Dupa ce m-am dat cu capul de toti peretii si dupa ce m-am consultat cu o persoana mai atenta si infinit mai inteligenta, va supun atentiei doua probleme. Prima ar fi (si am mai zis despre asta) legat de caracterele tot mai mici pe Spark (mai ales pe televizoare sd e mare problema). Pentru a schimba acele caractere abia vizibile dupa versiunea 1.2.32 se procedeaza astfel. Te duci la root/spark/AppRes si inlocuiesti arial.ttf cu acesta: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ii dai atribut 744 si apoi dai restart la receiver. E practic cea mai buna metoda decat cea prin stick la font setting. A doua problema era la ultima varianta 1.2.50 cu imaginea pe scart sau rca. Ei bine...desi pare o comedie...personal i-as rade barba cu un ciob celui care lanseaza softul fara sa-l verifice! E setat default pe hdmi si pe rezolutia 1080!!! Pentru a avea imagine pur si simplu (desi parea o banalitate nu mi-a trecut prin cap asa ceva - trebuie sa ai multa imaginatie sa te duci cu gandul la asa ceva!!!) prin scart sau rca faci ochii mari pe telecomanda...si apare undeva sus 'v.format'...apesi pe ala pana ai imagine!!! Desene animate chinezesti...
P.S : Mai am putin si-i trimit inclusiv lui Dumnezeu intrebari legate de softul Spark, facut public din topor!
:2guns::chinese:
P.P.S : Vanatoarea de chinezarii...continua!