solutii de protectie antivirus si puteti castiga unul din urmatoarele premii: Prizes1 x Nintendo WII Console; 3 x 32GB Memory Drive; 5 x External 500 GB Hard Drive; 100 x BitDefender Total Security 1 year/1 PC License Key.
Versiunea beta Bitdefender Total Security 2009 include un set de funcţionalităţi imbunatatite, printre care:
-Backup online: BitDefender 2009 oferă utilizatorilor posibilitatea de a stoca informaţiile vitale in mediul online pentru a asigura un plus de protecţie in cazul apariţiei unor situaţii neprevăzute - precum furtul calculatorului sau defecţiunile mediului de stocare* Spre deosebire de alte produse disponibile pe piaţa, BitDefender Online Backup oferă mai multe moduri de backup, difentiale si incrementale, in funcţie de nevoile specifice ale utilizatorilor.
Protecţie sporita a informaţiilor prin criptarea mesageriei instanţe:
Prin implementarea criptării mesajelor trimise prin Yahoo! si MSN, BitDefender 2009 se asigura ca aceste mesaje nu pot fi citite sau modificate de o a treia persoana.
Protecţie sporita a informaţiilor stocate prin File Vault: BitDefender 2009 File Vault este un spaţiu de stocare securizat, destinat informaţiilor personale sau fişierelor speciale, aflat la nivel local, unde informaţiile sunt criptate si protejate impotriva furturilor sau a altor breşe de securitate.
Funcţii de securitatate online integrate: BitDefender Tctal Security 2009 oferă utilizatorilor o gama completa de tehnologii proactive de protecţie destinata asigurării securităţii zilnice a activităţilor derulate online precum, online backing, cumpăraturi online, navigare pe internet sau socializare* Traficul pe internet, prin posta electronica si mesageria instanţa este scanat in timp real impotriva viruşilor, a acţiunilor de spyware si phishing sau impotriva incercarilor de furt al identităţii utilizatorilor*
Control sporit prin managementul reţelei de acasă: BitDefender 2009 oferă posibilitatea home useri-lor de a administra securitatea reţelei dintr-o singura locaţie* Aplicaţiile BitDefender de pe alte calculatoare din reţeaua de acasă pot fi configurate de la distanta, simple acţiuni precum scanarea documentelor sau update-urile uzuale putand fi programate si rulate cu uşurinţa*
Alte facilitaţi: un mod Game mode imbunatatit, un mod Laptop mode imbuntatit si, nu in ultimul rand, performante sporite cu un consum minim de resurse si suport firewall (suport IDS si IPv6).
"Testarea versiunii beta este ultima etapa dintr-o serie de pasi pe care ii facem pentru a ne asigura ca toti clienţii BitDefender beneficiază de cea mai buna protecţie*, a declarat Carmen Maierean, BitDefender Product Manager* "Contam pe interesul sporit al comunităţii noastre de utilizatori si suntem convinşi ca produsul final va răspunde prompt celor mai diversificate cerinţe de pe piaţa"*
Pentru informaţii suplimentare despre campanile beta BitDefender si inscrierea online pentru descărcarea variantei beta „BitDefender Total security 2009", sunteti invitam sa vizitaţi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Aveti la dispozitie pentru download versiunile:
BitDefender Total Security 2009 - Beta 1 - 32b version
BitDefender Total Security 2009 - Beta 1 - 64b version
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Azi KIS -ul meu m-a intampinat cu binecunoscutul anunt...:( :( cum ca gata,................... blacklisted...blabla.
Suparat am scris in google ''kavkiskey'',..............si SURPRIZA:) :dance:
PS: nu o sa va lase sa intrati...siteul e inregistrat in antivirus, ca daunator(e curat ca lacrima)......depinde pentru cine e daunator.:gathering:
Adica ai accesat site-uri fara ai un antivirus la zi? :)
la mine zice ca toate keyle sunt expirate :lol:Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Deh......mea culpa....alta data nu mai fac...:band::drinks:Quote:
Originally Posted by MIRC77 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]